Kedvencünk a fa! Készüljön belőle bútor vagy burkolat, biztosan az otthonod dísze lesz!

A fa elengedhetetlen eleme a lakberendezésnek, hiszen számos formában felhasználható, természetes, és egy egyedi fából készült bútor vagy burkolat otthonunk dísze lehet. A megszokott kialakítás mellett ma már számtalan korszerű módon is lehet alkalmazni ezt a népszerű alapanyagot. Mutatunk néhány ingatlant, ahol igazán ügyesen használták fel és építették be a lakberendezésbe ezt a gyönyörű alapanyagot.

Faszerkezetes galériával a IX. kerületben

Ebben a Budapest IX. kerületében található ingatlanban igazán jól megfigyelhető, hogy egy helyiségben mennyit tud dobni a hangulaton a fa használata. Az amerikai konyhás nappaliban ugyanis egy rendkívül igényesen kialakított, fából készült galéria kapott helyet, ami az egész lakás meghatározó darabja lett. Maga az ingatlan a 76 m2-es alapterületével számos egyéb meglepetést is tartogat és bebizonyosodik, hogy kiváló, értékálló ingatlanná válhat az új tulajdonos számára is. A 2 + 2 szobás kialakítás és a két nagy szobában galériázott helyiség annak érdekében jött létre, hogy minél nagyobb élettér legyen. Emellett a konyha teljesen gépesített és a pincében saját tároló található. A fűtését kondenzációs gázkazán, illetve hűtő-fűtő klíma biztosítja, valamint minden egyedi mérőórás a pontosság érdekében.

Budakeszi kuriózum, ahol a fa burkolat uralkodik

A XII. kerület és Budakeszi határán egy gyöngyszemre lehet bukkanni, ahol amellett, hogy a bútorok igazi kuriózumnak számítanak, a mennyezeti kialakítás is, illetve a fa burkolatú terasz és a bontott téglával, strukturált, dörzsölt vakolattal és váltódeszkás fa burkolattal borított homlokzat is emel a színvonalon és rusztikus hatást ad az ingatlannak. A Turi Attila Ybl és Kossuth díjas építész által megálmodott és tervezett családi ház első emeletén egy nyitott dolgozószoba valamint két szoba került kialakításra, emellett helyet kapott még egy sarokkádas fürdőszoba és egy szeparált mosdó is. A konyha az üveggel beépített télikerttel válik még varázslatosabbá és a garázs szinten még egy borospincét is fel lehet felfedezni. A lélegzetelállító nappalit a beépített cserépkályha teszi különlegessé, ahol közösségi programokat is bátran lehet szervezni.

Gyönyörű fa bútorok egy gödöllői családi házban

Gödöllő Haraszt városrészében kínálják eladásra ezt a gyönyörű, elegáns családi házat, melynek minden négyzetméterét a kifinomult elegancia hatja át. Ennek szellemében a földszinti nappaliban és étkezőben is gyönyörű fából készült bútorok kaptak helyet. Az ingatlan alsó szintjén emellett még 3 hálószoba és 2 fürdőszoba található. Az emeleten egy 30 nm-es pihenő galériát alakítottak ki, melyen egy szauna is található, ezen kívül még egy 40-50 nm-es önálló lakrész kialakítására is van itt lehetőség.

Egyszerre rusztikus és modern, Kiskunlacházán

Ennek a kiskunlacházi családi háznak a belső tereiben egyértelműen látható, hogy a rusztikus és a modern enteriőr mennyire jól párosítható. A szobák ugyanis fagerendás egyedi burkolatot és fapadlót kaptak, ami modern bútorokkal, fiatalos színekkel és távirányítható, egyedi világítással egészül ki. Az ingatlan 4 szobával és parkosított kerttel várja új lakóit, konyhája még felújításra vár. Fűtését gáz cirkó biztosítja, minden szobája klimatizált.

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Az UniCredit Bank nem jelentett pézmosás-gyanús esteket

Az UniCredit Bank nem jelentett pézmosás-gyanús esteket

Az MNB összesen több mint 28 millió forint bírságot szabott ki az UniCredit Bankra a pénzmosás- és terrorizmusfinanszírozás-megelőzési tevékenysége kapcsán feltárt hiányosságai miatt.

Már Nagy Márton is sejtette, most a KSH kis is számolta

Már Nagy Márton is sejtette, most a KSH kis is számolta

A benzin 3,2, a dízel 5 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál – jelentette első ízben a Központi Statisztikai Hivatal.

OTP-ügyfelek figyelem! A bank automatikus korlátozást vezet be

OTP-ügyfelek figyelem! A bank automatikus korlátozást vezet be

Az OTP Bank – kiberbiztonsági megfontolásból - május nyolcadikától automatikusan 1 millió forintos napi átutalási limitet állít be az internet- és mobilbankból indított átutalásokra.

Jönnek a kórházak revizorai, a betegeket is ellenőrzik

Jönnek a kórházak revizorai, a betegeket is ellenőrzik

A következő napokban legalább két főből álló mobil ellenőri csoportok jelenhetnek meg a magyar kórházakban.

© 2024 (v2.202102)