Egyedülálló szolgáltatások csak nálunk! Black Weekend akciónk keretén belül, most 50% kedvezménnyel!

A sikeres ingatlan eladás kulcsa a sikeres hirdetés. Ehhez pedig egyáltalán nem mindegy, hogy hol hirdetünk! Érdemes olyan ingatlanhirdetési portált választunk, amely nagy múlttal rendelkezik, így sokan látogatják, és emellett olyan hatékony kiemelési lehetőségeket is nyújt, melyeket máshol nem találhatunk meg. A Magyarországon 2005 óta működő Ingatlantájoló oldala pont ilyen, és most Black Weekend akciójuk keretén belül, egész hétvégén rendkívül kedvező és egyedi kiemelési lehetőségekkel várnak.

Ezért hirdess az Ingatlantájolón!

Ennél gyorsabbat nem találsz!

Az Ingatlantájolón elsősorban azért érdemes hirdetni, mert ez a leggyorsabban betöltődő ingatlanhirdetési portál a magyar piacon, ahol a hirdetésfeladás is rendkívül egyszerű, felhasználóbarát. Néhány lépésben, mindössze 1 perc alatt feladhatod hirdetésedet, amely ráadásul nem egy, hanem két nagy portálon, az Ingatlantájolón és az Otthontérképen is megjelenik.

Hirdetésed sokáig az első oldalakon maradhat!

Észrevetted már, hogy ha feltöltesz egy hirdetést valamelyik nagyobb ingatlanhirdetési portálra, akkor az néhány nap múlva már hátrasorolódik a 4. vagy 5. listaoldalra? Pedig a tapasztalatok szerint az érdeklődők csak az első 3 oldalt nézik. Az Ingatlantájoló nemzetközi szinten is ritkaságnak számító, 3 szintű licit-rendszere épp erre kínál megoldást. A 3 szintű licitrendszernek köszönhetően hirdetésed a helyi és a különböző szűréseknek megfelelően megjelenő listaoldalakon is mindig a listaoldalak élén maradhat! Így egyedül a taktikádon és a kreditegyenlegeden múlik, hogy hirdetésed a lehető legjobb helyre pozícionáld kreditjeid segítségével. A licitrendszer további előnye ezen felül, hogy a nagyobb és kisebb irodák, illetve a magánszemélyek között teljesen egyenlő feltételeket teremt.

Itt euróban is hirdethetsz!

A forint folyamatos és drasztikus gyengülése miatt fontos, hogy ingatlanunk akkor se veszítsen reál értékéből, ha csak hónapok múlva sikerül értékesíteni. Ennek érdekében érdemes euróban hirdetnünk, amennyiben az ingatlanunk elhelyezkedése vagy exkluzivitása okán külföldi vevők érdeklődésére is számíthatunk. Ezért jó hír, hogy a legtöbb ingatlanhirdetési portállal ellentétben hirdetésünket az Ingatlantájolón  euróban is feladhatjuk, így a vételárat is euróban realizálhatjuk. 

 

Külföldi vevőket is el szeretne érni ingatlanhirdetésével? Próbálja ki most egyedülálló szolgáltatásainkat! Az Ingatlantájolón euróban is hirdethet!

 

Amennyiben hirdetésünket euróban adjuk fel, az eurós ár alatt forintban is megjelenik az ár, az MNB aktuális árfolyama alapján, és az ár szerinti sorba rendezésnél a rendszer pénznemtől függetlenül rendezi sorba a találatokat, így az érdeklődők össze tudják azokat hasonlítani attól függetlenül, hogy a hirdetések euróban vagy forintban lettek-e feladva.

Ingatlanod csak itt, egyedülálló módon akár magazinban is szerepelhet! 

Amennyiben 120 napos kiemelési csomagunkat választod, mely a cikkírást is tartalmazza, eladó ingatlanodról profi újságíró csapatunk cikket ír, ami az Otthontérkép Magazinban, valamint partneroldalainkon is (pl.: Mfor, Privátbankár, Infostart) is megjelenik, így hirdetéseddel még több potenciális vevőt érhetsz el. Ne feledd, mindez most 50% kedvezménnyel!

 

Hirdetése kiemelésével még több vevőt érhet el. Próbáld ki most Black Weekend akciónk keretén belül, féláron!

 

Többféle kiemelési lehetőség is vár!

Kiemelési csomagjaink többféle kiemelési lehetőséget is tartalmaznak, melyek segítik, hogy hirdetésed célba találjon, ráadásul ezeket most Black Weekend akciónk keretén belül 50% kedvezménnyel veheted igénybe.

Képek és felirat: Kiemelési csomagjainkat választó hirdetőink 20 db képet is feltölthetnek hirdetésükhöz, ami kulcsfontosságú a sikeres ingatlaneladás érdekében, ezen kívül „Beleszeretős”, „Kitűnő vétel”, „Tehermentes”, vagy a most igencsak aktuális „Alacsony rezsi” feliratot is kérhetik a hirdetésre, – hogy csak néhányat említsünk a legnépszerűbb feliratok közül – ami még jobban kiemeli a hirdetést az átlagos hirdetések közül. 

Más kiemelési lehetőségek is várnak: A képeken, feliraton és cikk megjelenésen kívül még más kiemelési lehetőségek  is várnak attól függően, hogy melyik kiemelési csomagot választod. Választhatsz például social média kiemelést, amellyel további több ezer embert érhetsz el, illetve hirdetésed ingatlan ajánlódobozokban is megjelenhet partneroldalainkon. Black Weekend akciónk keretében most féláron!

Ne feledd! Most mindez 50% kedvezménnyel elérhető!

Az Ingatlantájolón tehát több olyan szolgáltatást is nyújt, ami más hasonló látogatottságú oldalaknál nem érhető el, vagy elérhető, de nem ugyanabban a minőségben vagy nem ennyire kedvező áron. Itt mindig nagyszerű és egyedi kiemelési lehetőségek várnak, de most a Black Weekend akció keretén belül, a “magan50” kóddal minden kiemelési lehetőség 50% kedvezménnyel vásárolható meg 11.24. csütörtöktől 11.27. vasárnap éjfélig!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Húsvéti gasztroparádé: bárányburger, nyúl vadasan, mézes sonka

Húsvéti gasztroparádé: bárányburger, nyúl vadasan, mézes sonka

Ha nem otthon töltjük a húsvétot, akkor többnyire szállodákban. Milyen konyhaművészeti kínálatra és programokra számíthatunk?

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

© 2024 (v2.202102)