Itt az igazi álomállás: vakációzz más pénzén, és a végén tedd zsebre a maradékot! 

Nemrégiben egy valódi álomállás hirdetésére bukkantunk, ennél aztán tényleg kevés vonzóbb nyári munkát lehet elképzelni. A pozíciót – Világutazó Trükköző – az egyik nemzetközi utazási oldal hirdette meg, és június 11-ig lehet rá jelentkezni. Ha jól beszélsz angolul, szeretsz utazni és arról mindenféle közösségi médiaoldalakra posztolni, kattints gyorsan, hátha te leszel a szerencsés kiválasztott!

Az ajánlat egyszerű: a kiválasztott Világutazó Trükköző a zsebében 10 ezer euróval – 3,7 millió forinttal – nekiindul a nagyvilágnak az általa kiválasztott, angolul szintén jól beszélő útitársával, és négy hétig különféle kihívásokat teljesítenek. Eközben az állást meghirdető oldal azt várja el, hogy megosszák élményeiket és a legjobb tippeket YouTube-on, TikTokon vagy Instán és fotókat is küldjenek.

A kihívások igazán kellemesnek ígérkeznek, az oldal szerint például olyan feladatokra kell számítani, minthogy “kóstoljátok meg a fish and chips-et Londonban”, vagy “szórakozzatok Berlinben 50 eurónál kevesebbért”, esetleg “próbáljátok ki Bangkok összes közlekedési eszközét”. Bárcsak minden főnök ilyesféle feladatokat adna nyáron – a hozzátartozó büdzsével együtt! Mindannyian kiegyensúlyozottabbak lennénk, az tuti! 

Mennyi tartalmat kell szállítania a nyertesnek? A hirdetés szerint nem vészesen sokat, az egy hónapos utazás során minimum készíteni kell: hat YouTube videót, tíz TikTokot vagy Instagram videót, és tizenöt fényképet. Többet persze lehet!

A hirdetés szerint a cél, az, hogy olyan Világutazókat találjanak, akik igazán takarékosan fedezik fel a világ legjobb élményeit, ennek szellemében az egy hónapos utazás végén a 10 ezer euróból megmaradt összeget is zsebre teheti a szerencsés és ügyes utazó. 

Ki jelentkezhet? A jelek szerint nem túl sok feltételnek kell megfelelned, ha pályázni szeretnél: 

Legyél legalább 18 éves, beszélj folyékonyan angolul, az útleveled legyen érvényes legalább hat hónapig 2023 augusztusa után, és légy tehetséges a szavak és a vizuális tartalom lájkokká, kommentekké, megosztásokká, reposztokká és követőkké alakításában!

Mivel ez egy kétszemélyes munka, kiválasztott útitársadnak is teljesítenie kell ezeket a feltételeket. 

Ha ennél kicsit konzervatívabb, vagy négy hétnél tovább tartó állást keresel, látogass el a nemrég megújult jobinfo.hu oldalára, ahol praktikus szűrési lehetőségekkel, tematizált állásokkal várnak, hogy azonnal megtaláld, amit keresel. Ha nincs még Önéletrajzod, töltsd ki a Profilodat és generálj CV-t az adatokból fél perc alatt! Használd álláskeresői fiókodban a beállításokat: iratkozz fel akár bér alapú hírlevélre, az Álommunkahely funkcióval pedig rögzítheted, ha van olyan cég, akinek a hirdetései különösen érdekesek számodra!

Töltsd fel önéletrajzodat folyamatosan bővülő CV-adatbázisukba és nyerj akár bruttó 2 Millió forintot!

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fontos látogatást készít elő Pekingben Szijjártó Péter?

Fontos látogatást készít elő Pekingben Szijjártó Péter?

Vang Ji kínai külügyminiszterrel tárgyalt Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Pekingben.

Megvan a győztes az izgalmas diákversenyen: Budakeszire került a trófea!

Megvan a győztes az izgalmas diákversenyen: Budakeszire került a trófea!

Izgalmas és magas színvonalú döntő után a budakeszi Prohászka Ottokár Katolikus Gimnázium csapata nyerte a Legyél Te is Pénzügyi Junior Klasszis! 2024 tavaszi pénzügyi vetélkedőt.

Tovább nőttek a kisvárdai csodakomplexum költségei

Tovább nőttek a kisvárdai csodakomplexum költségei

Úgy tűnik, a Kisvárdán épülő lórehabilitációs központ immár 2,3 milliárd forintba fog kerülni az adófizetőknek.

Már Marokkóval is versenyzünk,  egyébként nincs meglepetés – hangzott el a Német-Magyar Kamara sajtótájékoztatóján

Már Marokkóval is versenyzünk, egyébként nincs meglepetés – hangzott el a Német-Magyar Kamara sajtótájékoztatóján

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara idei felmérése szerint a tagvállalatok általában a tavalyihoz hasonlóan látják a helyzetet, de a részletekben számos újdonság van.

© 2024 (v2.202102)