Családi házak az agglomerációban 40 millió alatt – Igen, jól olvastad!

Manapság az ingatlanpiacon igazi kincs, hogyha találunk egy családi házat jó környéken, szuper lehetőségekkel és nem mellesleg baráti áron. Kifejezetten igaz ez az agglomerációban található házakra, hiszen Budapest vonzáskörzetében mindig jó befektetés ingatlant vásárolni.

Budaörs Kertváros részén, csendes mellékutcában eladó egy újszerű, 3 lakásos sorház egyik, nettó 42 m2-es lakása, 25 nm-es saját kerttel. A sorház 2010-ben épült, szép ízléses fagerendás födémmel. Elosztását tekintve a földszinten egy amerikai konyhás nappali, egy kádas fürdőszoba, valamint egy különálló mellékhelyiség, a felső szinten pedig 2 félszoba került kialakításra.

A lakás kiváló állapotú, kialakítása során új víz és villanyvezetékekkel, új burkolatokkal, új radiátorokkal lett felszerelve, melyek fűtéséről gázkazán gondoskodik. A lakás rezsije rendkívül kedvező. A környék amellett, hogy csendes kertvárosi, mégis rendkívül kedvező tömegközlekedéssel és infrastruktúrával rendelkezik. A közelben találhatóak iskolák, óvodák, Budaörsi Városi Uszoda, Sportcsarnok, Strand, valamint sok bevásárlóközpont is.

Felsőgöd egyik legnépszerűbb utcájában, Sportcsarnokhoz közel eladó egy 64 nm-es gyönyörűen felújított ingatlan, amelyben amerikai konyha, két hálószoba, sarokkádas fürdő is kiépítésre került. A családi ház egy minimalista stílusú, szigetelt sorház saját kertrésszel, terasszal és gépkocsibeállóval.

Fontos megemlíteni, hogy fűtése elektromos panelekkel, meleg víz ellátása pedig villanybojlerrel megoldott. Az udvarban 40 négyzetméteres saját, lekerített, gondozott füves udvar kerül kiépítésre. A saját telekrészen felül van még egy közös udvar, amely 4 ház lakójának biztosít majd térkövezett, saját gépjárműbeállót. A vasútállomás, iskola, óvoda és minden, ami a napi élethez szükséges, sétatávolságra van.

Érden a Duna-parttól mindössze 5 perc sétára egy eladó kertkapcsolatos, otthonos családi házat találtunk. A 98 nm alapterülettel rendelkező, 4 szobás, 2 fürdőszobás családi ház, 1253 nm-es önálló telken helyezkedik el. Az óriási udvarban több autó számára is van beállási lehetőség. A kertben kialakításra került egy kerti szaletli és egy grill sütő. A ház falazata többnyire tégla, kisebb mértékben vályog.

Az elmúlt években dryvit szigetelést kapott, és a nyílászárók is cserélve lettek, új nyíló-bukónyíló redőnyös műanyagra. Az otthon melegéről gáz cirkó gondoskodik, a meleg víz ellátását bojler adja. Az ingatlan közelében található iskola és óvoda egyaránt, a buszmegálló pár méterre, míg a vízpart 800 méter távolságra van. Ha fontos számára a nyugalom és a biztonságos környezet, akkor ez az otthon Önnek épült!

Következő körben Fóton néztünk szét, ahol a település külterületéhez tartozó, folyamatosan kiépülő és szépülő környezetű Istvánhegyen egy hatalmas, 2337 nm-es telekterülettel rendelkező,  szépen felújított, 70nm alapterületű családi házra bukkantunk.

Az ingatlan beépített és gépesített egyaránt, emellett amerikai konyhás nappalival, 2 külön nyíló hálószobával, valamint egy sarokkádas, wc- vel ellátott fürdővel is rendelkezik. A házhoz tartozik egy 28nm-es fedett terasz, egy 12 nm-es kazánház, egy 9nm-es pince, valamint egy fedett 21nm-es udvari tároló is. A családi ház fűtése vegyes tüzelésű kazánnal lett megoldva. A környék kiváló, hiszen a külterületen, természetközeli helyen, a városhoz mégis igazán közel helyezkedik el.

Budaörs Alsószálláson, eladó egy 2010 m2-es telek, rajta egy 57m2-es, belső kétszintes családi házzal. Elosztását tekintve az ingatlan remek kialakításnak örvendhet ugyanis a számos ablaknak köszönhetően egész nap gyönyörűen világos, hangulatos tereket kapunk. Az amerikaikonyhás nappaliból egy lépés a kádas fürdőszoba, az emeleten pedig 2 azonos méretű szoba található, egyikhez egy 6,6 m2-es erkély tartozik, ahonnan panorámás kilátás tárul a szemünk elé. A fűtésről fa tüzelésű kályha gondoskodik.

A házhoz tartozik egy 20 nm-es pince is. A kert 3 részre osztható; egy előkert, egy hátsó kert, illetve a hozzá vásárolt, külön helyrajzi számon lévő kertrész. A környék infrastruktúrája kiváló; Kelenföld autóval 10 perc alatt, busszal 20 perc alatt elérhető. A közelben óvodák, iskolák, játszóterek, gyógyszertárak, bevásárlási lehetőségek is szép számban akadnak.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Tovább szűkül a 300 milliárdos nyugdíjvagyont kezelő piac

Tovább szűkül a 300 milliárdos nyugdíjvagyont kezelő piac

Négyből már csak két szereplő marad júliustól, beolvad a Horizont.

A BMW elintézte: nagyobb gépek repülnek Debrecen és München között

A BMW elintézte: nagyobb gépek repülnek Debrecen és München között

Akár három órát is spórolhatnak, akik ezzel a járattal utaznak - most heti kétszer több lesz rajta a hely.

Matolcsy György jobbkeze szerint ők mindent jól csinálnak

Matolcsy György jobbkeze szerint ők mindent jól csinálnak

Virág Barnabás Washingtonból üzent haza.

Amerikából kapott jó hírt Karácsony Gergely

Amerikából kapott jó hírt Karácsony Gergely

A pénzelvonások és a nehézségek ellenére is kezelhető a helyzet.

© 2024 (v2.202102)