Itt a válasz a 2023-as év legnagyobb üzleti kihívásaira!

A cégeknek 2023-ban több nagyobb kihívással is szembe kell nézniük, melyek közül a legnagyobb a magas infláció miatt megnövekedett bérköltségek kezelése – derül ki a Randstad 2023-as felméréséből.

A Randstad közel 250, különböző iparágakban működő hazai vállalat felsővezetőit kérdezte 2022 decemberében és 2023 januárjában arról, hogy mit tart a 2023-as év legnagyobb üzleti kihívásainak. Ahogyan arra számítani lehetett, igen sokan (61%) jelölték meg a magas infláció miatt megnövekedett üzemeltetési költségek kezelését és a magas energia költségek kezelését is (43%), a tavalyi 61%-hoz képest viszont idén csak 41% számít arra, hogy az árbevételek növekedni fognak. Ugyanakkor nagyon magas (71%) az aránya azoknak, akik a magas infláció miatt megnövekedett bérköltségek kezelését tekintik a legnagyobb kihívásnak.

A kutatás a kárenyhítési tervekre is kiterjedt. A legtöbb cégvezető a munkaerő- és energiaköltségek csökkentését nevezte meg elsődleges célként. Ennek érdekében a cégek 62%-a értékelné újra a munkaerő-szükségleteket, valamint alakítaná át a szervezetet a vállalatnál. 48% azonban a munkaerő-felvétel befagyasztásában gondolkodik a kritikus időszakban, és mindössze 14% biztosítaná nagyobb mértékben az otthoni munkavégzés lehetőségét az irodai energiaköltségek csökkentése érdekében.

Ebben a kritikus helyzetben a vállalatok munkaerőpiaci kérdéseire ad teljeskörű választ a Jobinfo.hu megújult felülete, ahol csak az arculat az új, a célok változatlanok: a legrelevánsabb jelöltek megtalálása egyszerűen, gyorsan, hatékonyan.

Miért érdemes a Jobinfo-n hirdetni?

A Jobinfo.hu egy közel egy éves fejlesztés során újult meg, mely alatt végig ezt a kérdést tartották szem előtt. Hogyan segít a megújult Jobinfo.hu megtalálni a következő kollégát a lehető leggyorsabban és felesleges költségek nélkül? A választ mindössze két percben és négy pontban összefoglaljuk Önnek:

  1. A Jobinfo.hu havi 120.00 látogatóval és 350.000 fős álláskeresői adatbázissal rendelkezik. A Jobinfo-n hirdetését cége logójával a weboldalunk legaktívabb területein (pl. állástalálati oldal) emeljük ki látogatóink előtt, ezzel maximalizálva cégének ismertségét, és a jelentkezések számát. Álláskeresői adatbázisunk pedig egyedi kulcsszavakkal, és keresztszűrésekkel (pl. német nyelvtudás + 5 év tapasztalat + home office igény nélkül) szűrhető, így biztos lehet benne, hogy a legrelevánsabb jelöltek értesülnek hirdetéséről.
  2. A Jobinfo.hu-n a különféle hatékonyságnövelő szolgáltatásokat (pl. Extra Facebook kampány, vagy extra hírlevélkiküldés) tetszés szerint állíthatja össze, így meglévő tapasztalata, vagy tanácsaink alapján még hatékonyabbá teheti álláshirdetéseit anélkül, hogy új csomagot vásárolna.
  3. Itt érheti el Magyarország legfrissebb (kevesebb, mint egy éve épített), 19.000 fős önéletrajz-adatbázisát, amelyben akár kulcsszavak alapján is felkutatjuk Önnek a legrelevánsabb jelölteket.
  4. Álláshirdetéseinek kezelése és módosítása megújult felületünkön rendkívül egyszerű, és hirdetéseinek statisztikáit is egy helyen tekintheti meg.

Ezen kívül számtalan extrával, gyors ügyfélszolgálattal, mennyiségi kedvezményekkel és lelkiismeretes hozzáállással várjuk.

 

Lépjen be, vagy regisztráljon fiókjába, és találja meg a következő munkatársát.

 

2023-ban további újdonságok jönnek

A Jobinfo mindezek után természetesen nem áll meg, és a következő hónapokban további újdonságokkal fejlesztésekkel fogunk jelentkezni Partnereink számára:

  • Kereshető önéletrajz adatbázis: több ezer fős friss adatbázisunkból az Ön igényei és elvárásai alapján kutathatja fel a legjobb jelölteket
  • Egyedileg szabályozható licitrendszer: segítségével Ön tetszőleges időszakban és feltételekkel emelheti ki álláshirdetését
  • Saját céges aloldal: itt a nyitott pozíciók adatai mellett bemutathatja cégének értékeit és előnyeit

 

Lépjen be, vagy regisztráljon fiókjába, és találja meg a következő munkatársát.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

© 2024 (v2.202102)