Az idő pénz, ne veszítsen tehát sokat! Így adhatja el az ingatlanát gyorsan és jó áron

Sokszor járhat különösen nagy stresszel az ingatlan eladási folyamat, és nehéz kompromisszumos megoldásokat hozni, ezért sokan átadják a feladat terhét ingatlanközvetítő irodák kezébe. Azonban nem is gondolná, hogy egyedül is mennyi lehetőség áll a rendelkezésére, csupán csak egy kis tájékozottság és tudatosság szükséges. Mi pedig most segítünk Önnek néhány jó tanáccsal, hogy gyorsan és jó árban tudjon továbbadni az ingatlanán. 

A tökéletes ár megszabása

Elképesztően sok tud múlni azon, hogy hogyan prezentáljuk az eladó ingatlanunkat. Sokszor megfigyelhető, hogy a megfelelő fotókkal akár nagyobb áron is képesek lehetünk eladni az adott ingatlant, így érdemes rászánni azt a plusz időt és energiát, amivel egy barátságos, rendezett és kellemes, új otthon képét közvetítjük. Az igazán megragadó dolgok sokszor a részletekben rejlenek. 

Fordítson figyelmet a felújításokra

Ha vannak az ingatlannak szépséghibái, akkor azokkal nem árt, ha foglalkozunk. Természetes nem mindegyik felújítás éri meg, de akár egy tisztasági festés, és nagytakarítás már sokat tud emelni az első benyomás élményén is és a képeken is jobban mutat, ha azt sugallja, hogy itt öröm lesz lakni, nem egy teljes átalakítással kell majd kezdeni a beköltözést.

Frappáns és lényegre törő hirdetésszöveg 

Nem kell, hogy hosszú legyen és még a szomszéd kiskutyáról is írjunk benne, elegendő csak az alapvető információkról tájékoztatni az érdeklődőket, de mindezt jól átláthatóan és érthetően. Legyen szó az alapadatokról, a környékről, az ingatlan általános állapotáról, elrendezéséről és műszaki sajátosságairól a többiről pedig lehet érdeklődni privátban vagy személyesen.

Hol adjam fel a hirdetést? 

Ha megvan a tökéletes ár, elkészültek az impozáns fotók és a hirdetés szövegét is megfogalmaztuk, akkor már nincs is más hátra, mint hogy felkeressünk vele egy ingatlanhirdető portált, ahol a lehető legtöbb érdeklődőhöz tud eljutni az eladó ingatlanunk híre. 

Mi egy igazán nagy múlttal rendelkező és megbízható oldalt ajánlunk. Az Ingatlantájoló az ingatlan hirdetési piac egyik vezető szereplője már több mint 15 éve és jelenleg számos kedvező ajánlattal várja a hirdetőket illetve az ingatlant keresőket egyaránt.

Mit is jelentenek ezek a remek ajánlatok?

Nálunk kivételesen már 14 napra is lehet hirdetés kiemelést vásárolni, de a 30 napos, illetve a 60 és 120 napos csomagok is elérhetőek. Értelemszerűen pedig minél több napra vásárolná a szolgáltatást, annál kedvezőbb ár-érték arányban. A legjobb pedig, hogy azokra az ingatlanokra még kedvezőbb ajánlatok várnak, amik 21 millió alattiak vagy a fővároson illetve Pest megyén kívül esnek. 

Egyszerűség és gyors feltöltés!

A könnyű hirdetésfeltöltés azért is előnyös, mert nem kell hosszú perceket vesződni a feltöltéssel, nem bonyolult a kezelőfelület, és ráadásul rendkívül gyors is. A pozitívumok sorát bővíti, hogy ha az Ingatlantájoló felületére feltölti, akkor nem is egy, de azonnal 2 portálon is ingyenesen megjelenik a hirdetés. Az otthonterkep.hu szintén társoldalunk, ahova azonnal áttöltődik a hirdetése.

Ezt követően állnak rendelkezésre a további lehetőségek az Önnek leginkább szimpatikus hirdetői csomag kiválasztására, ami által további előnyökhöz tud hozzájutni, és zavartalanul a keresési listák élére tud törni.

Sokoldalú kiemelési lehetőségek

Nem kell vagyonokat rákölteni a hirdetés kiemelésre, nálunk rendkívül kedvezményesen tud hozzájutni különböző szolgáltatásokhoz.  

