Álmai otthonát mutatjuk most meg Önnek Pitvaroson!

Álmai otthonát keresi? Akkor a legjobb helyen találta magát, mert nem kell tovább kutatnia. Most egy kifejezetten különleges családi ház lehet az Öné Pitvaroson, aminek értékesítésében a Domicil Ingatlan ingatlanközvetítő iroda segít. 

A Domicil Ingatlan munkája során első számú szempont, hogy nagyfokú szakmai hozzáértéssel segíti az ügyfeleket abban, hogy az álmokból valóság váljon. Akár a leendő új otthonát keresi vagy éppen a meglévő ingatlan értékesítésében lenne szükség segítségre, az iroda akkor is a lehető legteljeskörűbb szolgáltatást nyújtja. A tájékozott, rutinos és hozzáértő kollégák ismerik az épületek sajátosságait és eredményesen oldanak meg bármilyen felmerülő problémát, ha lakóépületekről van szó, de ipari, kereskedelmi ingatlanok esetén is helytállnak.

A kiválasztott ingatlan épületdiagnosztikán és állapotfelmérésen megy keresztül mely során a kollégák felmérik az esetleges hiányosságokat és problémákat, amiknek megoldási lehetőségeiről tájékoztatják a tulajdonost. Ez kiegészül azzal is, hogy a javításokról körülbeli költségszámítást is szolgáltatnak. 

Ez az alább bemutatott pitvarosi ingatlannál sem történt másképpen. A település egyik kellemes színfoltja ez a két szintes, nagy múltra visszatekintő lakóépület. A környéken szinte találni sem lehet embereket, akik ne ismernék ezt a barátságos házat. A 2000 m2-es telken egy 170 m2-es lakóház épült a Kossuth Lajos utcában. A falazat 30-as blokktéglából épült. Külön lépcsőházon keresztül közelíthető meg a teljesértékű emeleti lakrész, de belső lépcsőház is kiépítésre került. A jó állapotú nyeregtető lehetőséget ad napelemek elhelyezésére, így nem kell aggódni a magas rezsi számlák miatt, hiszen a jelenlegi konvektoros fűtés elektromosra cserélhető.

Pozitívum, hogy falusi CSOK is felvehető az ingatlanra, így az esetleges felújítások vagy a vásárlás során még támogatás is biztosított. 

Az ingatlanhoz hozzátartozik egy hatalmas melléképület és még egy garázs is, így a parkolás is könnyen megoldható. Az ingatlan kiváló műszaki állapota garantálja, hogy a leendő új tulajdonosoknak még sokáig megbízható otthona lehessen.

A környék infrastruktúrája is remek, hiszen a közelben busz közlekedik a közeli nagyvárosokba, mint Orosházára, Makóra vagy Hódmezővásárhelyre, de vasút is elérhető. Emellett helyben is el lehet intézni a kisebb bevásárlásokat, illetve posta, patika és takarékbank is megtalálható, így valóban minden könnyűszerrel elintézhető. 

A Domicil Ingatlan szolgáltatásait azért is kivételesen kifizetődő választani, mert az Önnek szimpatikus ingatlan megvásárlásához szükséges egyéb pénzügyi források megszerzéséhez is nyújtanak az ügyfeleknek tanácsokat a hitel specialistáik, akár a jelen tárgyalt ingatlanról legyen szó vagy bármelyik másról. A hitelekkel, támogatásokkal kapcsolatban magánszemélyeknek vagy éppen cégeknek is készségesen rendelkezésre állnak. Egészen biztos, hogy a legkedvezőbb megoldást találják meg az Ön számára! 

Ha a kívánt ingatlan biztosításáról szeretne intézkedni, akkor is fordulhat a Domicil Ingatlanhoz, hiszen kifogástalan lehetőséget és teljeskörű biztosítási lefedettséget is nyújt az alkusz csapat. 

Mindezek tetejében pedig, ha befektetési szándékkal vásárol ingatlant és a bérbe adáson gondolkodik, akkor erre is segítséget tud nyújtani a cég. Az ingatlan kezelésének gondjai nem kell, hogy Önt nyomasszák, mert a Domicil Ingatlan egyszerűvé és problémamentessé tudja tenni a folyamatot. A bérbeadást, a kezelést és a bérlővel való kapcsolattartás feladatát is átveszi a cég, sőt, mi több az ingatlan állapotát is folyamatosan ellenőrzik és figyelnek arra, hogy a közüzemi számlákat illetve a bérleti díjat a bérlő kifizesse. 

A magas szakmai tudással rendelkező munkatársak mindenben előszeretettel segítenek és bármikor bátran lehet hozzájuk fordulni!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Egyoldalúan emeli meg dolgozói bérét a kecskeméti Mercedes

Egyoldalúan emeli meg dolgozói bérét a kecskeméti Mercedes

A béremelés mellé jár még egymillió forint prémium, emelt vakációs juttatás is - de ez sem volt elég a szakszervezetnek.

Lopott képből dolgozott a magyar kormánypropaganda

Lopott képből dolgozott a magyar kormánypropaganda

Egy punkegyüttes képét használták fel a dollárbaloldalozó plakáthoz, Ön szerint fizettek érte?

Kihallgatta az ügyészség Varga Juditot - egyelőre tanúként

Kihallgatta az ügyészség Varga Juditot - egyelőre tanúként

Az ügyészség részleteket közölt a Magyar Péter hangfelvétele kapcsán indult nyomozás állásáról.

Dolce vita: hirtelen lett pénzük a magyaroknak utazásra?

Dolce vita: hirtelen lett pénzük a magyaroknak utazásra?

Jót tett a februári turisztikai statisztikának a szökőnap és a kellemes időjárás is. 

© 2024 (v2.202102)