Hogy micsoda? Vidéki birtokok ennyiért? Azért a lófarmnak is van vége!

A magyarországi vidék nagy történelmi múlttal rendelkezik és számos előnye van a fővárossal szemben, hiszen sokan nem feltétlenül a nyüzsgésre és a folyamatos pörgésre vágynak, hanem egy sokkal nyugodtabb életvitelre, távol a betondzsugelektől és inkább egy vidéki birtok adta nyugalmat élveznének természeti környezetben. Mi most bemutatunk pár vidéki birtokot, ahol a gazdálkodás és állattartás könnyűszerrel meg tud valósulni és gyönyörű környezetben élvezhetik az új tulajdonosok a mindennapi életet. 

Festői szépség Dunabogdányon

A Dunakanyarban egy 5 hektáros belterületi birtok is eladó állapotba került. Akár egy festői szépségű magánbirtokra vágyik, akár valami jó befektetésre, vállalkozásra keres ingatlant, itt bármelyiket megtalálhatja. A területen rengeteg szabadidős programra van lehetőség, és akár számos szolgáltatást kielégítő építmény elhelyezhető. Egy több egységet tartalmazó üdülőépület, szálláshely, üdülőtábor és kemping, csónakház, szórakoztató, kulturális és vendéglátó épület, állattartó, kereskedelmi és szolgáltató épület is megvalósítható. Készült egy 21 szobából, wellness központból álló épület engedélyezési terve is, amely a jelenlegi szabadidőpark hasznosítást tovább bővítené és a meglévő egységek funkcionális kihasználtságát fokozná.

Falusi turizmus Kecskeméten

Kecskeméten egy igazán impozáns és nagyméretű, 16 hektáros telek várja az új birtokosokat, amin egy 24 szobás, 16 fürdőszobás, falusi turizmusra is tökéletesen alkalmas lovastanya épült 16 boxos angol istállóval. A birtokon nem csak kizárólag szállás adható, de számos egyéb rendezvény szervezésére is alkalmas terek állnak rendelkezésre, így akár esküvőről, családi vagy netalán céges rendezvényről lenne szó, akkor is tökéletesek a terek ezeknek a lebonyolítására. A panzió teljesen felszerelt, a konyha és reggeliztető helyiség illetve a mosókonyha is korszerűen kialakított. Az élményeket fokozza még, hogy horgásztó és kis halastó is található a területen. 

Gyönyörű természeti környezet Isaszegen

Budapesttől 20 km-re Isaszeg Öreghegy részén gyönyörű természeti környezetben eladóvá vált egy állandó lakhatásra alkalmas, könnyűszerkezetes, 2 épületből álló házikó, hatalmas birtokkal. Teljeskörű felújításon esett keresztül az ingatlan 2022-ben, aminek során a nyílászárók cseréje is megtörtént, illetve megújult a fürdőszoba, a konyha és a burkolatok is. A fűtést energiatakarékos klímával oldották meg, míg a közművek közül a villany be lett vezetve a házba, a vízellátás pedig jelenleg a 60 m mély kútból történik, de lehetőség van vezetékes víz bekötésére is. Aki állattartásra, gazdálkodásra adná a fejét vagy csak a város zajától menekülne, de mégis szeretne elérhető közelségben maradni Budapesthez, azoknak ideális választás lehet ez a bájos otthon.

Lovastanya, panzió és étterem Orfűn

Pécstől mindössze 15 km-re, Orfű kerületén, Orfű és Abaliget közötti részen egy több, mint 31 hektáros területen, csodaszép természeti környezetben fekvő lovastanya várja az új tulajdonosát. Zöldövezeti elhelyezkedése mellett jó infrastruktúrával rendelkezik a terület. A tiszta levegő és a gyönyörű környezet már önmagában is vonzó lehet, de a lovasfarmhoz egy családi ház is hozzátartozik, illetve egy panzió-étterem, melynek földszintjén konferencia termet alakítottak ki, és lent és tetőtérben is apartmanok kaptak helyet, valamint alagsorában közösségi helyiségek kerültek kialakításra. Ez kiegészül kültéren a szabadtéri kemencével, ahol számos rekreációs program lebonyolítható. Ha pedig ez még mindig nem lenne elég vonzó, akkor meg kell említeni a panziótól keleti irányban fekvő 18 boxos lóistállót is, ahol nyaranta lovas táborokat is szerveztek a korábbi tulajdonosok.

Csodás telek a Királyvölgyben

Tinnye fejlődő, nagytelkes lakóparkjában, a gyönyörű panorámával rendelkező Királyvölgyben egy hatalmas méretű telek is eladó sorban található. Belterületi besorolású és összközművesített, a beépítettsége pedig csupán 15 %, tehát lehetőség van további fejlesztésekre és építkezésekre. Víz, villany és csatorna is a telken bevezetésre kerültek, tehát akik építkezésbe kezdenének, azoknak kiváló választás lehet, azonnal megkezdődhetnek a munkálatok. 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Meglepődik, ha megtudja, hol éri meg leginkább egy lakást felújítani

Meglepődik, ha megtudja, hol éri meg leginkább egy lakást felújítani

Az ingatlan.com és a money.hu közös elemzése.

Papíron gazdagabbak lettünk, de Ön is így érzi?

Papíron gazdagabbak lettünk, de Ön is így érzi?

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) reálkereset 9,9 százalékkal nőtt a fogyasztói árak előző év azonos időszakához mért, 3,7 százalékos növekedése mellett. 

Orbán Viktor az éjjel hozzányúlt a rezsipénzünkhöz

Orbán Viktor az éjjel hozzányúlt a rezsipénzünkhöz

A miniszterelnök Lantos Csaba energiaügyi miniszterrel befizetteti a gáz- és villanyszámlát.

Lázár János tett róla, hogy titokban maradjanak a NER építkezéseinek részletei

Lázár János tett róla, hogy titokban maradjanak a NER építkezéseinek részletei

Eltüntethető lesz az eddigi kötelező tájékoztatási felület az építési hatóságnál.

© 2024 (v2.202102)