Keress az ország legkiválóbb lakóparkjainak kínálatában és találd meg újépítésű lakásodat még ma!

Ha az ország legkiválóbb lakóparki kínálatában szeretnél keresgélni, akkor jó helyen jársz, hiszen az ingatlantájolo.hu-n rengeteg kedvező ajánlat közül válogathatsz. Mai cikkünkben elhoztunk néhány olyan új építésű lakóparkot, amelyek nem csak jó lokációval rendelkeznek, de energiatakarékosak is.

Pápay Park

A Pápay Lakópark a IX. kerület szívében, az üzleti és kultúrnegyed egyik csendes utcájában fekvő, modern lakópark. A korszerű technológiára épülő, alacsony rezsiköltségű lakások magukban hordozzák a fenntartható, tágas és világos családi otthon ígéretét, amely saját terasszal és közös belső parkkal egészül ki.

A Pápay Park lakásai az energiaszükségletük legalább 25 %-át megújuló energiával fedezik, így a lakópark megkapta a „BB” energetikai besorolást, azaz megfelel a közel 0 energiaigényű ingatlanokra vonatkozó előírásoknak. A 170 darab élhető, 30-112 négyzetméteres lakás a jövő technológiájára épül így nem csak időtálló, hanem értéknövelő befektetésnek tekinthetők. A lakópark elhelyezkedése és kialakítása lehetővé teszi, hogy Önnek és családjának egyszerre legyen része az otthon háborítatlan békéjében és a soha nem alvó főváros nyüzsgésében.

Balance Garden

A Balance Garden Budapest X. kerületében, az Üllői úttal párhuzamos, csendes mellékutcában épült fel. A társasházban 7 emeleten, 298 lakás került kialakításra, továbbá a földszinten a parkosított belső zöld területre néző kilátással és közvetlen kertkapcsolattal 23 lakás kap helyet, ahol minden korosztály számára megfelelő szabadidős tevékenységek végzésére alkalmas eszközök is megtalálhatók lesznek. A ház különlegessége, hogy a harmadik emeletnél két tetőkert is készült az átkötő részek tetején, valamint az épületek tetejére is zöldtetőt terveztek, mely alacsony gondozásigényű. A társasházak lifttel ellátott előcsarnokai elegáns, tágas kialakításúak, megteremtve a hangulatos, otthonos légkört és a nyugodt hazaérkezést.

A parkolást a földszinten 41 felszíni parkoló, valamint a társasház -1 szintjén kialakított, 258 férőhelyes mélygarázs biztosítja, közülük számos e-töltő kialakítására alkalmas kábelezéssel kerül megépítésre. A hűtő-fűtő klímák, amelyet minden lakásban megtalálunk, kedvező áron tudják a lakás hőmérsékletét egyedileg szabályozni. A Balance Garden megközelíthetőség és közlekedési infrastruktúra tekintetében is ideális, a lakók a közeli metrómegálló miatt könnyedén elérik a lüktető belvárost, ugyanakkor csendes, pihentető otthonaikban nyugalomra találnak. A buszok- és villamosmegállók is sétatávolságra találhatók, emellett a közelben egyaránt megtalálhatók oktatási intézmények, valamint egészségügyi létesítmények is, melyek kerékpárral, gyalogosan vagy busszal is könnyen megközelíthetők. A közelben számos szolgáltatás elérhető, valamint az Etele Pláza is 5 percre található.

Elite park

Az Elite Park Budapest XI. kerületében, Újbuda megújuló városrészében épülő, összesen 464 lakásos társasházfejlesztés. A leendő tulajdonosok a 30 m2-es stúdiólakásoktól kezdve a 120 m2-es, több hálószobás ingatlanig választhatnak új otthont. Az Elite Park lakásai erkéllyel vagy terasszal rendelkeznek majd, emellett a telek nagyobb részében zöld felületek is kialakításra kerülnek, ahol közösségi kikapcsolódásra, sportolásra alkalmas felszereléseket telepítenek, a kisebbek számára pedig játszótérrel színesítik azt. A parkolást a földszinti felszíni parkoló, valamint a társasház alatt kialakított egyszintes mélygarázs biztosítja, ahol több e-töltő kialakítására alkalmas parkoló is megépítésre kerül.

A társasház ingatlanjaiban a fűtést és a melegvizet a távhő szolgáltatja lakásonként saját mérőórával ellátva, valamint az összes lakás klímaberendezéssel, lesz felszerelve. Az Elite Park megközelíthetőség és közlekedési infrastruktúra tekintetében ideális helyen van. A tömegközlekedést előnyben részesítők az 1-es villamost, illetve számos buszjáratot választhatnak mind a Belváros, mind a kerület egyéb részeinek megközelítésére. A közelben számos szolgáltatás elérhető, valamint az Etele Pláza is 5 percre található.

Cédrus liget lakópark

Szeged egyik legújabb ékköveként mutatkozik be a Cédrus liget lakópark, ami a modern építészetet, illetve a technológia legjavát hozta el az egyetemvárosba. A beruházás 593 lakást, irodát és üzlethelyiséget foglal magába, mindezek mellett fitnesz terem, saját kert és parkolóhely várja legújabb lakóit. A kialakított parkok és zöld övezetek tovább növelik a levegő tisztaságát és Szeged városképének javulását. Fontos megjegyezni, hogy nem kerítéssel zárt egységekről beszélünk, hanem szabadon átjárható mindenki szamara. A lakások felosztásánál fontos szempont volt, hogy mindenki megtalálja a saját igényeinek megfelelő méretűt, fekvésűt és kialakításút, ezen felül minden lakás kulcsrakész állapotban kerül átadásra.

