Modern, pezsgő, lehetőségekben gazdag otthonok! – Kell ennél több, ha fiatal vagy?

Napjainkban a fiatalok is egyre több kritériummal állnak elő, ha ingatlanvásárlásról van szó. Többek között fontos nekik, hogy rövid utazással elérhető legyen a munkahelyük vagy iskolájuk, legyenek különböző lehetőségeik minél modernebb környezetben, emellett a belvárosi pezsgő életvitel is fontos lehet a legtöbbjük számára. Az itt felsorolt lakóparkokba garantáltan beleszeretnek a fiatalok, hisz központi helyen találhatóak, teljesen újépítésűek modern berendezéssel rendelkeznek, továbbá energiatakarékosak is.

 

Nap utca 22 társasház

A Corvin negyed egyik legcsendesebb utcájában, a Nap utcában helyezkedik el ez a kiváló hőszigetelésű és gazdaságosan fenntartható új társasház. A házban mindössze 38 lakás található, ami kedvező lehet azok számára, akik szeretik a barátságos és kellemes lakókörnyezetet. Elhelyezkedése okán pedig fiatal párok vagy egyetemisták számára lehet kiváló. A közelben több egyetem is található, a SOTE mindössze 10 perc sétányira, de ha nem szeretnél gyalogolni, az épületben készül egy elektromos rollertároló is, külön töltőállomással, ami utal az egész házban jelen lévő mai modern környezettudatosságra. Ha szereted a belváros adta kényelmet, de inkább meghúzódnál egy zöldebb, csendesebb otthonban, ez a lehetőség csak rád vár.

 

 

Fiumei Residence

A Fiumei Residence egy új, modern és városias lakópark Budapesten, ami kimagasló közösségi közlekedési előnyökkel rendelkezik. A hatékony városi közlekedést két metróvonal közvetlen közelsége és az épülettel szemben fekvő Keleti Pályaudvar is biztosítja. A város központja mindössze 15 perc sétára helyezkedik el, ahol nem csak éttermek és bárok, de modern bevásárlóközpont, és a kulturális szempontból jelentős Erkel Színház is megtalálható. Ebben a lakóparkban kiemelt szerepet kapnak az extravagáns Penthouse lakások, amik a legfelső szinteken elhelyezkedve a budapesti panoráma mellett exkluzív életérzést és belvárosi luxust biztosítanak, a kiemelkedő okosotthon-megoldásokat sem nélkülözve.

 

István-kert társasház

Az István-kert társasház a IV. kerület kertvárosi részén épül fel a környezettudatosság jegyében. A téglaépítésű, 18 db lakással és 1 üzlethelyiséggel rendelkező házat leginkább fiatal párok vagy kisgyermekesek részére ajánljuk, hiszen a lakások napfényben úszó teraszokkal, a földszinten lévő lakások saját kertrésszel lettek kialakítva, amik kifejezetten szabadidős programokra lettek tervezve. Az ingatlanok egyedi ízlés szerint alakíthatóak, szabadon választható szaniterekkel és beltéri ajtókkal, továbbá lehetőség van saját tárolók és gépkocsibeállók megvásárlására is, ezzel segítve a fiatalok új ötleteit vagy különböző elvárásait. Ebben a társasházban az energia tudatosság komoly hangsúlyt kap, hiszen a hőszivattyús rendszernek és az épület műszaki kialakításának köszönhetően az ingatlanok rezsiköltsége minimális. Itt válasszon ingatlant, ha a tudatosság mellett a színvonalas életvitel szintén fontos önnek.

 

Cédrus liget lakópark

Szeged egyik legújabb ékköveként mutatkozik be a Cédrus liget lakópark, ami a modern építészetet, illetve a technológia legjavát hozta el az egyetemvárosba. A beruházás 593 lakást, irodát és üzlethelyiséget foglal magába, mindezek mellett fitnesz terem, saját kert és parkolóhely várja legújabb lakóit. A napfény városában kiváló befektetési lehetőséget nyújt az ifjú generáció számára, hiszen az egyetem több épületéhez is közel, a városközpontban helyezkedik el. Nem érdemes elmenni amellett sem, hogy a teljes létesítmény hőszolgáltatásáról saját geotermikus rendszer gondoskodik. A lakásokba szerelt padlófűtés és a klímarendszer több mint 30%-os rezsicsökkenést garantál. A lakásokat kulcsrakészen vehetik át az új lakók, akiknek régi álmuk válhat valóra egy ilyen luxusingatlannal.

 

Wawe lakópark

A Balaton-parti ingatlanok értékállósága kimagaslóan jó, többek között ezért épült meg a Wave by Coral luxus lakópark a nyár fővárosában, Siófokon. Az épület 5 szintje összesen 2 épületre tagolódik, a Wave I. épületében 67 db, míg a Wave II. épületben 62 db prémium lakás található. Ebben a környezetben szabadjára engedheted a fantáziád, és azt csinálhatsz, amit szeretnél hiszen, ha akarod elvonulhatsz és élvezheted a vízpart és a festői környezet nyugalmát, de ha úgy tartja kedved, engedhetsz a csábításnak és elindulhatsz a városi pezsgő éjszakába. Ezekben a lakásokban az energiatakarékosság mellett hangsúlyt fektet az egyedi kényelmi funkciókra, így szinte minden helyiség audiovizuális eszközökkel felszerelt. A hangulatos Balatonra néző teraszok állandó lehetőséget nyújtanak számodra, hogy mindennap kiélvezhesd a luxuséletérzést.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

Nagyot zuhant a forint, ennyibe kerül az euró

Nagyot zuhant a forint, ennyibe kerül az euró

Gyengült csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon, az euró és a svájci frank ellenében 0,4 százalékkal, a dollárral szemben 0,6 százalékkal.

A kormány nem ünnepli hivatalosan a 20 éves EU-tagságot, a Közgazdasági Társaság igen

A kormány nem ünnepli hivatalosan a 20 éves EU-tagságot, a Közgazdasági Társaság igen

A kormány hivatalosan nem rendez központi ünnepséget az Európai Uniós tagság 20. évfordulóján, ám a Magyar Közgazdasági Társaság konferenciasorozatot indított. 

A Covid után itt az újabb járvány?

A Covid után itt az újabb járvány?

Aggódik az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO). Csütörtöki sajtótájékoztatóján kijelentették: a H5N1 típusú madárinfluenza új variánsai egyre növekvő fertőzésszámot okoznak.

© 2024 (v2.202102)