Ragadja meg magabiztosan az Ön előtt magasodó, hatalmas lehetőséget!

Fontos az Ön számára, hogy a lehető legrövidebb időn belül sok pénz üsse a markát? Tovább szeretne adni az eladó ingatlanán minél egyszerűbben vagy éppen bérlőt keres kiadó lakásába? Akkor egy nagyon jó hírünk van, mert mi, az Ingatlantájolón tudunk segíteni, ráadásul rendkívül nagy örömmel. Bátran ragadja meg ezt az Ön előtt magasodó hatalmas lehetőséget, mert ilyen ritkán adódik!

A sikeres értékesítés sok esetben egy ütős lakáshirdetésen múlik, amihez elengedhetetlen, hogy a megfelelő hirdetési portált válassza, ami az érdeklődők és az értékesítők számára is a legminőségibb szolgáltatásokat nyújtja. Azonban nem elég, hogy a szolgáltatás kiváló legyen, Önnek is bele kell tennie az energiát a hirdetésének prezentálásába annak érdekében, hogy kapkodjanak az ingatlanért. Éppen ennek apropóján most összegyűjtöttük a legfontosabb paramétereket, amiket ha maximálisan megvalósít, akkor pillanatok alatt eladásra kerül az ingatlana. 

A képekre kerüljön a legnagyobb hangsúly! 

Rengetegen nem veszik elég komolyan azt, hogy minőségi képeket tegyenek ki, pedig ez döntő jelentőségű lehet, hogy a potenciális vevők egyáltalán rákattintsanak az adott hirdetésre. Ha nem elég imponáló a kezdő kép, akkor egyszerűen csak tovább görgetnek hiába kedvező az ár vagy kiváló tulajdonságokkal rendelkezik az ingatlan, ha a kép ezt nem mutatja, akkor alapból hátrányból indul. 

Ha nem egy luxuslakást hirdet, akkor sem kell megijedni, mert egy kis takarítással és rendrakással csodákat lehet elérni. A lehetőségekhez mérten legyen minél több jól megkomponált, esztétikailag is ízléses, minőségi, fényképezőgéppel készült kép. Ugyanakkor ha egy igazán exkluzív ingatlant hirdet, akkor semmiképpen se a profi fényképész díját spórolja meg, hiszen az egészen biztos, hogy sok ezerszeresen megtérül.

Sokan elfelejtik még, de az alaprajz is lényeges információként szolgálhat, és akkor is érdemes csatolni, ha nem méretpontos, mert ez segít az érdeklődőnek abban, hogy jobban tudja vizualizálni az ingatlan helyiségeinek méretét és egymáshoz kapcsolódásukat. Napjainkban már több internetes oldal is segít abban, hogy pár perc alatt összerakjon egy egyszerű alaprajzot. 

A megkapó szöveg fontos, de csak abban az esetben, ha a képek már profik! 

Ha a profi képpel már elértük, hogy a potenciális vevő rákattintson a hirdetésre, akkor pont ugyanolyan fontos, hogy a hirdetésszöveg is rendben legyen, hogy az érdeklődés továbbra is fennmaradjon, sőt, felvegye a telefont, hogy személyes találkozót is kérjen arra, hogy megtekintse az ingatlant. 

A tökéletes hirdetés szöveg esszenciája, hogy minden lényeges információt tartalmazzon a környékről, az ingatlan adottságairól, de nem túl terjengős és ténylegesen csak a mérvadó paramétereket foglalja magában. (pl.: mikor milyen jellegű felújítások valósultak meg, milyen szolgáltatások érhetőek el a közelben stb…)

A lakását vagy családi házát szeretné eladni vagy netalán kiadni? Akkor az egyszerűen kezelhető és mobilról is gyorsan felkereshető, kényelmesen böngészhető Ingatlantájoló a megfelelő választás!

Adja fel a hirdetését, ráadásul ingyenesen!

Az Ingatlantájolón hihetetlenül pofonegyszerű a hirdetés feltöltés és egy gyors regisztrációt követően néhány adatot kell megadni az adatlapon, mint az ingatlan típusa, elhelyezkedése, mérete, állapota, fűtése, valamint most már olyan extra információkat is szolgáltathat az érdeklődőknek, hogy CSOK felvehető-e az ingatlanra, mekkora az átlag rezsiköltség, milyen parkolási lehetőségek állnak rendelkezésre és milyen energetikai paraméterekkel rendelkezik az ingatlan. 

Az Ingatlantájoló azért is megbízható választás, mert az egyik legnagyobb hazai ingatlanhirdetési portál, ami havonta milliós nagyságrendű látogatásszámot ér el, és amelyen több mint 100 ezer ingatlan hirdetés között böngészhetnek a vevők. 

A képek feltöltését követően van lehetőség az igényeknek megfelelően egy kiemelési csomagot választani, amivel megsokszorozhatja a sikeres eladás esélyét. Mi most összegyűjtöttük a legjobb alapszolgáltatásokat, amiket az Ingatlantájoló biztosít a magánszemélyek számára és azt is megosztjuk, hogy milyen extra szolgáltatások találhatók nálunk, amiket sok esetben más portálon nem vehet igénybe.

