Lakóparkok, melyek az ideális életminőséget nyújtják a számodra!

A lakóparkok népszerűsége az utóbbi években folyamatosan emelkedett. Nem véletlenül: az itt lakók életszínvonalát egy sor szolgáltatás növeli, hisz számos ilyen ingatlankomplexumban megtalálható már az edzőterem, a bevásárlási lehetőség, vagy játszótér is. A mai válogatás cikkünkben szereplő lakóparkok is kiemelkedő színvonalat képviselnek a piacon, így mindenképpen érdemes utánuk olvasni.

Loft52 társasház

A Loft52 társasház a Petneházy és az Üteg utca találkozásánál, a 13. kerületben található. A kiváló elhelyezkedésnek köszönhetően fejlett infrastruktúra teszi komfortosabbá a mindennapi életet. A társasházban négy emeleten összesen 84 db különböző méretű lakás kapott helyet. A Loft52 egyedisége, hogy az „A” lépcsőházban található lakások hatalmas üvegfelülettel rendelkeznek, így gondoskodva a napfényes otthonról, az egyedülálló életérzésről és a nagyobb élettérről. A változatos alaprajzú kínálatot a tetőtéri lakások teszik teljessé.

A társasházban központi szerep jutott a megújuló energia felhasználásnak és az energiatakarékos megoldásoknak. Az alacsony rezsi érdekében, lakásonként mérhető és helyiségenként szabályozható házközponti fűtés rendszer került kialakításra. A teremgarázsban és a zárt udvaron több mint 70 gépjármű számára épült ki parkolóhely, amelyek között elektromosautó töltésére alkalmas beállók is találhatók. A megújuló Városliget, a közeli Margit-sziget és a Duna-part gondoskodik az aktív kikapcsolódásról. Az ingatlan közvetlen közelében metró, villamos és buszmegállók mindössze 1-2 percnyi sétára találhatók, így nemcsak a belváros, hanem a város bármely távolabbi pontja is gyorsan és kényelmesen megközelíthető.

Albion32

Zugló legújabb 161 lakásos lakóparkja az Albion 32, az Angol utcában épül. A XIV. kerület centrumhoz közel eső részén kevés a modern, új építésű és kiváló energetikával rendelkező új lakás, így joggal nevezhetjük a beruházást hiánypótlónak. Az épület kiváló energetikai adottságait a megújuló energia felhasználás mellett többek között a modern mennyezeti hűtő-fűtő rendszernek is köszönheti. A lakások várhatóan AA kategóriájú energetikai besorolást kapnak, így a kényelem mellett a rendkívül kedvező rezsiköltségek is biztosítottak.

Az Albion 32-ben a stúdiólakásoktól az egy-, két- és három hálószobás lakásokon át a 100 nm-es Penthouse lakásokig minden típus megtalálható. A lakások többsége a parkosított belső kertre, egy részük pedig a csendes Angol utcára néz. A közelben található parkok és zöld területek mellett a XIV. kerület kiváló közlekedési kapcsolatokkal is rendelkezik, így minden adott a tökéletes otthon megteremtéséhez. Az Albion 32 lakópark közvetlen közelében a mindennapi élethez nélkülözhetetlen szolgáltatások, mint az élelmiszer boltok, gyógyszertárak, iskolák mind sétatávolságra elérhetőek.

Szemespart lakópark

Balatonszemesen, a Balaton déli partjának egyik közkedvelt településén most rendkívül jó ajánlatok várnak azokra, akik vízparti, csendes, nyugodt környezetben, a nagyvárosi nyüzsgéstől távol, de gyönyörű vidéken élnének életvitelszerűen vagy akár csak üdülőket keresnek a nyári kikapcsolódásra. A Szemespart lakópark a község központjában épült fel, ahol szolgáltatások egész tárháza érhető el, csupán pár perc alatt kávézókat, üzleteket, éttermeket, és a balatonszemesi kikötőt is meg lehet közelíteni.

A  Szemespart III. ütemének 60 lakása közül megtalálja azt, ami minden igényét kielégíti. Ehhez hozzátartozik, hogy 25 üdülő és 2 kereskedelmi helyiség is várja új tulajdonosát az épületegységen belül. Az ingatlanok méretüket tekintve rendkívül változatosak, hiszen a kisebb, 36 m2-es garzon lakásoktól kezdve, a nagyméretű, 4 szobás, 108 m2-es lakások is elérhetőek, örök panorámával, gyönyörű kilátással. Modern szemléletben, az energiatakarékosságot is figyelembe véve épült fel a lakópark, aminek értelmében korszerű épületgépészeti megoldásokat alkalmaztak. Tökéletes választás lehet itt ingatlanba fektetni, hiszen a Balaton környékén örökérvényűen értékállóak maradnak akár a lakások, akár az üdülők.

