Duna-parti lakást keresel? Ide azonnal költözhetsz!

Az elmúlt években a vízparti, Budapesten belül a Duna-parti ingatlanok népszerűsége ugrásszerűen megnőtt. Az ok rendkívül egyszerű: az emberek mindenhol egyre inkább a természet közelségére vágynak. A főváros ráadásul abban a szerencsés helyzetben van, hogy itt a Duna-parti városrészek legtöbbje kiváló infrastruktúrával is rendelkezik. Mindezek mellett jó, ha otthonunk energiatakarékos és környezetbarát is. Mai cikkünkben egy olyan új építésű projektet mutatunk, ahol mindez megtalálható, sőt luxusszintű kivitelezéssel párosul.

Vizafogón, a Foka-öbölnél megvalósult Danubio lakópark a magasszintű környezettudatosság, a prémium minőségű kivitelezés és a luxus életérzés és elegancia egyedi és megismételhetetlen ötvözete, amely ráadásul azonnal költözhető lakásokat kínál.

Már a lokáció is önmagáért beszél, hiszen a beruházás, a kiváló infrastruktúrával rendelkező XIII. kerületben, Vizafogón épült, ahonnan a Váci úti irodafolyosó, óvodák, iskolák, bevásárlási-, sportolási- és szórakozási lehetőségek egyaránt könnyedén elérhetőek. A Danubio ráadásul a Foka-öbölnél egy olyan telken épült fel, melyet egyik oldalról a Duna, másik oldalról az öböl, harmadik oldalról a Rákos-patak határol, negyedik oldalán pedig a lakópark saját zöld belső kertje kapott helyet. Ennek okán a panoráma is páratlan, a legtöbb lakást ugyanis úgy tájolták, hogy ablakaik a Dunára, az öbölre vagy a budai hegyekre nézzenek.

De nemcsak elhelyezkedése miatt különleges ez a projekt, ugyanis az egész épületet úgy alakították ki, hogy energiafelhasználása a lehető legalacsonyabb legyen. Már az épület tájolása, formája, elcsúsztatott szintjei is ezt a célt szolgálják, télen a benapozottsága a lehető legnagyobb, míg nyáron a lehető legalacsonyabb. A profi tervezés pedig hőszivattyúkkal egészül ki, így a Danubio lakásainak a rezsije közel nulla, ökológiai lábnyoma pedig az elérhető legkisebb.

A kedvező energetikai értékek és az egyedi természeti környezet pedig exkluzív kivitelezéssel párosul, ahol a hatalmas üvegfelületek és a tágas teraszok határozzák meg a semmihez sem hasonlítható, különleges életérzést.

Ezek után már egyáltalán nem meglepő, hogy a Danubio több nemzetközi díjat is bezsebelt, így például Magyarországon ez volt az első olyan lakóingatlan fejlesztés, amelynek tervei megfeleltek a független Brit Építési Kutatóintézet környezettudatos épületminősítési rendszere által támasztott szigorú fenntarthatósági követelményeknek.

Igazán különleges, prémium kategóriás, azonnal költözhető otthont keres a Duna partján? Ne habozzon, a Danubio lakóparkban már csak 14 szabad lakás maradt, melyek közül az egyik egészen biztosan Önre vár!

A cikk megjelenését a Danubio lakópark fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ahol a legfinomabb málna terem

Ahol a legfinomabb málna terem

Jártak már Kosdon? Ez a kedves, 2500 fős község Váctól 7 kilométerre fekszik, a Naszály-hegy lábánál.

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

A hirek szerint megelégelte a sikertelenséget a pártelnök-miniszterelnök, teljes sorcsere jöhet a fővárosi közgyűlésben.

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Megvan a szükséges 20 ezer aláírás, szombat reggeltől szombat délig kellett csak gyűjteni.

Balog Zoltán egyre nagyobb bajban - eljárás is indult ellene

Balog Zoltán egyre nagyobb bajban - eljárás is indult ellene

A Református Egyházon belül indul eljárás a püspök eltávolítására.

© 2024 (v2.202102)