Nem csak egy ingatlant veszel, hanem egy kis darab égi boldogságot

Budapesttől mindössze 80 km-re, a Mátra déli lábánál, egészen a tengerszint felett 171 méter magasságban fekszik Gyöngyös, ami Heves megye 2. legnépesebb települése. Ezt a csodálatos várost északról a Mátra, míg délről az Alföld veszi körül. Itt ingatlanba fektetni már csak azért is érdemes, mert nem csak egy ingatlant vehet, hanem egy kis darab égi boldogságot is.

A belvárosban két szintes családi ház

Gyöngyös belvárosában várja új tulajdonosát, egy 400 m2-es családi ház. Kiváló helyen, a Fő tér csendes részén épült a ház. Kiváló statikai és esztétikai állapotát a mai napig megőrizte. Jelenleg két szinten, több lakásra osztva tagozódnak a terek. A kivitelezésnél már gondoltak ezek összenyitásra, így összeköltözőknek is alkalmas lehet. Mindegyik külön bejárattal, lépcsőházon keresztül közelíthető meg. A földszinten 100 m2-es üzlethelyiség, az emeleten 3 db 55 m2-es lakás foglal helyet. A tulajdonos saját használatában van a 130 m2-es modern stílusú, két szintes lakás, amely zárt udvarról közelíthető meg. A ház alatt száraz, jó belmagasságú pince is húzódik. Jelenleg mindegyik ingatlanrészt stabil, gondos bérlők használják, ezért a befektetésben gondolkodóknak is tökéletes, hiszen a fekvése és kihasználtsága biztos megtérülést ígér.

A belvárosban egy igazi álomotthon

Belvárosi, 75 m2-es álomotthon várja új tulajdonosát. Teljesen zárt udvarát téglából épült tároló, gyümölcsfás kiskert és térkövezett terasz színesíti. A ház teljesen kőből, 50 cm-es falazattal épült. Jelenlegi tulajdonosa 2021-ben teljes mértékben felújította. A főfalakon kívül minden porcikája megújult. Teljes épületgépészeti átalakítás során 2 körös, 3×25 amperes villanyhálózat, szennyvíz és vízhálózat kiépítése valósult meg. A vastag falazat hőszigetelését 10 cm-es külső hőszigetelő rendszer javítja. Az ablakok minőségi hő- és hangszigeteltek.

A ház hőháztartását a legmodernebb elektromos berendezések szolgálják. Villanykazánnal szerelt padlófűtés, H-tarifáról működő hűtő-fűtő klímák teszik energia hatékonnyá. Minőségi padlóburkolatok, egyedi gyártású beépített bútorok emelik a színvonalát. A terek a mai modern, letisztult stílus szerint lettek berendezve. A helyiségek minden része gondosan, saját részre megtervezett. Ebbe a gyönyörű lakásba csak költöznie kell. Nem kell a felújítással foglalkoznia, garantáltan csalódásmentes otthonra lelhet.

Teljesen felújított családi ház kertes udvarral

Néhány percre a belvárostól egy rendkívül igényes, csodaszép, teljesen felújított családi házat kínálnak eladásra. Az ingatlan utcafrontról megközelíthető és zárt, kertes udvarral, valamint egy 25 m2-es melléképülettel rendelkezik. A kis kertben találunk térkövezett és füvesített részt egyaránt. A plusz melléképület tégla építésű, teljesen felújított tetőszerkezetű, cserép fedésű, műanyag ablakokkal ellátott, akár lakhatásra is kialakítható, de kiváló kerti szerszámok, motor, bicikli tárolására, vagy kialakíthatunk itt magunknak egy hobby helyiséget is.

