A boldogság megvehető! Ezek a remek üdülők Hajdúszoboszlón Önre várnak!

A boldogság nem vehető meg, szokták mondani… vagy mégis? Mi találtunk pár üdülőházat Hajdúszoboszlón, ami abszolút megvehető, és ez már egy nagyon jó kezdet a nyárra! Hajdúszoboszló az egyik legnépszerűbb Magyarország vidéki üdülőhelyei közül, ahol Európa legnagyobb fürdőkomplexuma épült ki, és most teli van eladó üdülőházakkal, így Ön is élvezni tudja a település és a környék kényelmét és izgalmait akár már most!

Fürdőhöz közeli családi ház, csendes utcában

A fürdőhöz közeli, csendes utcában található családi ház 2 db, 2 szintes lakóegységből áll, összesen 8 szobával és 8 fürdőszobával, illetve kiszolgáló helyiségekkel, melyek vendégfogadásra lettek kialakítva. A vendéglátói tevékenység azonnal folytatható, nagyon sok visszajáró vendéggel rendelkezik a tulajdonos, illetve a Bookingon-n is nagyon jó értékeléssel szerepel. Természetesen egy nagyobb család, vagy akár több generáció együttélésére is kényelmesen elegendő lehet.

Nemrég teljes felújításon esett át az ingatlan, így nem kell felújítási vagy karbantartási költséggel számolni. Nagyon sok, precízen és gyönyörűen kivitelezett fa felület, lépcső, korlát filagória, terasz elemek és burkolatok találhatóak a házban amelyek még otthonosabbá teszik azt. Az 550 m2 udvar is hibátlan és szinte gondozás mentesen van kialakítva, filagóriával, kemencével, sütögető hellyel, kis zöldséges kerttel és fügefával, kellemes pihenésre csábít. 

Tetőteres, teljeskörűen felújított üdülő ház

A 90 m2-es, tetőtér beépítéses téglaépületben ez idáig folyamatos, teljeskörű felújítás történt, így a nyílászárók, a padlóburkolat, a tető és a kerítés cseréje is a közelmúltban valósult meg. A tetőtérben 2 külön nyíló szoba és egy kádas fürdőszoba található, ez pedig a földszinten kiegészül egy tágas, hangulatos nappalis konyhasarokkal és étkezővel, valamint egy hálószobával és egy zuhanyzós fürdőszobával. Az ingatlan fűtése gázkonvektoros, a meleg vizet pedig villanybojler biztosítja. A telek 190 m2-es, teli beültetve örökzöld fenyőfákkal és tujákkal. Az udvar térkövezett és 2 gépkocsi részére is beállási lehetőséget kínál. Elöl ás hátul összesen 25 m2-es fedett terasz került kialakításra, amelynek teteje részben polikarbonátból készült, a jobb fényviszonyok miatt. Legyen szó akár arról, hogy saját célra vásárolna egy hétvégi házat, vagy életvitelszerűen élne Hajdúszoboszlón, akkor is kiváló választás ez az ingatlan!

Kétszintes családi ház, ami befektetésnek is kiváló

Egy 75 m2-es , kétszintes, tágas amerikai konyhás-nappalis üdülő ház is keresi új tulajdonosát. A földszinten egy félszoba illetve egy sarokkádas fürdőszoba került kiépítésre, míg az emeleten található további 2 szoba, erkély és egy zuhanykabinos fürdőszoba wc-vel. Az épület téglaház, amely rockwool típusú szigetelést kapott, amelyre borovi fenyő borítás került. Az ingatlan fűtése gázcirkó, radiátorral és egy hangulatos kandallóval a nappaliban, az egyik helyiségben padlófűtéssel. A víz- és villanyhálózatot teljesen felújították pár évvel ezelőtt. A 30 m2-es hangulatos, berendezett fedett terasz szintén kiválóan alkalmas a kikapcsolódásra, hiszen a kert szépen gondozott és parkosított így a környezet kellemes és zöld növényekben gazdag. 

Kialakításának köszönhetően családi házként is megállja a helyét, jelenlegi tulajdonosai életvitelszerűen laknak benne. Kiváló befektetési lehetőség is egyben a fürdő közelsége miatt. Hajdúszoboszló egész évben közkedvelt üdülőhely mind a hazai és külföldi turisták körében is. A folyamatosan fejlődő városban nyáron rengeteg kikapcsolódási és szórakozási lehetőség adódik az ide látogatók számára, de az év többi hónapjában is tartogat meglepetéseket.

Bánomkertben két szintes ingatlan alacsony rezsivel

Hajdúszoboszlón, a Bánomkertben, a fürdő bejárattól 700 m-re egy nettó 91 m2-es, két szintes ingatlan is megvásárolható, egy nagyméretű, 289 m2-es telken. A földszinten a közlekedő, tároló, nappali, konyha, fürdő és 2 hálószoba került kialakításra, míg az emeleten található az amerikai konyhás nappali illetve egy további fürdő. A fűtést gázkonvektor biztosítja, valamint modern, elektromos infra fűtőtest. Két generációnak is tökéletesen alkalmas lehet az ingatlan, mivel a felső szintre külön lépcsőházban lehet feljutni, ami az alsókat nem zavarja. Emellett a fenntartási költségek is alacsonyak, és az ingatlan rövid időn belül költözhető. 

Téglaépítésű, 3 szobás, barátságos üdülőház

Egy 230 m2-es telekre épült, 65 m2-es, földszintes üdülőház is az Öné lehet már ma! A 3 szobás, nappaliból, konyhából és fürdőszobából álló, tégla építésű ingatlan szigetelt, és műanyag- illetve fa nyílászárókkal rendelkezik. Fűtése gázkonvektorral megoldott, villany- és vízhálózat remek állapotban található. A rezsiszámlák egész évben alacsonyak, így remek lehetőség befektetés céljából is azok részére, akik vendéglátásban gondolkoznak. Ennek kedvez a fürdő közelsége is. Az udvaron tárolót is kiépítettek, illetve az udvari beálló aszfaltozott, valamint térkövezett.  Szalonnasütési- és bográcsozási lehetőség is adott, így a családi vagy baráti összejövetelek egészen biztosan kellemes tudnak itt telni.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Jókora többséggel szavazta meg az Európai Parlament utolsó ülése az újabb lesújtó állásfoglalást Magyarországról.

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Berúgták a kampányt a pártok, gyűlnek az ajánlások, egyre durvábbakat mondanak egymásra a szemben álló felek. Hogyan bírják ezt az emberek? Kiderül a videóból.

© 2024 (v2.202102)