Felújítaná a fürdőszobáját? Mutatunk ötleteket, amivel színesebbé teheti

A fürdőszoba az a helyiség, ami nem csak a tisztálkodás szempontjából kap lényeges szerepet, de itt kikapcsolódni és relaxálni is lehet egy-egy nehéz munkanapot követően, így lényeges, hogy ennek megfelelően alakítsuk ki. Alább mutatunk pár ingatlant, ahol nagyszerű kiegészítőkkel, színekkel vagy éppen a berendezéssel értek el igazán káprázatos hangulatot. 

Barna szín a természettel harmóniában

Talán első ránézésre soknak vagy extrémnek gondolhatjuk a kialakítást, de ha egy kicsit hozzászokunk a látványhoz, akkor azt mondhatjuk, hogy igazán autentikus, otthonos hangulatot áraszt magából a helyiség. A természetes fafelületek a természetközeliséget sugározzák, ami kiegészül az egyedileg kialakított kő mosdókagylóval is. Ugyanakkor maga az egész ház modern jegyeket hordoz magán. A 140 m2-es, 3 szobás, miskolci okosház Martinkertváros közkedvelt részén épült fel. Prémium anyagokat használtak fel az építkezések során és korszerű energetikai megoldások valósultak meg, ennek köszönhetően az ingatlan fenntartási költségei alacsonyak. A pihenésre és feltöltődésre itt egy infraszauna és egy 6 fős jakuzzi is szolgál.

Azonban a barna szín egy modern, letisztult fürdőszobában is tökéletesen működik, ahogy ebben a budapesti, VII. kerületi, 3 szobás lakásban is megfigyelhetjük. A nagy tükör, a zuhanyzós sarokkád igazán hangulatossá teszi a helyiséget, de az ingatlan összes többi helyiségére is elmondható, hogy a modern elegancia és a gondos kivitelezés tükröződik vissza.

Márványos lazac szín

A Budapest XII. kerületében, a Széchenyi-hegyen található majdnem 700 m2-es telken felépült panorámás villaépületnél igazi esztétikai élmény fogad minket. A márványos lazac színű csempe barátságos hangulatot áraszt magából, amit a fa bútordarabok és kiegészítő elemek, valamint az arany színű csaptelep és a virágos lámpák csak tovább fokoznak. Akár befektetőknek vagy ingatlanfejlesztőknek is kiváló választás lehet ez a ház, mert két különálló lakássá alakítható át. A lakóterület 450 m2, amihez egy hatalmas méretű, 64 m2-es terasz is kapcsolódik. A 8 szobás, hegyvidéki panorámás, igényesen kivitelezett és örökzöld fákkal körülvett ingatlan álmai otthonává válhat.

Stílusos és erőteljes fekete

A markáns árnyalatoktól sem kell megrettenni, mert a tervezést is meg tudja könnyíteni és egészen biztos, hogy egyedivé válik a helyiség. Hiszen a fekete színvilághoz sok minden tud passzolni és könnyű ehhez igazítani a fürdőszoba további tartozékainak színeit. Ahogy itt, a Budapest III. kerületi lakásnál is láthatjuk a fekete csempék sötét tónusát természetes fa bútorokkal oldották. De a tükör led világítása és a fehér kiegészítő elemek szintén egy kicsit finomabbá teszik a hangulatot. A lakás különlegessége, hogy itt az összes helyiségben továbbvitték a fekete bútorok és kiegészítő elemek adta merész kialakítást.

 

Életerős kék

A kék friss, üde hangulatot áraszt magából és igazán létjogosultsága van a fürdőszobában, hiszen azonnal a vízre asszociálunk róla. A Gyöngyös belvárosában található 75 m2-es álomotthonban kék csempével dobták fel a helyiség hangulatát, ami kiegészül a tükör körüli led fénnyel és a modern, letisztult fehér bútorokkal. A ház teljes felújításon esett keresztül 2021-ben, ami során a villanyhálózat, a szennyvíz és a vízhálózat kiépítése is megvalósult. A helyiségek minden része gondosan, saját részre megtervezett. Ebbe a gyönyörű lakásba csak költöznie kell. Nem kell a felújítással foglalkoznia, garantáltan csalódásmentes otthonra lelhet.

Az energikus, vérpezsdítő vörös

Meleg atmoszférát sugall és barátságos, szerethető kiegészítője lehet a fürdőszobának egy kicsit merészebb, vörös szín is. A XIV. kerületben található, 2 szintes, dupla komfortos, klímás lakás jól operál ezzel, nem viszi túlzásba, nem uralja le az egész fürdőszobát a vörös csempe, hanem vidám hangulatot teremt. A 109 m2 alapterületű, III. emeleti ingatlan emellett napfényes, tágas amerikai konyhás nappalival rendelkezik, ami kiegészül 5 különnyíló szobával és dupla fürdőszobával. Az ingatlan saját felhasználásra vagy befektetésre is kiváló, és azonnal bérbe adható.

A megnyugtató zöld hatása 

Ez a szín is kellemes harmóniában tud lenni a fürdőszoba többi tartozékával és bútorával. Ugyanakkor persze az árnyalat kiválasztása is lényeges, mert egy hangsúlyos, méregzöld talán túl uralkodó lenne, de ez a pécsi lakásban is megtalálható pasztell zöld szín abszolút megnyugtató és pihentető miliőt teremt meg. A lakás többi részét is rendezettség és stílusos elrendezés jellemzi, így kitűnő választás lehet bármely korosztály számára.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mi szerepel az új kormányszóvivő, Vitályos Eszter vagyonnyilatkozatában?

Mi szerepel az új kormányszóvivő, Vitályos Eszter vagyonnyilatkozatában?

Majdnem 6 milliós megtakarítással szemben áll a 4,7 milliós tartozás.

Moszkva, Budapest, Brüsszel: a szőnyeg szélére küldhetik Magyarországot egy szakértő szerint

Moszkva, Budapest, Brüsszel: a szőnyeg szélére küldhetik Magyarországot egy szakértő szerint

Magyarországnak is rosszul jöhet az uniós szankciópolitika felerősödése.

Húsvéti gasztroparádé: bárányburger, nyúl vadasan, mézes sonka

Húsvéti gasztroparádé: bárányburger, nyúl vadasan, mézes sonka

Ha nem otthon töltjük a húsvétot, akkor többnyire szállodákban. Milyen konyhaművészeti kínálatra és programokra számíthatunk?

© 2024 (v2.202102)