Ez aztán a luxus! – Ingatlanokat mutatunk 1 milliárd felett!

Mitől lehet luxus egy ingatlan? Gondolkoztál már ezen? A lokáció, stílusvilág, kivitelezés, a biztonság és az okos otthon rendszer ma már alap egy ilyen otthon kivitelezésénél.

Magyarországon nem sok embernek adatik meg, hogy luxuslakásban éljen, éppen ezért, ezeket az ingatlanokat egyfajta misztikum lengi körül. Mai cikkünkben olyan extra ingatlanokat hoztunk, amilyeneket garantáltan Te is ritkán látsz.

Prémium kategória, exkluzív kényelemmel

Kezdjünk is a fővárosban, ahol bemutatunk egy II. kerületi igazi prémium otthont. Az ingatlan 1100 nm-es alapterületéhez egy hatalmas, 3980nm-es telekterület tartozik. Az ingatlan elszigetelt helyen, Budapest gyönyörű hegyes völgyes részén helyezkedik el. A házban 6 hálószoba, 7 fürdőszoba, 3 gardróbszoba, 2 nappali, és egy 80 m2-es konyha-étkező található. A garázs 300 m2 (6-7 autó férőhellyel). A házhoz wellness is tartozik gőzkabinnal, szaunával, valamint egy 300 m2-es terasz közvetlen kapcsolatban a kerttel, a 15 m-es kültéri medencével és a nyári konyhával. A ház teljesen gépesített, automatizált, intelligens vezérléssel kialakított és természetesen lift is van benne. A napelem, napkollektor, hőszivattyú, légtechnika, riasztó és kamera rendszer, valamint a beépített audio rendszer mind része ennek a luxus lakóháznak.

Balatoni luxus birtok

A következő ingatlan, igazi kuriózumnak számít, hiszen egy igazi, balatoni szőlőbirtokot mutatunk be. Festői környezetben kínálják eladásra ezt a panorámás, 1615 nm alapterületű, felújított, három szintes, kilenc szobás borbirtokot, a hozzá tartozó 10 hektárnyi szőlőtermő területtel. A főépület lakóterülete 1615 nm, melyben 9 egyedien, berendezett, a teljes birtokra panorámás exkluzív szoba és 12 fürdőszoba található. A középső szinten egy elegáns, nagy teraszos étterem és konyha, valamint tágas, otthonos fogadótér található hatalmas kandallóval. Az emeleten 1 lakosztály és 7 Delux szoba található. A legalsó szinten Wellness részleget alakítottak ki, ahol belső medence, 15 nm-es szauna a hozzá tartozó 3 nm-es hideg merülő medencével remek kikapcsolódást nyújt. Az ingatlan különlegessége a hozzá tartozó közel 300 éves, teljesen restaurált borospince, melynek nevéhez több nívós díj tapad. Ez a birtok kifejezetten alkalmas turisztikai célokra, de akár modern családi birtoknak is ideális. Ide mindenképpen látogass el, de először nézd meg a fotókat, a képek magukért beszélnek.

Luxus ingatlan saját wellness részleggel

A következő családi ház Békés megyében, a gyógyvizéről méltán híres városban, Orosházán került eladósorba. A 3251 nm-es, parkosított telken elhelyezkedő, 770 nm-es, exkluzív kivitelezésű luxus ingatlan, a belváros közelében, csendes, zöldövezeti részen helyezkedik el. Az épületben külön wellness részleg került kialakításra, ahol egy beltéri, automatizált medence, egy 10 személyes jakuzzi, infraszauna, és egy 8 személyes finn szauna található. Fontos megemlíteni azt is, hogy 2022 őszén az ingatlan energetikai korszerűsítésen esett át, ahol egy 53,2 KW-os napelem rendszert telepítettek. Ezzel a korszerűsítéssel az ingatlan energetikailag a legmagasabb besorolást kapta és karbonsemlegessé vált. Mindemellett a kertkapcsolatot két nagyméretű fedett terasz biztosítja. A wellness funkciók és a teljes ház fűtése, levegőztetése, mind automatikusan, akár távvezérléssel is működtethetők. Az ingatlanban hatalmas terek, jól felszerelt konyha, és tágas hálószobák kaptak helyet.

 

Örök panorámás luxus villa Budapesten

Utolsó helyen visszatérünk Budapest II. kerületének egyik legkedveltebb területéhez, ahol ezúttal egy örökpanorámás négy szintes luxusvillát mutatunk be. Az épület alapterülete 550nm, ami egy 950 nm-es, déli fekvésű, gyönyörűen parkosított, intim, ősfás telken helyezkedik el. Az ingatlan összesen négy szintet kapott, ahol az első szinten teremgarázs, konditerem, gardrób, wellness helyiség, a következő szinten egy komplett lakosztállyal találhatjuk szembe magunkat tágas háló és fürdőszobával. A harmadik szinten konyha, reggeliző, nappali és étkező, míg a legfelső (negyedik) szinten egy tágas nappali, és nagy hálószobák kaptak helyet. A 4 szintet egy különleges, világos, kényelmes, széles lépcsőház köti össze, mely lehetővé teszi, hogy a szinteket egymástól függetlenül is meg lehessen közelíteni. Az épület terei minden szinten hatalmasok, óriási ablakainak és üvegfelületeinek köszönhetően fényárban úsznak. Az ingatlan ideális választás családoknak, több generációnak, rezidenciának, vagy cégképviseletnek.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

Olcsóbb, jobb fogyókúrás tabletták kopogtatnak.

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Számos dologra tényleg jó, de azért nem mindenre.  

© 2024 (v2.202102)