Itt a tavasz, ideje költözni! – Mit szólnál az agglomerációhoz?

A tavasz a változás időszaka, ennek köszönhetően sokan ekkora időzítik a lakásvásárlást, vagy a költözést. Az agglomeráció még mindig nagyon menő, kifejezetten a családosok körében.

Itt közel vagyunk a fővároshoz, ettől függetlenül mégis olyan, mintha néha kicsit megcsapna minket a vidéki szél. Sokan pont ezt szeretik az egészben, így ma olyan ingatlanokat hoztunk az agglomerációból, melyek remek lehetőségeket nyújtanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Dunakeszi, Te csodás

Dunakeszi legszebb és legnyugodtabb részén, Budapest közvetlen határában, egy forgalommentes zsákutcában került eladósorba egy bruttó 165 nm-es, kiváló állapotban lévő, gyönyörű társasházként működő ikerház. Az ingatlanban amerikai konyhás nappali, három hálószoba, két fürdő és egy tágas garázs is helyet kapott. A 2012-ben épült ház, minőségi anyagokból épült, teljesen szeparáltan, kizárólag a garázsnál érintkezik a szomszéddal. A gondozott, csodaszép, intim kertet hatalmas tuják ölelik körül. Szerencsénkre a környék nagyon nyugodt és csendes, kedves szomszédok lakják az utcát. A belváros autóval vagy vonattal 20 perc alatt könnyedén elérhető.

Felújított ház Dunaharasztiban

Dunaharasztin, a Baktay tértől pár percnyire, egy 626 nm nagyságú telken lévő, 70 nm alapterületű, felújított családi ház vált eladóvá. Az ingatlanban nappali, hálószoba, kádas fürdő, jól felszerelt konyha, hozzá tartozó kamrával, valamint külön étkező is helyet kapott. Az utcafrontra néző ablakok miatt, a helyiségek tágasak, világosak. A házhoz tartozik egy külön tároló, terasz és garázs is. Fontos, hogy a ház fűtését vegyes tüzelésű kazán, a meleg vizet pedig villanybojler biztosítja. A környék remek, ellátottsága és a közlekedése is kiváló.

Két generáció Budaörsön

Budaörs közkedvelt környékén kínálják eladásra ezt a 240nm-es, makulátlan sorházat. Az épület 1991-ben épült, és folyamatosan karbantartott. Az ingatlan remek kialakítással rendelkezik, hiszen belső két szintes. A földszinten amerikai konyhás nappali, két háló, valamint egy zuhanyzós fürdő kapott helyet, az emeleten két hálószoba, egy nagy fürdő és egy konyha. Ennek köszönhetően az ingatlan akár két generáció számára is élhető. A földszinten két állásos garázs, a pinceszinten tároló is található, a saját kert pedig 260nm-es. A lokáció itt remek, hiszen egy csendes kertvárosias környékről beszélünk, ahol iskola, óvoda és bevásárlási lehetőségek is találhatóak, valamint a buszmegállók is pár perc alatt elérhetőek.

Ragyogó luxus Dunakesziről

Dunakeszi méltán népszerű részén, a Toldi lakóparkban került eladósorba egy gyönyörű ingatlan. A 705 nm-es telken épült, 180 nm-es, földszintes családi ház medencével, garázzsal és kerti tárolóval ellátott. Elosztása jól átgondolt, hiszen egy amerikai konyhás nappali, három hálószoba, galéria, két fürdő, háztartási helyiség, és gardrób is helyet kapott itt. A ház fűtését és meleg víz ellátását kombi gázcirkó kazán biztosítja, emellett 4 db inverteres klíma, energia tároló és 5 kw napelem rendszer beszerelése most is folyamatban van. A parkolás a fűtött garázsban vagy a fedett kocsibeállón kényelmesen megoldható. A kertben található egy 7,5×3,5 m-es fűthető medence, egy fa kerti tároló, valamint egy szaletli is, így a fantasztikus kerti partik is garantáltan jó hangulatban telnek majd.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Bejelentések jöhetnek – kövesse velünk a Kormányinfót percről percre!

Bejelentések jöhetnek – kövesse velünk a Kormányinfót percről percre!

Ma 11 órától ismét Kormányinfó, ezúttal Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszterrel és Vitályos Eszter kormányszóvivővel.

Itt a tavasz! Fogynak a drága cabriók, de melyik?

Itt a tavasz! Fogynak a drága cabriók, de melyik?

Nőtt a drága kabriók iránti kereslet. A tavalyhoz képest fiatalabb és drágább modelleket keresnek a portálon.

Egyre jobban aggódnak a munkahelyükért a munkavállalók

Egyre jobban aggódnak a munkahelyükért a munkavállalók

És egyre rövidebb időt lennének képesek átvészelni, ha elvesztenék állásukat- derül ki a BNP Paribas Cardif Biztosító és a Medián legfrissebb, első negyedéves közös kutatásából.

Fapados a fűtése rengeteg magyarnak

Fapados a fűtése rengeteg magyarnak

Nagy riadalmat okoztak a 2022-ben elszálló nemzetközi gáz- és áramárak Magyarországon, de a népszámlálási adatok szerint a háztartások harmadában fával fűtenek.

© 2024 (v2.202102)