Keress az ország legkiválóbb lakóparkjainak kínálatában és találd meg újépítésű lakásodat még ma!

Ha az ország legkiválóbb lakóparki kínálatában szeretnél keresgélni, akkor jó helyen jársz, hiszen az ingatlantájolo.hu-n rengeteg kedvező ajánlat közül válogathatsz. Mai cikkünkben elhoztunk néhány olyan új építésű lakóparkot, amelyek nem csak jó lokációval rendelkeznek, de energiatakarékosak is.

Pápay Park

A Pápay Lakópark a IX. kerület szívében, az üzleti és kultúrnegyed egyik csendes utcájában fekvő, modern lakópark. A korszerű technológiára épülő, alacsony rezsiköltségű lakások magukban hordozzák a fenntartható, tágas és világos családi otthon ígéretét, amely saját terasszal és közös belső parkkal egészül ki.

A Pápay Park lakásai az energiaszükségletük legalább 25 %-át megújuló energiával fedezik, így a lakópark megkapta a „BB” energetikai besorolást, azaz megfelel a közel 0 energiaigényű ingatlanokra vonatkozó előírásoknak. A 170 darab élhető, 30-112 négyzetméteres lakás a jövő technológiájára épül így nem csak időtálló, hanem értéknövelő befektetésnek tekinthetők. A lakópark elhelyezkedése és kialakítása lehetővé teszi, hogy Önnek és családjának egyszerre legyen része az otthon háborítatlan békéjében és a soha nem alvó főváros nyüzsgésében.

Balance Garden

A Balance Garden Budapest X. kerületében, az Üllői úttal párhuzamos, csendes mellékutcában épült fel. A társasházban 7 emeleten, 298 lakás került kialakításra, továbbá a földszinten a parkosított belső zöld területre néző kilátással és közvetlen kertkapcsolattal 23 lakás kap helyet, ahol minden korosztály számára megfelelő szabadidős tevékenységek végzésére alkalmas eszközök is megtalálhatók lesznek. A ház különlegessége, hogy a harmadik emeletnél két tetőkert is készült az átkötő részek tetején, valamint az épületek tetejére is zöldtetőt terveztek, mely alacsony gondozásigényű. A társasházak lifttel ellátott előcsarnokai elegáns, tágas kialakításúak, megteremtve a hangulatos, otthonos légkört és a nyugodt hazaérkezést.

A parkolást a földszinten 41 felszíni parkoló, valamint a társasház -1 szintjén kialakított, 258 férőhelyes mélygarázs biztosítja, közülük számos e-töltő kialakítására alkalmas kábelezéssel kerül megépítésre. A hűtő-fűtő klímák, amelyet minden lakásban megtalálunk, kedvező áron tudják a lakás hőmérsékletét egyedileg szabályozni. A Balance Garden megközelíthetőség és közlekedési infrastruktúra tekintetében is ideális, a lakók a közeli metrómegálló miatt könnyedén elérik a lüktető belvárost, ugyanakkor csendes, pihentető otthonaikban nyugalomra találnak. A buszok- és villamosmegállók is sétatávolságra találhatók, emellett a közelben egyaránt megtalálhatók oktatási intézmények, valamint egészségügyi létesítmények is, melyek kerékpárral, gyalogosan vagy busszal is könnyen megközelíthetők. A közelben számos szolgáltatás elérhető, valamint az Etele Pláza is 5 percre található.

Elite park

Az Elite Park Budapest XI. kerületében, Újbuda megújuló városrészében épülő, összesen 464 lakásos társasházfejlesztés. A leendő tulajdonosok a 30 m2-es stúdiólakásoktól kezdve a 120 m2-es, több hálószobás ingatlanig választhatnak új otthont. Az Elite Park lakásai erkéllyel vagy terasszal rendelkeznek majd, emellett a telek nagyobb részében zöld felületek is kialakításra kerülnek, ahol közösségi kikapcsolódásra, sportolásra alkalmas felszereléseket telepítenek, a kisebbek számára pedig játszótérrel színesítik azt. A parkolást a földszinti felszíni parkoló, valamint a társasház alatt kialakított egyszintes mélygarázs biztosítja, ahol több e-töltő kialakítására alkalmas parkoló is megépítésre kerül.

A társasház ingatlanjaiban a fűtést és a melegvizet a távhő szolgáltatja lakásonként saját mérőórával ellátva, valamint az összes lakás klímaberendezéssel, lesz felszerelve. Az Elite Park megközelíthetőség és közlekedési infrastruktúra tekintetében ideális helyen van. A tömegközlekedést előnyben részesítők az 1-es villamost, illetve számos buszjáratot választhatnak mind a Belváros, mind a kerület egyéb részeinek megközelítésére. A közelben számos szolgáltatás elérhető, valamint az Etele Pláza is 5 percre található.

