Baromi jó ajánlatot hozunk Neked, csupán pár lépésre a természettől!

Azoknak, akik kedvelik a természet közelségét, vagy akár a túrázást, nagy adomány lehet, ha olyan környéken élnek, ahol ezek a helyek könnyűszerrel megközelíthetőek. Kelet Magyarország egyik ilyen típusú, népszerű helye Miskolc és vonzáskörzete.

A környéken szép számmal megtalálhatóak turista útvonalak, üdülőhelyek, kilátók, illetve wellness központok is. A híres Diósgyőri vár, Szilvásvárad, Bükkszentkereszt, vagy a Szent István-barlang csak néhány azokból a jól ismert helyekből, amik megtalálhatóak ezen a környéken. Azoknak, akik a természet szerelmesei, jó választás lehet egy ilyen helyen élni, ezért most hozunk nektek néhány remek ajánlatot.

Miskolctapolcán egy gyönyörű, panorámás, 173 nm-es, 859nm-es telekterülettel rendelkező családi ház került eladósorba. Az ingatlan csendes, kertvárosias belterületen helyezkedik el, kiváló környezetben, és három éve teljeskörű felújításon esett át. A helyiségek három szinten helyezkednek el, a pince szinten három db tároló kapott helyet, a földszinten tágas konyha, fürdőszoba, wc, nappali + étkező, illetve két db terasz, a tetőtérben pedig három hálószoba, fürdőszoba wc-vel, valamint egy külön gardrób került kialakításra.

Miskolc, Avas városrészen vált eladóvá egy 37nm-es 1,5 szobás, szép állapotú garzonlakás.
Az ingatlan egy négyemeletes, rendezett társasház negyedik emeletén található. A helyiségek jól átgondolt módon lettek kialakítva, található itt egy tágas előszoba, melyből nyílik a fürdő, a hálószoba, a konyha, valamint a nappali. A tágas nappaliból, egy kisebb erkélyre léphetünk ki. A lakóegységhez tartozik továbbá, egy az alagsorban található, szomszéddal közös, zárható plusz tároló. Az ingatlan elhelyezkedése remek, hiszen posta, gyógyszertár, boltok és buszmegállók mindösszesen néhány méteres távolságban elérhetőek.

Miskolc egyik közkedvelt részén, Martinkertvárosban bukkantunk erre a 2021-ben épült családi ikerházra. Az ingatlan 161 nm-es alapterületen helyezkedik el, és egy 360 nm-es telek tartozik hozzá. Az ingatlant tágas terek jellemzik, a földszinten nappali, étkező + konyha, fürdő, tároló, valamint tágas terasz található, az emeleten pedig három hálószoba és egy fürdő kapott helyet. A négyszobás otthon, a legmodernebb építési technikákkal és anyagokkal lett építve. Jelenleg gáz-cirkó fűtésű, de rendelkezik hőszivattyús- és napkollektor rendszerhez szükséges előkészítéssel is. Ezen kívül nagy teljesítményű hűtő- fűtő klímák vannak a földszinten és az emeleten egyaránt, ezáltal a rezsiárak miatt sem kell aggódnod.

Utolsó helyen ismét egy Martinkertváros részén található otthont hoztunk. Ez a családi ház okos rendszerrel kialakított, prémium anyagokból készült, így egy igazán különleges házról beszélünk. A 2020-ban épült ingatlan egy 660 nm-es telken kapott helyet, alapterülete pedig 140 nm. Kialakítása remek, hiszen tágas amerikai-konyhás nappali, két hálószoba, külön fürdőszoba, wc, és gardrób is helyet kapott benne. A kert gyönyörűen karbantartott, és található benne egy jakuzzi is.  A ház fenntartása kiemelkedően energiatakarékos, hiszen kialakításra került benne napelem rendszer, hővédő üvegek, kiépített autótöltő, programozható meleg víz forgató rendszer, és padlófűtés is.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Erősödött a főbb devizákkal szemben.

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

Üzenve a propagandistáknak, a Tisza Párt alelnöke egy vidéki, lepusztult egészségügyi intézményről osztott meg néhány fotót.

Nem bírt a FoxPost a Vinted akciójával 

Nem bírt a FoxPost a Vinted akciójával 

Szökőárszerű terhelés érte a csomagküldő rendszert.

Mit lehet kiolvasni a legújabb kamatdöntésből?

Mit lehet kiolvasni a legújabb kamatdöntésből?

50 bázisponttal, 7,75 százalékra csökkentették az alapkamatot.

© 2024 (v2.202102)