  • Mint tapasztalni fogja: gyorsan és egyszerűen fel tudja adni a hirdetést. Egy ingyenes hirdetés, nem csalás, nem ámítás, ténylegesen csak 1-2 percet vesz igénybe, ami egészen egyedülálló a többi oldalhoz képest. 
  • A hirdetéseket mobilon is tudja kezelni.
  • Nálunk olyan további extra szolgáltatásokat is élvezhet, amelyeket senki más nem tud adni:
  1. Egyéni cikk az Otthontérkép Magazinban, amely partneroldalainkon is megjelenik

Önálló, eladás-ösztönző cikket írunk az ingatlanáról, amely az Otthontérkép Magazinban, és partneroldalainkon, azaz az mfor.hu-n és a privatbankar.hu-n is megjelenik. A szerkesztőségi csapatunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és megírunk a hirdetéshez egy maximálisan egyedi, önálló, figyelemfelkeltő cikket, ami sok esetben a 20-25 ezres olvasottsági számot is eléri. 

  1. Banner-jellegű ajánló widget

Partneroldalainkon a cikkes szolgáltatást kiegészítve az Ingatlantájoló ajánló widgetébe is kitesszük hirdetését, amit így akár további több százezer ember is látni fog.

  1. Facebook kiemelés és hirdetés

A hirdetését megosztjuk az Ingatlantájoló Facebook oldalán, amelyet több mint 44 ezer ember követ már és ez a szám folyamatosan növekszik. A megosztást követően egy hétre célzott Facebook hirdetésben kiemeljük lokáció és érdeklődési körök alapján is, így biztosítva, hogy ingatlanja eljusson minimum további 5 ezer érdeklődőhöz.

  1. Ingyenesen is hirdethet

Nálunk továbbra is lehet ingyenesenhirdetést feladni, helyezkedjen el bárhol is az ingatlana, ráadásul a feltöltéssel azonnal két portálon jelenik meg a hirdetése. Az Ingatlantájolón illetve az Otthontérképen. 

  1. Helyszíntől és értéktől is függ a plusz szolgáltatások ára

A fizetős hirdetői csomagja az ingatlan típusától, árától, elhelyezkedésétől függően változik, így a lehető leghatékonyabb eszközöket adjuk a kezébe ingatlana gyors értékesítéshez, bérbeadásához.

  1. 3 szintű licitrendszerrel törjön a listaoldalak élére!

Az a szerencsés helyzet áll fenn az Ingatlantájolón, hogy lehet magánszemély vagy cég, minden regisztrált ügyfél ugyanazokkal az esélyekkel indul a legjobb pozíciókért. Ennek működése pedig kifejezetten egyszerű. Abban az esetben, amikor a vevők bizonyos tulajdonságok alapján keresnek ingatlanokat, valamint ha különösen egy bizonyos területre szűrnek rá, akkor azok az ingatlanok kerülnek a listaoldalak élére, akiknek tulajdonosai megfelelő mennyiségű kredittel licitálták az ingatlanukat. A 3 szintű licitrendszer garantálja, hogy akár területi, sorbarendezett vagy alapértelmezett rendezés kerül megadásra, a licitált kreditmennyiségnek megfelelően jelennek meg a hirdetések. 

  1. Euróban is hirdetheti az ingatlanát!

Több előnye is van, ha euróban hirdeti az ingatlanát. Elsősorban a külföldi érdeklődők is nagyobb valószínűséggel érik el a hirdetését, másrészt általánosságban is feltűnőbb a hirdetése ugyanis az eurós hirdetések kék háttérrel láthatók. Ehhez pedig még hozzáadódik az is, hogy ha euróban adja meg az ingatlan árát, akkor képes elkerülni az árfolyamveszteséget. Az Ingatlantájoló rendszere az MNB napi árfolyam adatait használva váltja át forintba az ingatlanok árát és abban az esetben, amikor ár szerinti listázásra kattintanak az érdeklődők a találatok pénznemektől függetlenül sorrendben jelennek meg. 

Szeretné, hogy hirdetését mindenki észrevegye? Akkor éljen az euróban hirdetés kiváló lehetőségével! Az Ingatlantájoló rengeteg kivételesen jó szolgáltatása mellett ez is abban segíti Önt, hogy a lehető legtöbb érdeklődőhöz jusson el az eladó ingatlanának híre. 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A casco díjánál jóval nagyobbat nőtt a legnépszerűbb kiegészítő biztosítás aránya

A casco díjánál jóval nagyobbat nőtt a legnépszerűbb kiegészítő biztosítás aránya

Az első negyedévben megkötött teljes körű casco szerződések átlagdíja 206 900 forint volt, ami 5,9 százalékkal magasabb az egy évvel korábbinál.

Donald Trump már másképp gondol Ukrajnára

Donald Trump már másképp gondol Ukrajnára

Híreink a háború 786. napján.

© 2024 (v2.202102)