Varázsold igazán stílusossá a nappalid! Adunk pár ötletet hozzá

A nappali a lakás vagy ház egyik központi helyisége, itt  tudunk kikapcsolódni, itt fogadjuk a vendégeket, ezért érdemes ennek kialakítására egy kicsit több időt fordítani. Amiket mindenképpen szem előtt kell tartani, hogy helytakarékos praktikákat vessünk be, sokat segíthetnek a jó színkombinációk, de az igényes, elegáns bútordarabok is. Ezekhez hozzáadódhatnak dizájnos fényforrások, növények, de egyéb dekorelemek is feldobhatják az otthonunkat. A lényeg, hogy kényelmesen érezzük magunkat és jó hangulatot árasszon magából a helyiség.

Dizájnos fényforrások

Az alábbi II. kerületi szépséges lakásban nagy hangsúlyt fektettek a világításra, igazán egyedi megoldásokban gondolkodtak ezek kiválasztásakor, erre utalnak a falban elhelyezett led fényforrások. Ez az egész lakást végigkíséri, a konyhán át a hálószobákig. A modern kivitelezés és az elegáns elrendezés igazán korszerűvé és értékálló ingatlanná teszi ezt az otthont.  Emellett modern épületgépészeti megoldások jellemzik az ingatlant, valamint a szép budai kilátásról is érdemes említést tenni. Itt a kényelem és a csodás környezet garantált. 

Növények

Kecskemét belvárosában egy tágas, otthonos, bruttó 80 m2-es lakásban megfigyelhetjük, hogy mennyire fel tudja dobni a nappali hangulatát néhány növény. Világos, kényelmes, dizájnos otthonról beszélünk! A tégla építésű, fiatalnak nevezhető társasházban összesen 13 lakás található. Zárt udvarán kocsibeálló és füves játszótér is helyet kapott. A lakást 2020-ban újították fel, amely során új burkolatok, beépített konyha és világos, nappali-étkező került kialakításra. 3 külön nyíló szoba található az ingatlanban, valamint nagyon alacsony fenntartási költségek jellemzik a lakást. Mindenképpen kiváló választás lehet gyermekes családoknak, vagy olyanoknak, akik még családalapítás előtt állnak.

Különleges díszítőelemek

Egyedi tárgyakra is bukkantunk ebben a 3 szobás nyíregyházi otthonban. A különösen jó környezetben és jó lakóközösségben, egy 613 m2-es, szépen karbantartott telken, 2 állásos garázzsal, tárolóval, filagóriával, elektromos kapuval ellátva találjuk a házat. Maga az ingatlan teljesen korszerű, műanyag nyílászárókkal, redőnnyel felszerelt, klimatizált, új kondenzációs gázkazánnal és radiátorokkal ellátott. 3 külön nyíló szobája, nappalija, amihez egy fedett terasz is kapcsolódik igényesen kialakított és bútorozott. 

Nagy ablakok

A Dunára és Parlamentre csodás panorámával rendelkező lakásnál különösen jól megfigyelhető, hogy mennyit számít, ha nagy ablakok találhatók a lakásban. Sokkal barátságosabb hangulatban, mindig világos helyiségekben tölthetjük a mindennapokat. A Duna-part közvetlen közelében, egy 13 lakásos 6 szintes, liftes házban, a 2. emeleten, egy jó állapotú, 133 m2-es, 3+1 félszobás, keleti tájolású, panorámás, világos lakás vált eladóvá. A szobák külön-és egybe is nyílnak, emellett a nappali és a hálószobák valamint az előszoba parkettával, a többi helyiség pedig járólappal burkolt. Stílusos megjelenése és kivételes elhelyezkedése miatt nagyszerű befektetési lehetőség is lehet, de akár saját felhasználásra is értékálló tulajdonnak számít.

Vidám színkombinációk

A Gárdonyi tér mellett egy 3 szobás, jó állapotú, jelenleg egészségközpontként használt lakás vált eladóvá, ahol kellemes hangulatú terek figyelhetőek meg a színek játékos kombinációjával. A 85 m2-es, utcaszint felől első emeleti lakás Lágymányoson, ahol a pezsgő és fiatalos környezetben élheti az életét az új tulajdonos, de akár befektetési célra is alkalmas. Egy előszoba, konyha-étkező, kamra, wc, fürdőszoba-wc, hall és tágas nappali valamint két jó méretű szoba került kialakításra az ingatlanban. Műszaki és esztétikai állapota kifogástalan és gondosan megóvott. 2017-ben részleges felújítások is történtek a lakáson, ami alatt a külső nyílászárókat hang- és hőszigetelő ablakokra cserélték.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Jókora többséggel szavazta meg az Európai Parlament utolsó ülése az újabb lesújtó állásfoglalást Magyarországról.

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Berúgták a kampányt a pártok, gyűlnek az ajánlások, egyre durvábbakat mondanak egymásra a szemben álló felek. Hogyan bírják ezt az emberek? Kiderül a videóból.

© 2024 (v2.202102)