Alacsony rezsivel, szuper környéken találod meg a legjobb befektetést!

Aki eddig befektetés céljából vásárolt lakást, elsősorban a bérlők által legkedveltebb környékeken keresgélt. Ma már azonban a bérlők sem elsősorban az elhelyezkedés, hanem a fizetendő rezsi alapján keresgélnek. Ha tehát olyan ingatlant vennénk, ami könnyen kiadható, érdemes a legenergiatakarékosabb megoldásokat keresnünk, és persze azért fontos az is, hogy frekventált helyen, a bérlők által legkedveltebb, 1-2 szobás lakások közül válogassunk. A VII. és a VIII. kerület határán, a Keleti Pályaudvar közelében most épp egy ilyen projekt van születőben.

A VIII. kerület legdinamikusabban fejlődő részén, a Fiumei úton, épp a Keleti Pályaudvarral szemben épül most a Fiumei Residence lakópark, rendkívül energiatakarékos és környezetbarát megoldásokkal. A lakások fűtését hőszivattyú biztosítja majd központi gázfűtéssel kiegészítve, lakásonként egyedileg szabályozható hőmérséklettel, a penthouse-lakásokban padlófűtéssel.

A lakások hűtését pedig az utcafronti lakások esetében hőszivattyúra csatlakozó fan-coil, a penthouse lakások esetében mennyezeti panel biztosítja, az udvari lakásoknál egyedi klímaegység előkészítés kerül kialakításra. Az utcafronti és a penthouse lakásokat ezen felül hővisszanyerő rendszerrel üzemelő levegőszűrő szellőztetéssel is ellátják. A fűtési- és hűtési költségek minimalizálására pedig az árnyékolás is rásegít, így minden lakás extra zajvédelemmel ellátott, biztonsági üvegezésű, külső nyílászárókat kap, alumíniumból készült, távirányítású, antracit-szürke kültéri árnyékoló előkészítéssel.

Mint említettük a lakások nemcsak a kedvező fenntartási költségek okán, hanem elhelyezkedésük miatt is könnyen kiadhatók, hiszen a Keleti Pályaudvarnál két metró, a 2-es és a 4-es is megáll, valamint több villamosnak, busznak és trolinak is van itt megállója. Ezen kívül több felsőoktatási intézmény, üzletek és számos szolgáltatás elérhető a környéken, a kikapcsolódási lehetőséget pedig az Erkel Színház és éttermek sokasága biztosítja.

A Fiumei Residence további előnye, hogy a projektben elsősorban nappali + 1 hálószobás lakásokat alakítanak ki, amik a legnépszerűbbek a bérlők körében. Ám a bérlők és egyedülálló fiatalok által kedvelt egyszobás stúdiólakások, illetve a kisebb családok számára ideális nappali + 2 hálós lakások is megtalálhatók a lakáskínálatban.

A legtöbb lakás erkélyt is kap majd, míg a penthouse lakásokhoz nagy tetőteraszok kapcsolódnak, illetve a két épületből álló társasház 2 belső, zöld udvart is kap, amelyek gondozását automata öntözőrendszer biztosítja. A kert és az társasház dísze pedig egyértelműen a két épületet összekötő, egyedi híd lesz majd.

Az autók parkolása a földszinten és a -1-es szinten kialakított parkolóhelyeken lehetséges, melyek közül több elektromos töltővel is fog rendelkezni. A beruházó gondolt a kerékpárral közlekedőkre is, ők a földszinten kialakított, biztonságos kerékpártárolókban helyezhetik el a bicikliket, és itt kapnak helyet a szelektív hulladékgyűjtők is. Ezeken felül tárolókat is kialakítanak, melyek megvásárolhatóak a lakásokhoz.

A Fiumei Residence tehát egy városi életre tervezett, fiatalos, zöld szemlélettel épülő lakóprojekt, amely kiválóan beleilleszkedik az őt körülvevő, történelmi épületek szövetébe. Kedvező lakásméreteinek, alacsony rezsijének és elhelyezkedésének köszönhetően, pedig rendkívül jövedelmező befektetést kínál. Ráadásul már nem kell sokat várni, hogy elkészüljön, hiszen 2023 első negyedévében vehetik át lakásaikat az első tulajdonosok.

A cikk megjelenését a Fiumei Residence fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

© 2024 (v2.202102)