A parkolásról egy 1100 férőhelyes mélygarázs gondoskodik a legkorszerűbb beléptető rendszerekkel. Nem érdemes elmenni amellett sem, hogy a teljes létesítmény hőszolgáltatásáról saját geotermikus rendszer gondoskodik. A lakásokba szerelt padlófűtés és a klímarendszer több mint 30%-os rezsicsökkenést garantál, emellett a gáz bevezetésére egyetlen ingatlanban sem fog sor kerülni, így kiemelkedő emissziós értékekkel bír. A napfény városában kiváló befektetési lehetőséget nyújt az ifjú generáció számára, hiszen az infrastruktúra magáért beszél, az egyetem több épületéhez is közel, a városközpontban helyezkedik el. A lakásokat kulcsrakészen vehetik át az új lakók, akiknek régi álmuk válhat valóra egy ilyen luxusingatlannal.

Kucsma utca 7-9.

A XIII. kerületi új társasház sokak örömére, egy igen családias övezetben épül fel a Kucsma utca 7-9. szám alatt. A társasház két épületegyüttesből valósul meg, amiben 24 lakás kapott helyet. A lakások mérete 39 m2-től 126 m2-ig terjed. A társasházban lévő lakások, tágasak és több szobával is rendelkeznek, ezen felül a földszinti lakásokhoz kizárólagos használatú közvetlen kertkapcsolat tartozik.

A társasház BB energetikai besorolással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a felhasznált energia minimum 25%-a megújuló energiaforrásból származik. Egy ilyen új lakás esetében rengeteget spórolhatunk a költségeken, hiszen a korszerű építészeti és gépészeti technológiának köszönhetően, környezetkímélő módon szinte nullára csökkenthetjük a rezsiköltséget. A teremgarázsban autótöltési lehetőség kerül kiépítésre a környezet és a jövő iránti felelősség jegyében. A környéket tekintve, a XIII. kerület egyszerre nyújt kellemes zöldövezeteket, kiváló infrastruktúrát, bevásárlási- és szórakozási lehetőségeket egyaránt. A közlekedést tekintve, ezen a vonalon közlekedik a 12 és a 14-es villamos, valamint a 20, 30, 30A, 226, 230-as buszok megállói is sétatávolságon belül vannak.

ZöldPark100

Balatonszemesen, a Balaton déli partján több mint 6000 m2 -es területen valósul meg a ZöldPark100 beruházás. Budapestről az M7-es autópályán 131 km távolságban, Siófoktól 30 km-re. A telek három utcafronti, 80 m-re a parkosított szabad strandtól, 2 percre az autópálya lejárótól és 1000 m -re a kikötőtől, így tökéletes lokációnak mondható. A 13 darab villaház három sorban, egymástól függetlenül helyezkedik el. Mindegyik saját parkosított, öntözőrendszerrel ellátott kerttel rendelkezik.

A park területén található egy különálló felszíni parkoló és egy szabad 300 nm-es zöldterület, mely az egyéb sportolást kikapcsolódást tudja biztosítani a park használóinak. A házak földszintjén tágas, a mai kornak megfelelően kialakított, kertkapcsolatos nappali, étkező és konyha került kialakításra mely a legtöbbet használt közösségi tér. A villaházak tetejére napelemek kerülnek elhelyezésre és ad-vesz mérőórákkal lesznek az ingatlanok átadva, ezzel biztosítva a fenntarthatóságot és az alacsony rezsiköltséget. A ház fűtéséről padló és fal fűtés, hűtéséről mennyezet hűtés gondoskodik, melyet önálló víz – levegő hőszivattyús rendszer táplál. A saját kertek, közösségi zöldfelületek, zöldfalak, szintenkénti beépített terasznövényzet és a nagy nyílászárókon keresztül való Balatonra és kertre kilátást kínáló nagy terek is a természetbe hívják pihenni az embert.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fapados a fűtése rengeteg magyarnak

Fapados a fűtése rengeteg magyarnak

Nagy riadalmat okoztak a 2022-ben elszálló nemzetközi gáz- és áramárak Magyarországon, de a népszámlálási adatok szerint a háztartások harmadában fával fűtenek.

A Duna Aszfalt hidat verhet, majdnem 300 milliárdért

A Duna Aszfalt hidat verhet, majdnem 300 milliárdért

A kormányzati portálra felkerültek a mohácsi Duna-híd megépítésére tett árajánlatok, és a Szijjártó Pétert megjachtoztató üzletember vállalkozása adta a legolcsóbbat.

Magyar Péter pártja a főváros vezetésébe tart, de kivel és hogyan?

Magyar Péter pártja a főváros vezetésébe tart, de kivel és hogyan?

Három kerületben is indulhat a Tisza Párt, és a fővárosi közgyűlésbe is szeretne képviselőt küldeni

Az EU-tagság hatalmasat segített Szlovákiának, de van, amiben mi jobban állunk

Az EU-tagság hatalmasat segített Szlovákiának, de van, amiben mi jobban állunk

Az uniós tagság számos előnnyel jár, de számszerűsítésére viszonylag ritkán vállalkoznak. Északi szomszédunk esetében a hatást igen jelentősnek találták a pozsonyi jegybank kutatói.

© 2024 (v2.202102)