Álmai otthonát mutatjuk most meg Önnek Pitvaroson!

Álmai otthonát keresi? Akkor a legjobb helyen találta magát, mert nem kell tovább kutatnia. Most egy kifejezetten különleges családi ház lehet az Öné Pitvaroson, aminek értékesítésében a Domicil Ingatlan ingatlanközvetítő iroda segít. 

A Domicil Ingatlan munkája során első számú szempont, hogy nagyfokú szakmai hozzáértéssel segíti az ügyfeleket abban, hogy az álmokból valóság váljon. Akár a leendő új otthonát keresi vagy éppen a meglévő ingatlan értékesítésében lenne szükség segítségre, az iroda akkor is a lehető legteljeskörűbb szolgáltatást nyújtja. A tájékozott, rutinos és hozzáértő kollégák ismerik az épületek sajátosságait és eredményesen oldanak meg bármilyen felmerülő problémát, ha lakóépületekről van szó, de ipari, kereskedelmi ingatlanok esetén is helytállnak.

A kiválasztott ingatlan épületdiagnosztikán és állapotfelmérésen megy keresztül mely során a kollégák felmérik az esetleges hiányosságokat és problémákat, amiknek megoldási lehetőségeiről tájékoztatják a tulajdonost. Ez kiegészül azzal is, hogy a javításokról körülbeli költségszámítást is szolgáltatnak. 

Ez az alább bemutatott pitvarosi ingatlannál sem történt másképpen. A település egyik kellemes színfoltja ez a két szintes, nagy múltra visszatekintő lakóépület. A környéken szinte találni sem lehet embereket, akik ne ismernék ezt a barátságos házat. A 2000 m2-es telken egy 170 m2-es lakóház épült a Kossuth Lajos utcában. A falazat 30-as blokktéglából épült. Külön lépcsőházon keresztül közelíthető meg a teljesértékű emeleti lakrész, de belső lépcsőház is kiépítésre került. A jó állapotú nyeregtető lehetőséget ad napelemek elhelyezésére, így nem kell aggódni a magas rezsi számlák miatt, hiszen a jelenlegi konvektoros fűtés elektromosra cserélhető.

Pozitívum, hogy falusi CSOK is felvehető az ingatlanra, így az esetleges felújítások vagy a vásárlás során még támogatás is biztosított. 

Az ingatlanhoz hozzátartozik egy hatalmas melléképület és még egy garázs is, így a parkolás is könnyen megoldható. Az ingatlan kiváló műszaki állapota garantálja, hogy a leendő új tulajdonosoknak még sokáig megbízható otthona lehessen.

A környék infrastruktúrája is remek, hiszen a közelben busz közlekedik a közeli nagyvárosokba, mint Orosházára, Makóra vagy Hódmezővásárhelyre, de vasút is elérhető. Emellett helyben is el lehet intézni a kisebb bevásárlásokat, illetve posta, patika és takarékbank is megtalálható, így valóban minden könnyűszerrel elintézhető. 

A Domicil Ingatlan szolgáltatásait azért is kivételesen kifizetődő választani, mert az Önnek szimpatikus ingatlan megvásárlásához szükséges egyéb pénzügyi források megszerzéséhez is nyújtanak az ügyfeleknek tanácsokat a hitel specialistáik, akár a jelen tárgyalt ingatlanról legyen szó vagy bármelyik másról. A hitelekkel, támogatásokkal kapcsolatban magánszemélyeknek vagy éppen cégeknek is készségesen rendelkezésre állnak. Egészen biztos, hogy a legkedvezőbb megoldást találják meg az Ön számára! 

Ha a kívánt ingatlan biztosításáról szeretne intézkedni, akkor is fordulhat a Domicil Ingatlanhoz, hiszen kifogástalan lehetőséget és teljeskörű biztosítási lefedettséget is nyújt az alkusz csapat. 

Mindezek tetejében pedig, ha befektetési szándékkal vásárol ingatlant és a bérbe adáson gondolkodik, akkor erre is segítséget tud nyújtani a cég. Az ingatlan kezelésének gondjai nem kell, hogy Önt nyomasszák, mert a Domicil Ingatlan egyszerűvé és problémamentessé tudja tenni a folyamatot. A bérbeadást, a kezelést és a bérlővel való kapcsolattartás feladatát is átveszi a cég, sőt, mi több az ingatlan állapotát is folyamatosan ellenőrzik és figyelnek arra, hogy a közüzemi számlákat illetve a bérleti díjat a bérlő kifizesse. 

A magas szakmai tudással rendelkező munkatársak mindenben előszeretettel segítenek és bármikor bátran lehet hozzájuk fordulni!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Valami nagyon nincs rendben az egyik taxitársaságnál

Valami nagyon nincs rendben az egyik taxitársaságnál

A GVH gyanúja szerint a City Taxi megtéveszti a fogyasztókat.

Nagy feladat vár Varga Mihályékra

Nagy feladat vár Varga Mihályékra

Magyarország készíti az unió jövő évi költségvetését.

Sok magyar hitelből nyaral idén, nem lesz árstop a balatoni szolgáltatóknál

Sok magyar hitelből nyaral idén, nem lesz árstop a balatoni szolgáltatóknál

Új programot indít a kormány a turisztikai szolgáltatók megsegítése érdekében.

Új pénzügyi főnök érkezik a magyar Audihoz

Új pénzügyi főnök érkezik a magyar Audihoz

Achim Grewe júliustól irányítja a győri üzem pénzügyeit. 

© 2024 (v2.202102)