Buda Bright

Budapest 3. kerületében a Római-parttól néhány percnyi sétára épül Észak-Buda legújabb lakóparkja. A Pünkösdfürdő, Septimus Severus és Ipartelep utca által határolt területen, 3 épületben közel 330 lakás közül választhatja ki az ideális fekvésű és elrendezésű lakást. A választék a 26 m2-es garzontól a 100 m2-es, 3 szobás, teraszos lakásig terjed. A felsőbb emeleteken, akár saját teraszodról is élvezheted a Budai hegyek vagy a város panorámáját. Fontos szempont volt az energiatakarékosság is, így a lakások mindegyike klimatizált, hőszivattyús hűtési rendszerrel ellátott, ezen kívül az elektromos autókkal rendelkező lakók számára töltési lehetőséget biztosítunk a lakópark parkolójában.

A lakóparkhoz saját park is tartozik, de a természetkedvelők számára a Duna-part közelsége is számtalan lehetőséget kínál kikapcsolódásra és sportolásra egyaránt. A közelben lévő üzletek, éttermek, iskolák és óvodák biztosítják, hogy a mindennapi teendőket könnyedén intézhesd. A lakópark elhelyezkedésének köszönhetően a közlekedés sem jelenthet gondot legyen szó autóról vagy tömegközlekedésről.

Kék Duna Rezidencia

A főváros egyik különösen érdekes fejlesztése a Kék Duna Rezidencia a XI. és a XXII. kerület határán, közvetlenül a budai folyóparton épül.  A négy toronyból álló, összesen 276 lakást magába foglaló beruházás tökéletes választás a modern, mégis nyugalmas környezet szerelmeseinek. Az épülő lakópark energetikai szempontból is a legmodernebb feltételeknek felel meg: AA++ besorolású lakásaival az ide költözők rendkívül alacsony rezsiköltséggel számolhatnak majd. A lakások műszaki kialakítása is ehhez alkalmazkodik, a hőszivattyús hűtés-fűtés, a modern nyílászárók hatékonyan tartják optimális szinten a hőmérsékletet télen nyáron, – így biztosítva közvetlen dunai panorámát szinte minden lakásból.

Az épületekben a lakások mérete 46 és 133 négyzetméter között változik, és minden ingatlan rendelkezik terasszal. A fejlesztés során nem csupán lakások épülnek, hanem a lakóközösséget kiszolgáló közösségi szolgáltatásokat is biztosítják. A Kék Duna Rezidencián lesz közösségi tér, családi napközi, edzőterem, és 24 órás portaszolgálat, emellett pedig a lakásokhoz teremgarázs, és tárolók is tartoznak majd.

Kék Duna Rezidencia lakópark

Wawe lakópark

A Balaton-parti ingatlanok értékállósága kimagaslóan jó, többek között ezért épült meg a Wave by Coral luxus lakópark a nyár fővárosában, Siófokon. Az épület 5 szintje összesen 2 épületre tagolódik, a Wave I. épületében 67 db, míg a Wave II. épületben 62 db prémium lakás található. Ebben a környezetben szabadjára engedheted a fantáziád, és azt csinálhatsz, amit szeretnél hiszen, ha akarod elvonulhatsz és élvezheted a vízpart és a festői környezet nyugalmát, de ha úgy tartja kedved, engedhetsz a csábításnak és elindulhatsz a pezsgő éjszakába.

Ezekben a lakásokban az energiatakarékosság mellett hangsúlyt fektettek az egyedi kényelmi funkciókra, így szinte minden helyiség audiovizuális eszközökkel felszerelt. A hangulatos Balatonra néző teraszok állandó lehetőséget nyújtanak számodra, hogy mindennap kiélvezhesd a luxuséletérzést.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Mi történt az orosz-ukrán háború 790. napján? Keddi összefoglalónk. 

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

A 16. héten is nagyot dobott a TV2, folytatódott a nyerő széria.

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Erősödött a főbb devizákkal szemben.

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

Üzenve a propagandistáknak, a Tisza Párt alelnöke egy vidéki, lepusztult egészségügyi intézményről osztott meg néhány fotót.

© 2024 (v2.202102)