A lakóingatlan 2 szobás, nagy konyha-étkező, előszoba és fürdőszobából áll. Az ingatlan az elmúlt évben teljesen megújult, új épületgépészeti átalakítás során 2 körös, 3×25 amperes villanyhálózat, szennyvíz- és vízhálózat került kiépítésre. A ház tetőzete cserép, szigetelt, a ház kőből, 50 cm-es falazattal épült, a nyílászárók új, műanyag, szigetelt nyílászárók. A ház melegét elektromos kazánnal vezérelt padlófűtés látja el, illetve H-tarifás, inverteres 3 db hűtő/fűtő klíma is adja. A ház teljes áramköltsége fűtési szezonban max 25.000 Ft! A burkolatok az egész házban felsőkategóriás minőségi burkolatok, a bútorzat pedig pontosan ide tervezett, egyedi, minőségi bútorok. A fürdőszoba zuhanykabinos, a konyha teljesen felszerelt Ikeás bútorzattal! Az ingatlanban minden műszaki egység új, így azok garanciális papírjai a birtokba adáskor átadása kerülnek!

Az északi városrészben tetőtér beépítéses családi ház

Az Északi városrész csendes utcájában eladó egy tetőtér beépítéses, félig alápincézett családi ház. Az ingatlan 1979-80-ban épült B30-as téglából, teteje cseréppel fedett, kívülről 4 cm-es szigeteléssel ellátott. A nyílászárók nagy része hagyományos, fából készült, jól záródó, egy része pedig hőszigetelt, műanyag, redőnyözött és szúnyoghálóval ellátott. A fűtés gázkazánról és vegyes tüzelésű kazánról is működő radiátoros központi fűtés, azonban a nappaliban ez kiegészül egy szép és jó állapotú cserépkályhával és egy hűtő-fűtő klímával is. A földszint egy folyosóból, konyha-étkező-főzőfülkéből, kamrából, fürdőszobából, WC-ből, valamint egy nappaliból áll, amely egy szobával félig egybenyitott. A folyosón, a lépcső alatti ajtóról le lehet menni a pincébe, illetve a garázsba. Az alsó szinten található egy közlekedő, egy tágas kazánház, amely egyben kamra és nyári konyha funkciót is betölthet. A lépcsőházból a tetőtéri szintre érve egy kisebb folyosóról nyílik egy L alakú szoba, ahová a víz is bevezetésre került (régen használták emeleti konyhaként), valamint egy gardrób-tároló. A nagyobb szoba utcafronti, ez szép, nagy erkélykapcsolatos. Az emeleti közlekedőből nyílik még egy kádas fürdőszoba – WC helyiség, illetve egy hosszú gardrób-tároló helyiség. 

Összkomfortos, nagypolgári családi ház

Egy 3 szintes, 2 nappali + 10 szobás, összkomfortos, nagy polgári jellegű, családi ház is eladó állapotban található Gyöngyös belvárosában, amely 1991-ben épült téglából, egy nagyméretű 497 m2-es telken. Az ingatlan kiváló vétel lehet akár vállalkozásokra, befektetőknek vagy összeköltözőknek. A földszinten kiépített jelenlegi főbb lakóhelyiségek, mint a nappali, hálószoba, konyha + étkező, fürdőszoba, WC kiegészül 2 db utcáról nyíló üzlethelyiséggel, ami összesen 72 m2-es. Az első emeleten található egy újabb nappali + 3 szoba erkélyekkel, fürdőszoba, WC, és egy 41 m2-es, nyugati fekvésű terasz. A legfelső emeleten további 3 szoba használható, amik teljes egészében fa lambériával borítottak. A ház borítása, padlószőnyeg, kerámia járólap. Az otthon melegéről gázkazán gondoskodik, meleg vizet gázbojler és villanybojler biztosít. A Mátra közelsége miatt szállodának vagy panziónak is kialakítható, vagy a megnövekedett munkahelyek létszáma miatt munkásszállásnak. Több gépkocsi beállási lehetőséget a zárt udvar ad, ahol garázs is kiépült, műhellyel bővítve. A ház alatt megtalálható egy 43 m2-es, kis pince is. Az udvar teljesen zárt, az utca zajától mentes, csendes, emellett Budapest autópályán csupán csak 40 perc. Ha a város közepén szeretné megvalósítani elképzeléseit és már csak egy megfelelő ingatlan hiányzik, akkor itt a lehetőség.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

© 2024 (v2.202102)