Cédrus liget lakópark

Szeged egyik legújabb ékköveként mutatkozik be a Cédrus liget lakópark, ami a modern építészetet, illetve a technológia legjavát hozta el az egyetemvárosba. A beruházás 593 lakást, irodát és üzlethelyiséget foglal magába, mindezek mellett fitnesz terem, saját kert és parkolóhely várja legújabb lakóit. A kialakított parkok és zöld övezetek tovább növelik a levegő tisztaságát és Szeged városképének javulását. Fontos megjegyezni, hogy nem kerítéssel zárt egységekről beszélünk, hanem szabadon átjárható mindenki szamara. A lakások felosztásánál fontos szempont volt, hogy mindenki megtalálja a saját igényeinek megfelelő méretűt, fekvésűt és kialakításút, ezen felül minden lakás kulcsrakész állapotban kerül átadásra.

A parkolásról egy 1100 férőhelyes mélygarázs gondoskodik a legkorszerűbb beléptető rendszerekkel. Nem érdemes elmenni amellett sem, hogy a teljes létesítmény hőszolgáltatásáról saját geotermikus rendszer gondoskodik. A lakásokba szerelt padlófűtés és a klímarendszer több mint 30%-os rezsicsökkenést garantál, emellett a gáz bevezetésére egyetlen ingatlanban sem fog sor kerülni, így kiemelkedő emissziós értékekkel bír. A napfény városában kiváló befektetési lehetőséget nyújt az ifjú generáció számára, hiszen az infrastruktúra magáért beszél, az egyetem több épületéhez is közel, a városközpontban helyezkedik el. A lakásokat kulcsrakészen vehetik át az új lakók, akiknek régi álmuk válhat valóra egy ilyen luxusingatlannal.

Kucsma utca 7-9.

A XIII. kerületi új társasház sokak örömére, egy igen családias övezetben épül fel a Kucsma utca 7-9. szám alatt. A társasház két épületegyüttesből valósul meg, amiben 24 lakás kapott helyet. A lakások mérete 39 m2-től 126 m2-ig terjed. A társasházban lévő lakások, tágasak és több szobával is rendelkeznek, ezen felül a földszinti lakásokhoz kizárólagos használatú közvetlen kertkapcsolat tartozik.

A társasház BB energetikai besorolással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a felhasznált energia minimum 25%-a megújuló energiaforrásból származik. Egy ilyen új lakás esetében rengeteget spórolhatunk a költségeken, hiszen a korszerű építészeti és gépészeti technológiának köszönhetően, környezetkímélő módon szinte nullára csökkenthetjük a rezsiköltséget. A teremgarázsban autótöltési lehetőség kerül kiépítésre a környezet és a jövő iránti felelősség jegyében. A környéket tekintve, a XIII. kerület egyszerre nyújt kellemes zöldövezeteket, kiváló infrastruktúrát, bevásárlási- és szórakozási lehetőségeket egyaránt. A közlekedést tekintve, ezen a vonalon közlekedik a 12 és a 14-es villamos, valamint a 20, 30, 30A, 226, 230-as buszok megállói is sétatávolságon belül vannak.

ZöldPark100

Balatonszemesen, a Balaton déli partján több mint 6000 m2 -es területen valósul meg a ZöldPark100 beruházás. Budapestről az M7-es autópályán 131 km távolságban, Siófoktól 30 km-re. A telek három utcafronti, 80 m-re a parkosított szabad strandtól, 2 percre az autópálya lejárótól és 1000 m -re a kikötőtől, így tökéletes lokációnak mondható. A 13 darab villaház három sorban, egymástól függetlenül helyezkedik el. Mindegyik saját parkosított, öntözőrendszerrel ellátott kerttel rendelkezik.

A park területén található egy különálló felszíni parkoló és egy szabad 300 nm-es zöldterület, mely az egyéb sportolást kikapcsolódást tudja biztosítani a park használóinak. A házak földszintjén tágas, a mai kornak megfelelően kialakított, kertkapcsolatos nappali, étkező és konyha került kialakításra mely a legtöbbet használt közösségi tér. A villaházak tetejére napelemek kerülnek elhelyezésre és ad-vesz mérőórákkal lesznek az ingatlanok átadva, ezzel biztosítva a fenntarthatóságot és az alacsony rezsiköltséget. A ház fűtéséről padló és fal fűtés, hűtéséről mennyezet hűtés gondoskodik, melyet önálló víz – levegő hőszivattyús rendszer táplál. A saját kertek, közösségi zöldfelületek, zöldfalak, szintenkénti beépített terasznövényzet és a nagy nyílászárókon keresztül való Balatonra és kertre kilátást kínáló nagy terek is a természetbe hívják pihenni az embert.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Jókora többséggel szavazta meg az Európai Parlament utolsó ülése az újabb lesújtó állásfoglalást Magyarországról.

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Berúgták a kampányt a pártok, gyűlnek az ajánlások, egyre durvábbakat mondanak egymásra a szemben álló felek. Hogyan bírják ezt az emberek? Kiderül a videóból.

© 2024 (v2.202102)