Gyönyörű, alacsony rezsiköltségű kislakások Pécsett 35 millió alatt

Pécs kiváló választás lehet, ha új otthonunkat keressük. Nem csak a történelmi és kulturális értékeinek köszönhetően vonz nagyszámú turistát, de egyeteme, illetve csodás, zöld környezete miatt is megéri itt akár befektetésként, akár saját felhasználásra ingatlant vásárolni. Alább olyan alacsony rezsiköltségű, kis lakásokat válogattunk össze, amik ráadásul még rendkívül kedvező árban is vannak.

Kertvárosi, erkélyes kis csoda

A Kertváros egyik közkedvelt részén található ez az 59 m2-es, felújított, erkélyes 2+2 félszobás, észak-dél tájolású panellakás. Az ingatlant kiváló elrendezés jellemzi, minden helyiség külön-külön megközelíthető. A lakás egy előszobából, fürdőből, wc-ből, egy félszoból kialakított gardróbból, egy fél szobából kialakított franciaágyas hálóból, egy teljes értékű hálószobából áll, ami kiegészül egy nagy amerikai konyha+nappali+étkezős helyiséggel, ahonnan egy tágas erkély nyílik. Teljes felújításon esett át a lakás pár éve, ezért kitűnő állapotban található és ráadásul a teljes lakást Spanyolországból behozatott egyedi kerámia lapok burkolják. Az alagsorban tartozik az ingatlanhoz egy saját tároló is. Kiváló választás lehet fiatal pároknak, családoknak, de akár befektetésre is alkalmas. 

Kertvárosi, modern, elegancia

Kertvárosban Rózsadomb csendes részen, az Illyés Gyula utcában, egy 10 emeletes, hőszigetelt társasház 9. emeletén eladó egy 72 m2-es, 3+1 szobás panellakás. Az ingatlan É-K tájolású, a meleget pedig egyedi mérőórás távfűtés biztosítja. A szobák laminált parkettával, míg a többi helyiség járólappal van leburkolva. Az ingatlanba új nyílászárók, valamint klíma és riasztó is beszerelésre került. A lakáshoz egy közös tároló is hozzátartozik. Elhelyezkedése szempontjából is kiváló, hiszen buszmegállók mindössze néhány perc sétára találhatók, illetve üzletek és kutyafuttató is a közelben elérhető távolságban. Mindemellett a parkolás közterületen díjtalan. 

Felújított, kis rezsijű panellakás

Fiatalosan felújított, alacsony fenntartási költségű, 2+1 félszobás, 57 m2-es, 3. emeleti panellakás vált eladóvá a Kertvárosban. Az ingatlan igényesen felújított, korszerű, amely a tájolásának köszönhetően egész nap természetes napfényben úszik. A környék rendkívül közkedvelt, hiszen üzletek, játszótér, iskolák pár perc séta alatt megközelíthetőek. A lakásba egyedi mérős távfűtés biztosítja a meleget, aminek köszönhetően a rezsiköltségek alacsonyan maradnak, ehhez pedig külön előny, hogy maga a ház a panelprogramban is részt vett. Jó állapotban található a lakás, műanyag redőnyös nyílászárók, új bejárati ajtó és klíma lett beszerelve a felújítások során emellett a fürdőszobát, a konyhát és a burkolatokat is újjá varázsolták. Bármely korosztálynak tökéletes választás lehet.

Sorházi, felújított kislakás

Eladó Pécs-Vasason egy 65 m2-es 2+1 félszobás, szigetelt, teljeskörűen felújított, sorházi ingatlan bútorozottan. Az ingatlan idén lett felújítva, ami során új cserép került a tetőre, a nyílászárók cseréje és az újrafestés is megtörtént. A fűtési rendszere klíma, plusz NOBO eletromos fűtőpanellel (H-tarifa) történik a lakás melegen tartása a téli hónapokban. Pozitívum, hogy az épület tetőtere beépíthető, és az ingatlanhoz még egy 125 m2-es telek is hozzátartozik plusz előkerttel. Az ingatlanra a CSOK és a Babaváró támogatás is felvehető, akár a futamidő végéig fix kamattal. 

Egyetemhez közeli téglalakás

Egy 10 emeletes, szigetelt épületben, a 2. emeleten található egy 35 m2-es alapterületű, felújított téglalakás. Az elhelyezkedése különösen kedvező, mert a PTE TTK-BTK kara mindössze pár perc séta, közel a PMMK-hoz. A lakás teljeskörű felújításon esett át a közelmúltban, aminek köszönhetően a víz- és a villanyvezetékek, a nyílászárók cseréje megtörtént, valamint új burkolatok, szaniterek és konyhabútorok is beépítésre kerültek. Ezeken felül a lakás fenntartási költségei alacsonyak, és ráadásul teljesen berendezett, ami miatt akár bérbeadás céljából is megvásárolható. Az elhelyezkedése is kitűnő, hiszen kisebb-nagyobb üzletek, iskola, orvosi rendelő a közelben felfedezhető.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

© 2024 (v2.202102)