Itt garantáltan 5 évig nulla lesz a fűtésszámlád, és még kedvező konstrukciókkal is várnak!

A szegedieknek már rég feltűnt, hogy valami különleges épül a város szívében, az Árkád közelében. Ám nemcsak szegedieknek lehet érdekes ez az innovatív beruházás, ami rendkívül alacsony fenntartási költségeket és távolról is kézben tartható befektetési lehetőséget kínál méghozzá igen kedvező konstrukciókkal.

A Szegeden felépült Cédrus Liget lakópark ugyanis rendkívül kedvező lehetőségeket nyújt mindazoknak, akik egy frekventált elhelyezkedésű, modern, energiatakarékos lakóparkban keresik új otthonukat vagy vásárolnának lakást befektetés céljából, akár úgy is, hogy épp az ország másik végében élnek.

A Cédrus Liget elhelyezkedése tökéletes akár saját célra, akár befektetés céljára keresünk lakást, hiszen a belvárosban, az Árkád és más bevásárlási, kikapcsolódási lehetőségek, valamint az egyetem legtöbb campusának közelében, kiváló közlekedési feltételek mellett épült fel, ahol minden szolgáltatás a közelben elérhető és sokan érdeklődnek kiadó lakás iránt. Ráadásul egy környezetbarát, geotermikus fűtésű lakóparkról beszélünk, amely egyúttal egy hatalmas zöld parkot is hozott a városnak ezen szegletébe, ahonnan ez eddig hiányzott. A beruházás modern, futurisztikus épületekben, fiatalos, hatalmas üvegfelülettel és nagy teraszokkal rendelkező lakásokkal várja első lakóit és a lakóparkban már egy élelmiszerüzlet is nyílt, ami egy 100 éves lovarda felújításával született.

Nézd meg élőben, költözz holnapután, fizess nulla forint fűtésszámlát az első 5 évben!

A Cédrus Liget lakópark már felépült, így lakásai bármikor élőben megtekinthetők, a fejlesztő cég munkatársai munkaidőben bármikor telefonon és e-mailben is az érdeklődők rendelkezésére állnak, sőt ha valaki személyesen, helyben érdeklődik, munkaidőben őt is szívesen körbe vezetik, megmutatják neki az eladó lakásokat.

Így tehát bárki könnyen és gyorsan kiválaszthatja a számára ideális ingatlant és a szerződés megkötése, valamint a vételár kifizetése után már két napon belül költözhet is lenyűgözően szép, új, teraszos, parkokkal körbevett otthonába Szeged szívében.

De ez még nem minden, a lakásoknak ugyanis rendkívül alacsonyak a fenntartási költségei köszönhetően a geotermikus fűtésrendszernek, ami a gázellátástól teljesen függetlenné teszi a lakásokat, és megközelítőleg 30%-kal alacsonyabb fűtésszámlát garantál, mint a mindenkori gázárak, emellett zöld, nulla a kibocsátása és karbonsemleges. Ám a Cédrus Liget első lakóinak az első 5 évben egyáltalán nem kell fűtésszámlát fizetniük, ugyanis ezt a fejlesztő átvállalja tőlük.

A geotermikus fűtésrendszer ráadásul egy abszolút tervezhető, jövőbe mutató megoldás, aminek alapja egy nem kimerülő, örök, megújuló energiaforrás, melyet tanulmány is igazol, így a lakók nem függenek a gáz világpiaci árától, sem semmilyen külső körülménytől. Aki mégis aggódik amiatt, hogy a geotermikus fűtés valaha drágább lesz, mint a gáz (ennek a valószínűsége gyakorlatilag nulla), azt megnyugtatjuk, hogy a biztonság kedvéért a lakóparkba központi gázkazánok is beépítésre kerültek.

Biztonságos befektetés, budapesti használt lakás árán, akár az ország másik feléből is!

Mit tehet az a budapesti, aki befektetési lehetőséget keres, de a fővárosban már nem tudna megvásárolni egy új építésű lakást, csak egy használt ingatlant, amire még rengeteget kellene költenie? A Cédrus Liget lakóparkban egy budapesti használt lakás áráért vadonatúj, modern lakást vehet, aminek még 5 éven keresztül garantáltan nulla a fűtésszámlája, és rendkívül frekventált az elhelyezkedése.

Melyik bérlő ne ugrana egy ilyen kedvező ajánlatra? Ráadásul az ingatlan üzemeltetéséhez még a kisujját sem kell mozdítania, ugyanis rengeteg az érdeklődő, aki venni nem, csak lakni szeretne a Cédrus Liget lakóparkban, így a fejlesztő a megvásárolt lakást 3200 Ft/nm áron visszabérelné a tulajdonostól, hogy kiadhassa az érdeklődőknek.

Fontos megjegyezni, hogy ez a visszabérlés nem kötelező jellegű, bármikor megszakítható, – természetesen a szerződésben rögzített felmondási határidővel – ha valaki meggondolná magát, vagy esetleg saját bérlőt talál magasabb összegért. A kényelem miatt azonban mégis megéri ezt a konstrukciót választani, hiszen nem nekünk kell bajlódnunk azzal, hogy a lakásba, bérlőt keressünk, rendszeresen ellenőrizzük a lakást és elvégeztessük a későbbiekben esetlegesen felmerülő karbantartási munkálatokat. A Cédrus Ligetben ingatlant vásárolni tehát egy biztonságos, jövőre tervezhető befektetés, amihez hozzájárul az is, hogy Szeged legdinamikusabban fejlődő területéről beszélünk, ahol még értéknövekedés is elérhető.

Álmaid otthonába már 20% önerővel beköltözhetsz!

Külön jó hír azoknak, akik már kinézték itt álmaik otthonát, de nem áll rendelkezésükre a teljes összeg, jelenleg nem tudnának hitelt felvenni, de pár év múlva igen, hogy akár már 20%-os önerővel megvásárolhatnak itt egy lakást és be is költözhetnek azonnal. Hogyan lehetséges ez? Ez esetben a vevővel egy előszerződést kötnek, amiben meghatározzák a végleges árat és azt az időpontot, amikor a teljes összeg kifizetésre kerül. Fontos megjegyezni, hogy ez az ár végleges, tehát nem inflálódik, amikor évek múltán megvásároljuk a lakást. A végleges megvásárlásig hátralévő időben pedig úgy élhetünk a lakásban, hogy azt a fejlesztőtől kibéreljük.

Mi történik, ha időközben meggondoljuk magunkat, vagy mégsem sikerül a megfelelő pénzösszeget előteremteni? Ez esetben az általunk befizetett önrészt maradéktalanul visszakapjuk, tehát csak annyit veszítünk, amennyit az évek során a pénzünk kamatozott volna. Természetesen, ha valakinek nemcsak 20%, hanem ennél nagyobb önerő áll rendelkezésére, az is választhatja ezt a konstrukciót.

A cikk megjelenését a Cédrus Liget lakópark fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Számos dologra tényleg jó, de azért nem mindenre.  

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

A parlament elér kerül a budapesti Dubaj megépítéséről szóló jogszabály.

© 2024 (v2.202102)