Itt nem lesz gáz! Ezekre a közel nulla rezsiköltségű lakásokra muszáj azonnal lecsapni! 

Akár befektetésben gondolkozna, akár saját felhasználásra keres értékálló ingatlant, minden esetben a legjobb helyre jött, mert itt olyan Duna-parti, közel nulla rezsiköltségű ingatlanokat mutatunk be Önnek, ahol a korszerűség ötvöződik a gyönyörű természeti környezettel és ezzel párhuzamosan a tiszta levegővel és számos kikapcsolódási lehetőséggel.

A Duna-parti, új építésű ingatlanok rendkívüli népszerűségnek örvendenek napjainkban, ami nem véletlen, hiszen a vízparti életmódnak számos egészségbeli vonatkozása is bizonyított tény. A tiszta levegő, a rengeteg sportolási és rekreációs program lehetősége miatt sokkal stresszmentesebb és egészségesebb életmódot tudnak kialakítani az itt lakó emberek. Lehet akár önállóan vagy barátokkal, családtagokkal sétálni, futni, kerékpározni, de akár a vízi sportok szerelmesei is itt tudnak igazán kibontakozni. Sokszor pedig elég csak a víz látványa ahhoz, hogy egy nehéz munkanapot követően csökkentsük a bennünk lévő feszültséget és nyugodtabban térjünk haza.

Most egy olyan budapesti, lakóparki fejlesztést mutatunk be Önnek, ahol a fent említett pozitívumok mellett számos egyéb tulajdonsága is kiemelkedő az épületnek. A Kék Duna Rezidencia Budapesten, a XI. és a XXII. kerület határában, a fővárosnak egy kifejezetten csendes és nyugodt területén épül, a budai folyópart mentén. 276 lakása 4 toronyban épül modern és minőségi alapanyagok felhasználásával. 

Az egyik legkiemelkedőbb szempont, amit az építkezések során figyelembe vettek, hogy az energiatakarékos jegyek domináljanak. Ennek megfelelően az épülő lakások A++ energetikai besorolást kaptak, ami azt jelenti, hogy a fenntartási költségek rendkívül alacsonyak és a magas rezsiszámlákról meg is feledkezhet, mert itt egészen biztos, hogy nem fog találkozni velük. Az energiahatékonyság tehát megvalósul a közműhálózat fejlesztése során és a házakba is saját transzformátorok kerülnek beépítésre majd. Ha pedig ez még mindig nem lenne elég, akkor az energiaellátást is teljes mértékben megújuló energiaforrásokból fedezik.

Az ingatlanok műszaki kialakítása ezáltal szintén ebben a mentalitásban történik, a hőszivattyús hűtés-fűtés, a modern nyílászárók eredményesen optimalizálják a hőmérsékletet a téli hónapokban illetve nyáron is egyaránt, így a ház üveg borítású homlokzata sem hátrány, hanem sokkal inkább előny, hiszen ezáltal a dunai panorámában minden lakásból lehet gyönyörködni.

Az épülő lakások méretei épp annyira változatosak, mint az elrendezésük. Mit is jelent ez? Mindez azt takarja, hogy a kisebb, 46 m2-es kislakásoktól kezdve, a nagyobb, 133 m2-es, több szobás ingatlanig többféle lakás közül lehet válogatni, így egészen biztos, hogy mindenki képes megtalálni a számára leginkább szimpatikus otthont. Ráadásul a leendő, új tulajdonosok dönthetnek arról is, hogy pontosan milyenek legyen a belső terek elrendezése. A megadott lakáson belül amekkora terekre van szüksége a tulajdonosnak számszerűen és méretben, aszerint alakíthatóak az ingatlanok.

Kék Duna Rezidencia lakópark

Az ingatlanfejlesztők arra is gondoltak, hogy egy barátságos és összetartó lakóközösség alakuljon majd ki, ennek érdekében közösségi terek is épülnek, mint például családi napközi, edzőterem, és 24 órás portaszolgálat áll majd rendelkezésre. Az autóval rendelkezőknek sem kell aggódnia, mert az épületkomplexumhoz hozzátartozik egy teremgarázs, illetve tárolók is kialakításra kerülnek idővel.

Azok, akik itt vásárolnak maguknak ingatlant, egészen biztos, hogy jó döntést hoznak, hiszen egy igazán értékálló lakást tudhatnak a magukénak, ami még hosszú évekig korszerűnek fog számítani.

A cikk megjelenését a Kék Duna Rezidencia fejlesztője támogatta.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

A miniszter úgy beszélt a Völner-Schadl-ügyről, hogy két oldalán Varga Judit és Gulyás Gergely, azaz Magyar Péter akkori felesége és egyik közeli barátja ült.

Újabb országban vetette meg a lábát Szijjártó Péter

Újabb országban vetette meg a lábát Szijjártó Péter

1990 óta feléjük se néztünk, most rögtön külképviselet is nyílik az afrikai országban.

Majdnem mindenhol nyerésre állunk a Covid ellen, de néhány magyar város kivétel

Majdnem mindenhol nyerésre állunk a Covid ellen, de néhány magyar város kivétel

Vannak viszont helyek, ahol már ki sem tudták mutatni a vírust a szennyvízből.

Egyoldalúan emeli meg dolgozói bérét a kecskeméti Mercedes

Egyoldalúan emeli meg dolgozói bérét a kecskeméti Mercedes

A béremelés mellé jár még egymillió forint prémium, emelt vakációs juttatás is - de ez sem volt elég a szakszervezetnek.

© 2024 (v2.202102)