A legújabb budapesti lakóparkok modernek, energiatakarékosak és mind csak rád várnak!

Budapesten jelenleg város szerte több lakópark is épül. Van, ahol inkább a belvároshoz közelebb eső részeket célozták meg, van azonban olyan is, ahol a természetközeliség és a Duna-part volt a célpont. Az alább felsorolt lakóparkok közös tulajdonságai közé tartozik azonban, hogy mind energiatakarékos és modern jegyeket hordoznak magukon.

Elite park

Az Elite Park Budapest XI. kerületében, Újbuda megújuló városrészében épülő, összesen 464 lakásos társasházfejlesztés. A leendő tulajdonosok a 30 m2-es stúdiólakásoktól kezdve a 120 m2-es, több hálószobás ingatlanig választhatnak új otthont. Az Elite Park lakásai erkéllyel vagy terasszal rendelkeznek majd, emellett a telek nagyobb részében zöld felületek is kerülnek kialakításra, ahol közösségi kikapcsolódásra, sportolásra alkalmas felszereléseket telepítenek, a kisebbek számára pedig játszótérrel színesítik azt. A parkolást a földszinti felszíni parkoló, valamint a társasház alatt kialakított egyszintes mélygarázs biztosítja, ahol több e-töltő kialakítására alkalmas parkoló is kerül megépítésre.

A társasház ingatlanjaiban a fűtést és a melegvizet a távhő szolgáltatja lakásonként saját mérőórával ellátva, valamint az összes lakás klímaberendezéssel, lesz felszerelve. Az Elite Park megközelíthetőség és közlekedési infrastruktúra tekintetében ideális helyen van. A tömegközlekedést előnyben részesítők az 1-es villamost, illetve számos buszjáratot választhatnak mind a Belváros, mind a kerület egyéb részeinek megközelítésére. A közelben számos szolgáltatás elérhető, valamint az Etele Plaza is 5 percre található.

CS70 Green Home

A CS70 Green Home a legújabb geotermikus társasház, ami Budapest VI. kerületében, a Csengery utcában, 892 m2-es telken épül meg. A társasházban 41 lakás, két üzlethelyiség, valamint parkolóhelyek és tárolók is helyet kapnak. Az új lakók kedvükre válogathatnak a 38-58 nm-es kétszobás, valamint a 80-125 nm-es nagyobb lakások közül, emellett jó hír, hogy minden lakáshoz kapcsolódik erkély vagy terasz is. Plusz előny, hogy a beruházásban nem túl nagy a lakásszám, így várhatóan egy összetartó, kis lakóközösség fog kialakulni.

A 21. századi technológiának köszönhetően itt kiélvezhetjük egy rendkívül alacsony költséggel fenntartható, új otthon kényelmét. A beruházás lakásai ugyanis nemcsak első osztályú hőszigetelést és nyílászárókat kapnak, hanem fűtésüket, hűtésüket, melegvíz ellátásukat is talajszondás hőszivattyú biztosítja, mindennek köszönhetően a társasház lakásainak energiahatékonysága AA++. A Csengery utcának igazán kedvező az elhelyezkedése, hiszen nemcsak az Andrássy úthoz, de a Teréz körúthoz is közel fekszik, ettől függetlenül mégis egy idilli, csendes kis utca, ahonnan a 4-es, 6-os villamosok, és több trolibuszjárat is megkönnyíti közlekedést.

Green Home Baross

A Green Home Baross társasház nem véletlenül kapta a környezettudatosságra utaló nevet, hiszen az egész ház ennek jegyében épült fel.  A legújabb, levegő-víz hőszivattyús fűtéssel ellátott társasházban 53 lakás, 2 üzlethelyiség és tárolók is kaptak helyet. A kialakított ingatlanok változatos alapterületűek, megtalálhatóak benne a kis alapterületű garzonlakásoktól a 3 hálószobás, a nagycsaládosok szükségleteit is kielégítő lakásokig minden. A levegő-víz hőszivattyús rendszerű társasházi lakásokban nemcsak a fűtés, hanem a hűtés és a használati meleg vízellátás is megújuló energiával történik.

Így a társasház lakásainak energetikai minőségi besorolása AA+ kategóriába esik. A 8. kerület a belvárosisas életet kedvelőknek ideális lakhatási lehetőséget kínál. Kitűnő lokációjának és közlekedésének köszönhetően a turisták számára is remek szálláslehetőséget nyújt, így az ingatlan ideális, akár értékálló befektetésnek szánja rövid- vagy hosszútávú kiadásra, akár egy olyan nyugodt otthonnak, ami együtt jár a lokációval járó előnyökkel.

Metrodom River

A XI. kerületben a Budafoki út 64. alatt található telek egészen a Duna partig nyújtózik, mellyel valóban közvetlen kapcsolatot teremt a folyóval. A 3 hektáros telken, 6 lakóépületben összesen 712 lakás épül fel öt ütemben. A kivitelezők a lakóépületeket úgy tervezték, hogy minél több lakásból nyíljon teljes vagy részleges kilátás a Dunára, illetve nyugati irányba, a Budai helyekre. Az egymástól nagy távolságra álló épületek alacsony szárnyai 5 emeletesek, az épületenként jellemzően két karcsú torony pedig 13 emelet magas.

A környezettudatosságot tekintve is érdemes pár szót említeni, ugyanis a mennyezeti fűtés és hűtés luxusát kínáló, saját fejlesztésű Dual Eco fűtési rendszer nem csak kényelmes, környezetbarát, de nagyon energiatakarékos is. A lakóparkon belül családi bölcsőde, önkormányzati fenntartású óvoda, baba játszószoba és többkorosztályos hagyományos és vizes játszótér várja a gyermekes családokat. A sportolni vágyók a változatos gépekkel felszerelt fitneszteremnek, a kültéri edzőgépeknek, és a szaunáknak örülhetnek. Emellett a fogadóépületben pékség és kávézó, a lakóparkon belül pedig játékszoba, tűzrakóhely és grillterasz, valamint lakóépületenként egy-egy panoráma tetőterasz szolgálja a kényelmet.

Diana Társasház:

A Diana Társasház budai hegyvidéki elhelyezkedésének köszönhetően a lakásokból páratlan kilátás nyílik a fővárosra. A ház a Diana közben, egy zsákutca végén fekszik, ráadásul erdős terület határolja ezért nyugodt és csendes övezetté varázsolja a környéket. A társasház egy hatalmas, 2248 négyzetméteres telken épül, és három szinten kínál öt luxuslakást. A 2-4 szobás lakásokhoz hatalmas méretű teraszok tartoznak, ahonnan bármikor gyönyörködhet a lélegzetelállító budapesti látképben. A Diana Társasház minőségi kivitelezését többek közt jól mutatja, hogy az épület hűtéséről és fűtéséről korszerű, Daikin hőszivattyús mennyezeti hűtő-fűtő rendszer gondoskodik.

A külső nyílászárók igényes, alumínium profil rendszerből, háromrétegű üvegezéssel és nagyszerű hővédő hatással rendelkeznek. Közlekedés szempontjából is kivételes, hiszen mindössze 5 perc sétatávolságra található több buszjárat megállója is, de autóval is igazán egyszerűen, 15 perc alatt elérhető a belváros. A festői panoráma és a csendes zöldövezet mellett luxus életstílust tudhat magáénak a Diana Társasház legújabb lakója, aki egy minőségi kivitelezésű lakást hívhat az otthonának.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)