Csodásan felújított, korszerű lakások várnak Budapest VIII. kerületében

Kompletten felújított lakás mellett mindig érdemes dönteni, hiszen az ingatlannal további teendő már nincs, mindössze annyi, hogy beköltözünk. Igaz, hogy egy felújítandó lakás árban kedvezőbb lehet, de annak korszerűsítése és fenntartása a mostani árak mellett akár többe is kerülhet, mintha egy felújított mellett dönt, azt már nem is említve, hogy rengeteg munkaidő és energia, amivel a felújítási munkálatok zajlanak. Az egyszerűség kedvéért most döntsön inkább egy felújított lakás mellett! Az alább bemutatott lakások mind a kiváló infrastruktúrával rendelkező Józsefvárosban találhatóak.

A Kálvin térhez közel vált eladóvá egy teljeskörűen felújított, bútorozott és gépesített, egyedi hangulatú, emeleti, világos lakás. Tágas nappali, 2 hálószoba, konyha, zuhanyzós fürdőszoba, külön wc és előszoba került kialakításra a házon belül. A szobák designer, antik bútorokkal kerültek berendezésre és teljesen gépesített az ingatlan. Az ingatlan utcára néző, világos és fűtése gázcirkós. A lakás alapterülete 146 m2, teljeskörű esztétikai és műszaki felújítása megtörtént. Az ingatlan elhelyezkedése is kitűnő, jelenleg bejáratott, rövidtávú szálláshelyként üzemel. Ez pedig kiegészül a kulturált lakóközösséggel és a fejlett infrastruktúrával.

A Koszorú utcában, a Horváth Mihály tér és a körút közelében egy jó állapotú téglaház II. emeletén is várja az új tulajdonosát egy 109 m2-es, utcára néző, külön bejárattal rendelkező, 4 szobás, modern, étkezőkonyhás és cirkófűtéses lakás. Az ingatlan tájolása keleti, ennek köszönhetően mindig világos és természetes napfényben fürdik. Nagy belmagasság jellemzi a lakást, egészen 3,75 m és a pozitívumok közé sorolható még a kedvező közös költség, ami 25 600 Ft havonta. Az infrastruktúra kiváló, a 4-6-os villamos, troli és helyközi buszok megállói sétatávolságban találhatóak.  

A Baross utcában, az Orczy tér közelében található egy igényesen felújított 61 m2-es, 2+2 félszobás panorámás lakás. Az ingatlan egy hatszintes polgári liftes ház legfelső emeletén található. A felújítások során a vezetékek teljes cseréje megtörtént, emellett modern fűtő és hűtő rendszer került beépítésre. A lakás mellett maga a társasház is folyamatos felújításokon esik át, emiatt egészen biztos, hogy egy értékálló ingatlant tudhat a birtokában az új tulajdonos. Fiatal pároknak vagy kisebb családnak tökéletes lehet, de akár befektetési céllal is érdemes megvásárolni az ingatlant. A lakásban jelenleg bérlő van, aki szívesen maradna. 

A VIII. kerület bővelkedik a felújított, értékálló ingatlanokban. Egy 2. emeleti, 39 m2-es esztétikailag és műszakilag is felújított lakás is eladóvá vált. A nyílászáró redőnyök, a szúnyoghálók, villany-, és vízvezetékek cseréje 2016-ban valósult meg. A lakáson belül gépesített konyha és zuhanyzós fürdőszoba található. Korszerű, Mika kazán és egy Ariston 80 l-es okos villanybojler került beépítésre, ennek köszönhetően garantáltak a kedvező fenntartási költségek. A közös költség is mindössze 10 000 Ft. A társasház rendezett állapotban van, több lépcsőházból és belső közös udvarból áll, aminek köszönhetően kint is van lehetőség kikapcsolódásra.

Egy 3. emeleti, 24 m2-es, világos, társasházi lakás is eladóvá vált, a körúttól mindössze 1 perc sétára. A gyönyörűen felújított lakásban a burkolatokat, a villanyhálózatot, a wc-t, a zuhanyzót, a konyhát korszerűsítették az összes nyílászáró is kicserélésre került 3 rétegű üveggel. A parkolás az utcán megoldható vagy egy erre kialakított, őrzött parkolóban, aminek 30 000 Ft az ára havonta. Az elhelyezkedés kifogástalan, sétatávolságban megtalálhatóak a 4-6-os villamos és az M4-es metró megállói. Emellett kisebb-nagyobb üzletek, Penny, DM, szórakozóhelyek, éttermek és iskolák is elérhetőek a közelben. Akár pályakezdő fiataloknak vagy pároknak is tökéletes választás lehet az ingatlan.

 

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

© 2024 (v2.202102)