Vásárolj új otthont ott, ahol garantáltan nem fog nőni a rezsid!

Bár a legtöbb új építésű projekt energiatakarékos, kevés van köztük, ahol a nagyobb lakások rezsije is alacsony. Mi most azonban találtunk egy olyan projektet, ahol mindez megvalósul, ráadásul az elhelyezkedése is remek, akár saját részre, akár befektetés céljára keres valaki lakást.

A X. kerületben, a Népligetnél járunk, ahol az Üllői út és a Könyves Kálmán körút kereszteződésének köszönhetően kiváló a közlekedés, gyorsan bent lehetünk a belvárosban, több felsőoktatási intézmény is található a közelben és a 3-as metrónak köszönhetően gyakorlatilag bárhová eljuthatunk. A Népliget hatalmas zöld felülete ugyanakkor lehetőséget biztosít arra, hogy kikapcsolódjunk, jó levegőn töltsük a szabadidőnket. A Népligettől pár perces sétára, az Üllői úttal párhuzamos, csendes Zágrábi utcában épül most a Balance Garden lakópark zöldövezetben, mégis mindenhez közel.

És bár kétségtelen, hogy a Balance Garden egyik legnagyobb előnye az elhelyezkedése, ennél még nagyobb előny, hogy ebben a lakóprojektben a napjainkban kialakult energiaválság miatt kiemelten nagy hangsúlyt fektettek az alacsony energiafogyasztásra. Így a kiváló hőszigetelés mellett a projekt műanyag tokszerkezetű, 3 rétegű, hő- és hangszigetelt üvegezésű nyílászárókat kap. De ennél még nagyobb előny, hogy a Főtáv biztosítja a fűtést, így itt a sajátkazános, gázt használó társasházakkal szemben egyáltalán nem fog emelkedni a fűtés költsége, hiszen a Főtáv hulladékhő felhasználásával

A kedvező fűtésköltséghez ezen felül még az is hozzájárul, hogy a lakások nyílászáróiról nem hiányozhatnak az elektromos redőnyök sem, amelyek további energiamegtakarítást eredményeznek. A lakások vételára ezen felül az inverteres hűtő-fűtő klímákat is tartalmazza, amelyek szükség esetén a fűtésre is rásegítenek, nyáron pedig biztosítják a kellemes hőérzetet. A kedvező fenntartási költségeknek köszönhetően a lakások közel nulla energetikai besorolásúak, így családosok számára is kedvezőek, akik természetesen CSOK-ra alkalmas otthonokat is találnak a lakáskínálatban, melyben zömében 2-3 szobás erkélyes, teraszos lakások szerepelnek. De a nagyobb családok 4 szobás lakásokat is találnak, a befektetők, egyedülálló fiatalok pedig egyszobás lakások között is válogathatnak.

A Balance Garden további előnye, hogy nemcsak a Zágrábi utca, de maga a lakópark is rendkívül zöld lesz, ugyanis a négy lépcsőházból álló, hétszintes épületek az első és második emeleteknél összeépülnek, majd a harmadik szinttől újra szétválnak, így a harmadik emeleten két gondozás mentes zöldtetőt is kialakítanak, és az épületek teteje is zöld tetőt kap. Ezen kívül a házat is nagy zöldterület veszi körbe, a földszinti lakások pedig nagyobbrészt kertkapcsolatosak lesznek.

A sok zöld felület és a CSOK-ra alkalmas lakások mellett a közelben található oktatási-, egészségügyi intézmények, játszóterek és bevásárlási lehetőségek miatt is ideális lehet családok számára a Balance Gardenben lakást vásárolni.

A lakásokat természetesen minden egyes lépcsőházban lifttel lehet majd megközelíteni, melyek a tágas, kényelmesen berendezett lobbykból indulnak, amelyek a lakók találkozásának és ezáltal egy összetartó lakóközösség kialakulásának a színterei is lehetnek.

A lakásokhoz összesen 257 autóbeálló épül a mélygarázsban, melyeket 42 felszíni parkoló egészít ki. A nagy érdeklődésre való tekintettel a mélygarázsban számos e-töltőhely is létesül, valamint motorparkolókat is kialakítanak és a lakásokhoz opcionálisan tárolókat is lehet vásárolni.

A lakásokat 2023. III. negyedévében vehetik át első tulajdonosaik, mégpedig kulcsrakész állapotban, így a festett, burkolt, szaniterekkel felszerelt lakásokban. A minőségre pedig garancia a több évtizedes tapasztalat, mellyel a Bayer Construct vállalatcsoport rendelkezik, akik a fejlesztést és a kivitelezést is egy kézben tartják.

A cikk megjelenését a Balance Garden fejlesztője támogatta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Csődtömegnek tűnik a kormány egyik ikonikus rendszere

Csődtömegnek tűnik a kormány egyik ikonikus rendszere

Szenvednek a tankerületek.

Tett egy apró lépést a forint

Tett egy apró lépést a forint

Olcsóbb lett az euró és a dollár. 

© 2024 (v2.202102)