Közel a Duna-parthoz: csodás új építésű lakások Óbudán

Az új építésű lakások keresésekor számos szempontot érdemes figyelembe venni. A legfontosabbak közé tartozik a lokáció, amely az ingázással töltött időre, ezáltal pedig az életminőségünkre is hatással van. Ahogy az elmúlt években a távmunka egyre elfogadottabbá vált, egyre többen mérlegelik lakáskereséskor azt is, hogy mennyi időt fognak utazással tölteni.

A lakókörnyezetnek azonban nem csak az otthoni munkavégzés miatt van jelentősége. A közvetlen környékünk meghatározza a kikapcsolódási lehetőségeket és a lelki békénket is. Köztudott, hogy a rendszeres mozgás a szabadban javítja a pszichés jóllétet, emiatt pedig felértékelődnek azok a beruházások, amelyek lehetővé teszik, hogy a lakók közvetlen kapcsolatban maradjanak a természettel.

A közelmúltban pedig egy új szempont, az energiahatékonyság kérdése is felkerült a lakáskeresők listájára. Nagyon fontos, hogy mennyi lesz a havi rezsi, és hogy abból mekkora részt kell fizetnünk a közös terek, szolgáltatások fenntartására.

A Római-part közelében, a folyótól könnyen elérhető távolságban épülő Buda Bright lakópark különleges adottságokkal rendelkezik. A három épületben összesen 316 lakás található, amelyek között mindenféle élethelyzetre találni megfelelőt. A lakások hűtését-fűtését hőszivattyús rendszer biztosítja, a közös területeken pedig energiatakarékos megoldásokat alkalmaznak. A lakók minden paramétert megtudhatnak az elérhető lakásokról, így könnyedén választhatják ki a számukra leginkább megfelelőt.

A lakópark tervezésekor jó érzékkel hangolták össze a vásárlók számára fontos szempontokat – természet közelsége, jó közlekedés, alacsony rezsi -, így a lakások tetemes része elkelt még az átadás előtt. Az ide költözőknek jóval kevésbé kell majd aggódniuk az energiaköltségek miatt, és élvezhetik a közeli Duna-part nyújtotta előnyöket is.

A Buda Bright sikeréhez minden bizonnyal a biztosított finanszírozási konstrukció is hozzájárul: a vásárlóknak a szerződéskötés során csak a vételár 20 százalékát kell kifizetniük, a fennmaradó 80 százalék pedig a műszaki átadás után lesz esedékes. A vevők bizalmának megszerzéséhez pedig szintén fontos adalék a beruházó személye: a lakóparkot az Indotek csoport építi, amely évtizedek óta van jelen a piacon, és számos referenciával rendelkezik.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Elképesztő pénzekből támadják Magyar Pétert és Karácsony Gergelyt

Elképesztő pénzekből támadják Magyar Pétert és Karácsony Gergelyt

Három hónap alatt több mint többszáz milliót égettek el a kormányzati propaganda szócsövei a közösségi médiában.

Ahol a legfinomabb málna terem

Ahol a legfinomabb málna terem

Jártak már Kosdon? Ez a kedves, 2500 fős község Váctól 7 kilométerre fekszik, a Naszály-hegy lábánál.

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

A hirek szerint megelégelte a sikertelenséget a pártelnök-miniszterelnök, teljes sorcsere jöhet a fővárosi közgyűlésben.

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Megvan a szükséges 20 ezer aláírás, szombat reggeltől szombat délig kellett csak gyűjteni.

© 2024 (v2.202102)