Ez a szín lesz a legmeghatározóbb az idei téli trendben! Mutatjuk, mivel kombináld!

A fehér soha nem megy ki a divatból és a téli lakberendezési trendeknek mindig az egyik alapszíne. Sokan vádolják azzal, hogy unalmas, túl steril és így télen egy kicsit hidegnek is tűnhet. A 2022-es téli trendben azonban egy melegebb árnyalata, a krémszín lesz az uralkodó, mutatjuk milyen anyagokkal, mintákkal és színekkel kombináld, hogy megfelelően ellensúlyozd és remekül kiemeld előnyös tulajdonságait.

Elő mindennel, ami horgolt vagy kötött!

Egyből elfelejtjük, hogy a fehér egy hideg árnyalat, hogyha valami puha és meleg készül bele, például egy horgolt vagy kötött takaró, párnahuzat, szőnyeg. Krémszínű textilekkel olyan lehet otthonunk, mintha puha hótakaróba burkoltuk volna.

Kombináld természetes anyagokkal!

A krémszínhez nagyszerű kiegészítők a természetes anyagok. Remekül mutat fonott, szőtt dekorációval, szőnyegekkel, tárolókkal és természetes fa burkolatokkal vagy bútorokkal is. Ebben az ugodi családi házban is a krémszín az uralkodó, amit minden helyiségben kiegészít a természetes fa.

Minden, ami skótkockás!

A karácsony örök visszatérő mintája a skótkockás. A megszokott élénk piros és zöld árnyalatok helyett krémszín + szürke, krémszín + barna árnyalatokkal is szuperül néz ki.

Visszafogott és kiemelt színek

A krémszín, ahogy már említettük remekül kombinálható a szürke és a barna árnyalataival. Ennek a budafoki családi háznak a nappalijában is ez a három szín az uralkodó.

Mindezt különböző élénk színekkel is kiegészíthetjük. Kiemelt színként nagyszerűen passzol hozzá az élénk piros vagy a mély bordó, de a fenyő zöldnek is nagyszerű hátteret adhat. Ha drámai hatást szeretnénk elérni, a szürke visszafogottabb árnyalatai helyett tökéletes lehet az antracitszürke és a fekete is. Ebben a kecskeméti, belvárosi lakásban például élénk piros székekkel egészítették ki a fehér és barna konyhát.

Külföldi képek forrása: decoist.com

Ajánlott ingatlanok

Mfor.hu legfrissebb cikkei

A háború szele Velencét is megcsapta: mi történik a városban?

A háború szele Velencét is megcsapta: mi történik a városban?

Az Izraelt képviselő művész és kurátorok magánakcióba kezdtek a Velencei Biennálén: nem engedik be a látogatókat az ország pavilonjába.

60 milliárd forintból 450 új munkahely – Szijjártó Péter megint bejelentést tett

60 milliárd forintból 450 új munkahely – Szijjártó Péter megint bejelentést tett

A külgazdasági és külügyminiszter ezúttal egy dohányipari érdekeltség ügyében szólalt meg.

Itt a fordulat: visszalépett egy főpolgármester-jelölt Vitézy Dávid javára

Itt a fordulat: visszalépett egy főpolgármester-jelölt Vitézy Dávid javára

Szentkirályi Alexandra azonban továbbra is versenyben marad.

A magyar babák biztos kézbe kerülnek - a Mészáros Csoport megveszi a Brendont

A magyar babák biztos kézbe kerülnek - a Mészáros Csoport megveszi a Brendont

Teljes egészében a Talentishez kerül a Brendon Holding. Az akvizíció elsődleges célja, hogy a márka magyar kézben maradjon.

© 2024 (v2.202102)