Készülj fel időben a napsütéses hónapokra, és válassz egy Balaton-parti otthont!

Ilyekor február közeledtével már a legtöbb ember a tűkön ülve várja a tavaszt, és azon töri a fejét milyen programokat tervezzen, ha jön a jó idő, vagy hol töltse a napsütéses hónapokat. Hoztunk erre egy kitűnő ajánlást, ráadásul nem máshonnan, mint egyenesen a Balaton partról.

Ezúttal a hosszú évek óta látványosan újjáépülő Siófokon mutatunk be egy olyan, igen exkluzív lakóparkot, amely garantáltan magával ragadja az embert – már csak az aranyparti elhelyezkedése kapcsán is. A Wave by Coral luxus lakópark a nyár fővárosában, Siófok patinás Aranypartján kerül kivitelezésre. Az elegáns lakóparkot előkelő fekvése még a luxusingatlanok között is ritkasággá teszi. Az ötszintes, két épületből álló lakóparkban összesen 129 darab prémium kivitelezésű lakás kap helyet. A lakások intim kertkapcsolattal, Balatonra néző terasszal vagy erkéllyel rendelkeznek.

Akik a Wave lakóparkban keresnének maguknak otthont, azoknak nem árt sietni, ugyanis a lakások több mint 60%-a már elkelt. Az ingatlanok mindegyike fiatalok párok, vagy családok számára is kedvező lehet, hiszen ahogy fentebb is említettük, a földszinten kertkapcsolatos lakások is kerültek kialakításra, amelyekhez természetesen biztosítják a kizárólagos használati jogot.

A lakópark, és annak lakásai a mai modern stílus és a letisztult elegancia jegyében lettek tervezve. Az energiatakarékosság mellett nagy szerepet kaptak az egyedi kényelmi funkciók is, ugyanis a lakópark zöld területén feszített víztükrű medence támogatja a lakók mindennapi pihenő idejét.

Itt tényleg szabadjára engedheted a fantáziád. Ha egy aktívabb napra vágysz, bármikor válaszhatod a városi pezsgést, vagy a Balaton-partot, de ha egy kis pihenésre vágysz, válaszd a saját panorámás teraszod, ahol nyugodt körülmények között fogyaszthatod el a reggeli kávédat, de persze egy esti randizáshoz is tökéletes helyszín. Nézd meg Te is közelebbről ezt az ajánlatot, megér egy látogatást!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Repülőjáratokat töröltek, figyeljen, önt is érintheti!

Repülőjáratokat töröltek, figyeljen, önt is érintheti!

A légiközlekedésbe is bekavar az izraeli-iráni csetepaté.

Magyar Péter újabb ellenfeleket kapott

Magyar Péter újabb ellenfeleket kapott

Itt egy újabb jele annak, hogy felpörgött a kampányhajrá a június 9-i választások előtt.

Óriásit téved, aki arra vár, hogy emeljék a fizetését?

Óriásit téved, aki arra vár, hogy emeljék a fizetését?

Nem minden felhőtlen a hazai cégek számára.

A háború szele Velencét is megcsapta: mi történik a városban?

A háború szele Velencét is megcsapta: mi történik a városban?

Az Izraelt képviselő művész és kurátorok magánakcióba kezdtek a Velencei Biennálén: nem engedik be a látogatókat az ország pavilonjába.

© 2024 (v2.202102)