Legyen Neked is egy nyaralód a Velencei-tónál – Elhoztuk a legjobb ajánlatokat!

Legfrissebb cikkünkben a nyár közeledtével olyan eladó házakat mutatunk a Velencei-tó közeléből, amik akár üdülőnek is kiválóak lehetnek. Két helyről is hoztunk ingatlanokat, az egyik Gárdony városa, ami Fejér vármegyében, a Velencei-tó déli partján fekvő üdülőváros. A másik pedig Kápolnásnyék, a Velencei-tó keleti szomszédságában fekszik, és a környező településekhez hasonlóan komoly gazdasági és kulturális fejlődés jellemzi.

Első helyen egy eladó ikernyaralót hozunk Agárd egyik legkedveltebb részéről, csendes kertvárosi környezetből. Az ingatlan 438 nm-es telken helyezkedik el, melynek udvarán egy nagy méretű (3m x 8m-es) fűthető medence is található. A lapos tetejű, felújított, minimál stílusú téglaépület alapterülete 65nm. A felújítás alatt sor került a víz, villany, csatorna, burkolatok, szaniterek cseréjére, valamint az udvaron az öntözőrendszer kialakítására. A ház elosztása remek, található benne egy amerikai konyhás nappali, három hálószoba, egy 12 nm-es terasz, egy 6 nm-es erkély, valamint egy 10 nm-es pince is. Az ingatlan tehermentes, berendezve, teljes bútorzattal eladó, és azonnal birtokba vehető.

Még mindig Gárdonyban járunk, ahol egy felújított, panorámás ingatlant kínálnak eladásra. Az ingatlan alapterülete 91 nm, amelyben 2 + fél szoba kapott helyet. A szigetelt épület 2004-ben épült és nemrég lett befejezve a felújítása. A konyha márványmintás csempéket és új konyhabútort, gránit mosogatót és új gépeket kapott, a fürdőbe új zuhanykabin, mosdóállvány és kazán került. Az otthon melegét gázkazán biztosítja, melyet jól ki tud egészíteni a két fűtésre is alkalmas klíma. A lakás egyik legnagyobb vonzerejét a panorámás kilátással bíró erkélyek jelentik. A nappali végén levő erkély rálátást nyújt a Velencei-tóra és a szemközti hegységre. Az oldalsó erkély pedig tengernyi lomboronára néz. A lakáshoz tartozik két privát parkoló, egy lépcsőházi, közös használatú tároló és egy biciklitároló is. A városba tömegközlekedni kívánóknak komoly szempont, hogy a távolsági buszmegálló pár lépésnyire, a vasútállomás 700 méterre található. A közelben 3 bolt, egy dohánybolt, patika, és drogéria is található.

A következő jelöltünk egy kápolnásnyéki családi ház. Az ingatlan modern stílusú, kiváló paraméterekkel, elosztással és tájolással, valamint igazán letisztult szín és ízlésvilággal rendelkezik. A telek mérete 1026 nm, amely két bejárattal is rendelkezik, itt kapott helyet egy 153 nm-es, két szintes, duplakomfortos ingatlan, melynek elosztása jól átgondolt. Található még benne egy amerikai konyhás nappali, egy kamra, négy hálószoba, fürdőszoba, mosókonyha, kazánház, valamint egy garázs is. Az otthon melegét gáz cirkófűtés biztosítja padlófűtéssel és radiátoros hőleadással kiegészülve. Zárt, elektromos kapuval, riasztóval és kamerás kapunyitóval felszerelt parkosított udvarban automata öntözőrendszer, örökzöldek, kerti csap, kút is megtalálható. Az udvarban több autó részére garázs és tároló is helyet kapott. Az ingatlan elhelyezkedése is rendkívül kedvező, távol a forgalom zajától, csendes, családbarát környezetben. A közelben található pékség, boltok, posta, bölcsőde, óvoda, iskola, gyógyszertár, buszmegálló, vasútállomás.

Szintén Kápolnásnyék településen eladó egy 1238 nm-es telken lévő 196 nm-es ház, amihez egy 32 nm-es vendégház is tartozik. Az ingatlan két szintes, tégla falazatú, a fűtést gáz-cirkó kazán biztosítja. A földszinten az előszobából és a garázsból is megközelíthető a lakórész. Itt helyezkedik el a konyha étkezővel, valamint a nappalin kívül egy hálószoba, fürdő és egy wc. Az emeleti részen egy fürdőszoba, három hálószoba kapott helyet, valamint egy erkély. Az igényesen megépített, mediterrán stílusú ház hátsó részén egy hatalmas terasz is található, valamint a kert hátsó részén egy teljes értékű 32 nm-es ház is helyet kapott, saját fűtésrendszerrel. A kocsibeállóban, akár több autó is elfér, illetve további parkolásra is lehetőség van az utcán.

Utolsó helyen visszaugrunk Gárdonyra, ahol egy csendes utcában megvételre kínálnak egy igényesen felújított, szigetelt, tetőtér beépítéses családi házat. A 145nm hasznos alapterületű ingatlan 966 nm-es telken kapott helyet. Az udvar térkövezett, növényekkel és fákkal teli, amelyet a ház végében található kis kerti tó tesz még barátságosabbá. A nappaliba érkezve találjuk a tégla építésű vízteres -fatüzeléses kályhát, amely a téli hónapokban az otthon melegét adja, de megnyerő formájával egész évben gyönyörű dísze lesz otthonának. Ebből a helységből érhető el a fürdő, a mosdó és egy nagy méretű hálószoba gardróbbal. Az emelet a tetőtér beépítését foglalja magába két tágas szobával és egy galériás kialakítású nappalival plusz még egy kisebb gardróbbal. Az ingatlan 10-15 perc sétára helyezkedik el a Velencei-tó partjától.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Meglepődik, ha megtudja, hol éri meg leginkább egy lakást felújítani

Meglepődik, ha megtudja, hol éri meg leginkább egy lakást felújítani

Az ingatlan.com és a money.hu közös elemzése.

Papíron gazdagabbak lettünk, de Ön is így érzi?

Papíron gazdagabbak lettünk, de Ön is így érzi?

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) reálkereset 9,9 százalékkal nőtt a fogyasztói árak előző év azonos időszakához mért, 3,7 százalékos növekedése mellett. 

Orbán Viktor az éjjel hozzányúlt a rezsipénzünkhöz

Orbán Viktor az éjjel hozzányúlt a rezsipénzünkhöz

A miniszterelnök Lantos Csaba energiaügyi miniszterrel befizetteti a gáz- és villanyszámlát.

Lázár János tett róla, hogy titokban maradjanak a NER építkezéseinek részletei

Lázár János tett róla, hogy titokban maradjanak a NER építkezéseinek részletei

Eltüntethető lesz az eddigi kötelező tájékoztatási felület az építési hatóságnál.

© 2024 (v2.202102)