Lakást alacsony rezsivel? Csakis a Duna közelében!

Az elszálló rezsiárak mellett ma már a lakásválasztás elsődleges szempontja lett az energiatakarékosság, de azért az elhelyezkedés sem mindegy. A Dunához közeli területek még mindig rendkívül népszerűnek számítanak Budapesten. Mai cikkünkben is szuper, energiatakarékos beruházást hozunk, méghozzá a méltán közkedvelt XI. kerületből.

A XI. kerület a 4-es metró megépülése óta rendkívül népszerű, a kelenföldi fejlesztéseknek köszönhetően a Lágymányosi-öböl környéke az egyik legkedveltebb lakóövezet egész Budapesten. A környék népszerűségét nemcsak a Duna közelsége és a kiváló infrastruktúra fokozza, de a felsőoktatási intézmények (ELTE, BME) közelsége miatt befektetők is szívesen vásárolnak itt lakást.

A Budafoki út és a Barázda utca sarkán az első ütem után most épül az Elite Park második és harmadik üteme, fiatalos, modern lakásokkal, ami a környék dinamizmusát is tükrözi. A lakásoknak a legnagyobb előnyük, hogy rendkívül energiatakarékosak lesznek. A fűtést ugyanis a Főtáv szolgáltatja majd, így nem kell egekbe szökő fűtésszámlára számítani, ráadásul a kiváló hőszigetelésnek és a hőszigetelt nyílászáróknak köszönhetően a távfűtés költsége is minimális lesz. Sőt a lakásokat hűtő-fűtő klímával is felszerelik és az ablakok elektromos, távirányítós redőnyöket is kapnak, amelyekkel további energiamegtakarítás érhető el.

A kiváló energiahatékonyságnak és a széles lakáskínálatnak köszönhetően a lakások ideálisak családosok számára különösen, hogy a méltán közkedvelt CSOK előírásoknak megfelelő lakások is találhatóak a kínálatban. De természetesen a befektetők is megtalálhatják itt számításaikat, hiszen 1-2 szobás lakásokat is kialakítanak , melyek az Office Garden irodaházak közvetlen közelsége miatt könnyedén, magas áron bérbeadhatók. A legtöbb lakás erkéllyel vagy terasszal is rendelkezik majd, a földszint + 9 szintes épületek 6. szintjétől pedig a visszahúzott homlokzatnak köszönhetően már tágas tetőteraszok kapcsolódnak a lakásokhoz, amelyek sütögetésre, kertek kialakítására is lehetőséget nyújtanak.

A földszinten pedig a lakópark kertje, egy igazi nagyvárosi oázis biztosítja a lakók közös szabadtéri kikapcsolódását, ahol sportolásra alkalmas felszereléseket helyeznek el és egy játszóteret is építenek.

Az épületek bejáratánál tágas lobbyk fogadják az érkezőket hangulatos társalgórésszel, a Barázda utca felőli oldalon pedig kisebb üzletek is helyet kapnak, melyekben nagy valószínűséggel szépségipari és egyéb szolgáltatásokat nyújtó (pl.: mosoda, csomagpont) üzletek szolgálják a lakók kényelmét.

A parkolás egy 456 férőhelyes mélygarázsban biztosított, ahol a beállóhelyek közül 50 e-töltővel is rendelkezik, illetve további 21 autó parkolhat felszíni beállókon.

A projekt jelenleg ütemterv szerint halad, megtörtént a mélygarázs födémzárása és már a földszint építésénél tartanak. Így garantált a beruházás 2024 III. negyedévére történő átadása, amikor a vevők kulcsrakészen, extrákkal vehetik át otthonaikat. A lakások ára az energiatakarékos hűtő-fűtő klímaberendezést, az elektromos, távirányítós redőnyöket, sőt még a gépesített konyhabútort, valamint az előszoba és fürdőszobabútort is tartalmazza, ami a legtöbb projektnél ritkaságnak számít.

Ha tehát Ön olyan otthont keres, ahonnan nemcsak Buda, de Pest belső kerületei is könnyen elérhetők, ahonnan közel van a Budapest One irodaház, az Office Garden irodaház, valamint az Etele Pláza, Újbuda Center és az Allee, ezen kívül oktatási intézmények, játszóterek, éttermek, sportolási lehetőségek és parkok is megtalálhatók a közelben, akkor az Elite Park a legjobb választás egy fiatalos, modern otthonra. Különösen, hogy a környék barnaövezeti besorolású, így a vevők az 5%-os ÁFÁ-t is visszaigényelhetik a kincstártól.

Az időben történő átadásra és a kiváló minőségre pedig a fejlesztést és kivitelezést egy kézben tartó Bayer Construct több évtizedes tapasztalata jelenti a garanciát.

A cikk megjelenését az Elite Park fejlesztője támogatta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

Olcsóbb, jobb fogyókúrás tabletták kopogtatnak.

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

© 2024 (v2.202102)