Zöld környezetben, energiatakarékos és értékálló otthonok várnak!

Ritka az olyan beruházás, ami az ígért ütemterv szerint halad, gyors és csúszások sem jellemzik. A Balance Garden azonban egy olyan lakóparki projekt, ami az ígért ütemterv mellett még akcióval is kedvez nekünk, és egy tőkeerős, összeszokott csapattal dolgozik, ami a fejlesztést és a kivitelezést is egy kézben tartja.

Rengeteg tapasztalat és megbízhatóság jellemzi a Bayer Construct ingatlanfejlesztő vállalatcsoportot, ami már évtizedek óta dolgozik ingatlanprojekteken Magyarországon. Ennek köszönhetően az ő vezetésük alatt épülő Balance Garden lakópark a Népliget közelében szintén biztos kezekben van. A Balance Garden társasház lapostetőinek szigetelése elkészült, a nyílászárók beépítése a hónap végére befejeződik. A gépészeti és elektromos alapszerelés minden lépcsőházban megkezdődött, már több mint 20%-os készültségnél tart a két szakági kivitelezés.

 

A lakópark elhelyezkedése rendkívüli, hiszen a Népliget közelében található, ahonnan helyi és távolsági buszok indulnak, illetve villamosoknak és a 3-as metrónk is vannak a közelben megállói. A kifogástalan infrastruktúra mellé párosul, hogy maga a lakópark egy nyugodt, csendes helyen épül, a Zágrábi utcában, ahonnan a belvárosba és számos felsőoktatási intézménybe is könnyűszerrel el lehet jutni. Ennek következtében bármilyen korosztály számára tökéletesek lehetnek az ingatlanok.

Segíti még a mindennapokat, hogy egészségügyi intézmények, óvodák, iskolák és játszóterek kis sétatávolságban elérhetőek, így a családosok is kellemes életvitelt alakíthatnak ki. A nagyobb bevásárlóközpontok is egészen könnyen megközelíthetőek, a Shopmark mindössze egy metrómegállóra található.

A beruházás ütemterv szerint halad, 2023 harmadik negyedévére várható, hogy a lakások átadásra kerülnek. Most ráadásul akciós árral és a készültségi fokhoz igazodó 50-20-20-10%-os fizetési ütemezéssel várják az érdeklődőket. Érdemes lecsapni erre a lehetőségre, mert maximális minőségi kivitelezéssel, elsőosztályú anyagok felhasználásával épül a lakópark, így a lakások értékállóak lesznek és minden igényt maximálisan kielégítenek.

A hőszigetelést a beépített műanyag tokszerkezetű, 3 rétegű, hő- és hangszigetelt üvegezésű nyílászárók csak tovább fokozzák. Emellett egyedileg szabályozható és mérhető, távhős fűtés biztosítja, a kedvező fenntartási költségeket. Továbbá elektromos redőnyök, inverteres, hűtő-fűtő klíma is fokozza a lakások kényelmét, amelyek már az árak részét képezik.

A minőség és a kedvező elhelyezkedés mellett tehát még a környezettudatosságot is figyelembe vették, így a Balance Garden lakásai energiatakarékosak lesznek, ami a mostani gazdasági helyzetben kiemelkedően fontos, így akár befektetésnek vásárolna lakásokat, vagy saját felhasználásra, akkor is egészen biztos, hogy itt a megfelelő lakásra talál. Ha önerőn kívül egyéb források igénybevételére is szüksége lenne, akkor is készségesen a rendelkezésre állnak a Bayer Property értékesítői, akiktől bővebb tájékoztatást kaphat a fizetési lehetőségekről.

A 7 emeletes épületkomplexum 298 lakást tartalmaz. A földszinten 3 különálló épület található, amelyek az 1. és 2. emeleten épülnek össze, majd a 3. emelettől ismét külön válnak. Ezek miatt a 3. emeletnél, az átkötő részeknél tetőkert került kialakításra, az épületek tetején pedig zöldtetők emelik a lakópark hangulatát. Erkéllyel vagy terasszal mindegyik lakás rendelkezik, míg a földszinti 23  lakáshoz parkosított, belső kert kapcsolódik.

A nyugodt, délutáni kikapcsolódást természeti környezetben garantálja a Népliget közelsége, de a lakópark saját kertjében is tehetők séták, vagy akár szabadidős tevékenységre is alkalmas felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt.

A lakóépületben a szintek közötti közlekedést liftek segítik, és a lépcsőházakba érkező látogatókat barátságos lobby fogadja, ahol leülős részek biztosítanak lehetőséget a kellemes beszélgetésre.

A lakások mérete és alaprajzi elrendezése változatos, az 1-2 szobás, kisebb lakásoktól kezdve a nagyobb, 2-3 szobás, családosoknak ideális lakások megvásárlása is lehetséges.

Az autóval rendelkezőknek sem kell aggódniuk, mert a parkolás a beruházás -1. szintjén megoldható, ahol 258 férőhely áll rendelkezésre, valamint számos beálló e-töltő kialakításra is alkalmas. Emellett a földszinten további 41 parkoló található és 5 fedett motorkerékpár beálló használható. A biztonságot az egész lakóparkot körülvevő kerítés garantálja.

A cikk megjelenését a Balance Garden fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

© 2024 (v2.202102)