Kép és felirat: 20 db kép feltöltése válik elérhetővé, ha a megfelelő hirdetési csomagot választja és ebbe még külön beletartozhat az is,hogy a képeit felirattal látjuk el, mint például “tehermentes”, “alacsony rezsi” vagy éppen “kitűnő vétel”. Ennek szintén számos előnye lehet, hiszen a keresési listákban sokkal szembetűnőbbé válhat az érdeklődők számára. 

Egyéb kiemelési opciók: A Social media kiemelés is egy hasznos opció lehet, hiszen ennek köszönhetően még több érdeklődőhöz tud eljutni a hirdetés csupán csak egy kattintással. Emellett a partneroldalainkon további megjelenési lehetőségek állnak rendelkezésre.

Cikket is írhatunk az ingatlanáról!

Különleges és egyedi ajánlata az Ingatlantájolónak, hogy olyan hirdetői csomag mellett is leteheti voksát, amelyben egy cikk íródik az ingatlanáról tapasztalt és szakképzett újságíró kollégák által. Az elkészült cikket az Otthontérkép Magazin felületén tesszük közzé, amik ajánlódobozokban szintén megjelennek a partneroldalainkon is (pl. Mfor, Privátbankár, Infostart), így Önnek más dolga sincs, mint otthona nyugalmában várni, hogy felkeressék az érdeklődők. 

 

Mindenképpen az első helyen szeretne megjelenni a találati listákban? Ez az Ingatlantájolón teljes egészében az Ön kezében van! Tesztelje Ön is a forradalmian új és egyedülálló ár-érték arányú licit szolgáltatásunkat, amikkel a sokat hirdető ingatlanirodákat is bármikor képes beelőzni! 

 

3 szintű licitrendszerrel az első helyért!  

Az Ingatlantájolón lehetőség van kreditek vásárlására, ami által a helyi és különböző szűrésekkor az Ön hirdetése jelenhet meg elsőnek, ehhez mindössze annyi a dolga, hogy licitáljon az első helyekre. Jellemző szokott lenni más ingatlanhirdető portálokon, hogy az ingatlanközvetítő cégek hirdetését magánhirdetőként esélye sincs leelőzni, de nem így az Ingatlantájolón, ahol a 3 szintű licitrendszernek köszönhetően mindenki egyenlő esélyekkel indul. A hirdetése első helyre pozicionálása a megfelelő mennyiségű kreditmennyiség megvásárlásával egyszerűen és problémamentesen megtörténhet, és az érdeklődők azonnal az Ön hirdetését szúrják ki először.

Hirdesse euróban az ingatlanát!

A külföldi érdeklődők is előszeretettel látogatják az Ingatlantájolót vásárlás céljából, ezért érdemes erre is figyelmet fordítani és már alapból euróban megadni az ingatlan árát. Ennek köszönhetően elkerülhető az árfolyamveszteség is és ráadásul az árak összehasonlíthatóak maradnak. Ennek értelmében, ha valaki ár szerint keresne rá az ingatlanokra, akkor a találatok pénznemektől függetlenül sorrendbe kerülnek, hiszen a rendszer az MNB napi árfolyam adatait használja fel. 

 

Legyen az ingatlana kelendő a külföldiek körében is! Hogy érheti ezt el? Csupán annyi a dolga, hogy euróban adja meg az ingatlanának az árát! 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A zsinati bíróságon jelentik fel Balog Zoltánt

A zsinati bíróságon jelentik fel Balog Zoltánt

Nem csitul a Református Egyházon belüli bizalomválság. Egyházi bíróságon is feljelentik a püspöki székéhez ragaszkodó Balog Zoltánt.

Vizsgálatot indított a Szuverenitásvédelmi Hivatal egy kormánypárti cikk nyomán

Vizsgálatot indított a Szuverenitásvédelmi Hivatal egy kormánypárti cikk nyomán

Vizsgálatot indít a Szuverenitásvédelmi Hivatal a magyar sajtóban megjelent külföldi finanszírozási kísérlet gyanúját felvető információk alapján.

Ön is kérdezhet Medgyessy Pétertől - hétfőn, a Klasszis Klubban

Ön is kérdezhet Medgyessy Pétertől - hétfőn, a Klasszis Klubban

Ehhez nem kell mást tennie, mint ingyenesen regisztrálni az április 22-én, hétfőn 15:30 órakor kezdődő eseményre.

Kunetz Zsombor: Szörprájz!

Kunetz Zsombor: Szörprájz!

Kunetz Zsombor egészségügyi szakértő a mai Magyar Közlönyben megjelent, kórházi adósságokra szánt 63 millió forint kapcsán fejtette ki véleményét közösségi oldalán. 

© 2024 (v2.202102)