Új sorozat: Kerületmustra – Kezdjünk a napfényes Zuglóban!

Újonnan induló válogatás-sorozatunkban, a “Kerületmustrában” végig bogarásszuk a főváros népszerű kerületeinek eladó ingatlankínálatát: hozunk példát egy kisebb garzonra, egy másfél-2 szobás lakásra, egy 2-3 gyerekes család számára ideális otthonra, valamint egy luxusingatlanra. De akkor vágjunk is bele: lássuk mi a felhozatal Budapest egyik legnépszerűbb kerületében, Zuglóban!

A XIV. kerület a főváros egyik legnépesebb kerülete, sokan csak Zuglóként hivatkoznak a kerületre, ezt a nevet 1950-ben a mai Nagy-Budapest kialakulásakor kapta. 1935-től létezik önálló kerületként. 8 városrésze van a kerületnek: Alsórákos, Herminamező, Istvánmező, Kiszugló, Nagyzugló, Rákosfalva, Törökőr és Városliget. Szerencsére a kerületnek jó tömegközlekedési kapcsolatai vannak, a külsőbb városrészek is könnyen megközelíthetőek.

1. Kis garzonlakás

Budapest, XIV. kerületében, Herminamező csendes részén bukkantunk egy 2 emeletes, tégla építésű ház földszintjén elhelyezkedő, hangulatos kis lakásra. Az ingatlan udvari kilátással rendelkező, kertkapcsolatos, és nemrégiben teljeskörű felújításon esett át. A lakás egy előszobából, nappaliból, fürdőből és elkülönített főzőfülkéből áll 32 nm hasznos alapterületen.

A fűtésről gázkonvektor gondoskodik, a meleg vizet elektromos bojler szolgáltatja, így az átlagos gáz és az áramfogyasztás az államilag meghatározott lakossági átlagfogyasztás alatt van. Az épület elhelyezkedése is kiváló, tömegközlekedés szempontjából ideális, a Thököly út 1 percre található.

2. Pompás enteriőr 60nm-en

A XIV. kerületben, Zugló Törökőr városrészében, belső kertes társasházban eladó egy 60 nm-es, V. emeleti, kétszobás, világos, csendes, magas minőségben felújított, azonnal beköltözhető lakás. Beosztása lakberendezői tervek alapján a mai kor életstílusához igazítva igényesen átalakult. Az előszobából belépve szembe találjuk magunkat a konyhával, valamint az étkezővel és a nappalival, amik egy légtérben helyezkednek el.

Az ingatlanban található még egy beépített erkély, kamra, külön bejáratú WC, fürdőszoba, valamint egy hálószoba külön gardróbhelyiséggel. A lakás fenntartási költségei alacsonyak, köszönhetően az egyedi mérésű házközponti fűtésnek. A környéket kiváló infrastruktúra, közlekedési és bevásárlási lehetőségek jellemzik.

3. Családi fészek Zuglóban

A XIV. kerületben, az Ötvenes utcában, egy 2015-ben épült, 6 lakásos társasházban a második emeleten eladó, egy belső kétszintes, 105nm-es erkélyes lakás. Az ingatlanban a tágas konyha és fürdőszoba, valamint a hangulatos nappali kiváló lehetőségeket nyújt egy család számára is. A lakás jelenleg 4 szobás, de könnyen 5 szobássá alakítható, ezen kívül 2 db erkéllyel is rendelkezik.

A lakáshoz 40 nm-es kizárólagos kert használat tartozik, mely az ár részét képezi. A lakás D-i fekvésű. A lakás fűtéséről gázcirkó gondoskodik. A környéket jó infrastruktúra jellemzi kiváló közlekedési lehetőségekkel.

4. Fényűzés a köbön

Zugló zöldövezeti városrészén eladóvá vált egy exkluzív penthouse lakás. A második emeleti ingatlant a tulajdonosok 2021-ben teljeskörűen felújították. A ráncfelvarrás során nagy hangsúlyt fektettek a prémium minőségű anyagok felhasználása mellett a modern, letisztult ízlésvilágra is. A lakást tágas terek jellemzik, nagy konyhával, fürdővel és hálószobákkal.

A penthouse egyik sajátossága a nagy üvegfelületek, hiszen az ingatlant hatalmas intim terasz veszi körül, ami igazi kertvárosi életérzést teremt. Az ingatlanban a házközponti fűtés egyedi méréssel működik. Az ingatlanhoz két teremgarázs beállóhely és két tároló is tartozik. Az ingatlan elhelyezkedése ideális, hiszen alsórákoson található.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Az orosz és ukrán készpénzes vevők után magához tér a prémium ingatlanok piaca

Az orosz és ukrán készpénzes vevők után magához tér a prémium ingatlanok piaca

A prémium lakások piaca is túllendülni látszik a mélyponton.

Hogy állunk megújuló energiával? A Klasszis Média konferenciáján erre is választ kaphat

Hogy állunk megújuló energiával? A Klasszis Média konferenciáján erre is választ kaphat

A Klasszis Média rendezvénye keretében vizsgáljuk a nemzetközi, de főleg a hazai energiakörképet.

Budapestre jön a kínai elnök – kövesse velünk a Kormányinfót percről percre!

Budapestre jön a kínai elnök – kövesse velünk a Kormányinfót percről percre!

Ma 11 órától ismét Kormányinfó, ezúttal Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszterrel és Vitályos Eszter kormányszóvivővel.

Itt a tavasz! Fogynak a drága cabriók, de melyik?

Itt a tavasz! Fogynak a drága cabriók, de melyik?

Nőtt a drága kabriók iránti kereslet. A tavalyhoz képest fiatalabb és drágább modelleket keresnek a portálon.

© 2024 (v2.202102)