Tombol a nyár! – Mikor máskor, ha nem most csobbannál bele egy új építésű projektbe a Balaton parton?

A nyár remek alkalom arra, hogy új lehetőségekbe kezdj, és bele vágj egy új építésű projektbe, méghozzá a Balatonnál. Rendkívül jól halad a vízparti fejlesztés, így már nem kell sokat várni azoknak, akik egy igazi modern Balaton-parti otthonra vágynak.

Ezúttal a hosszú évek óta látványosan újjáépülő Siófokon mutatunk be egy olyan, igen exkluzív lakóparkot, amely garantáltan magával ragadja az embert – már csak az aranyparti elhelyezkedése kapcsán is. A Wave by Coral luxus lakópark a nyár fővárosában, Siófok patinás Aranypartján kerül kivitelezésre. Az ötszintes, két épületből álló lakóparkban összesen 131 darab prémium kivitelezésű lakás kap helyet. A lakások intim kertkapcsolattal, Balatonra néző terasszal vagy erkéllyel rendelkeznek.

A Wave lakóparkban a fennmaradó lakástípusok továbbra is vegyesek, azonban folyamatosan csökken a számuk, így nem árt résen lenni azoknak, akik itt néznek maguknak új ingatlant. Fontos változás a beruházás életében, hogy júniusban megindítják a használatbavételi eljárást. A lakópark remekül halad, hiszen a hidegburkolások már elkészültek, a szaniterek, melegburkolatok egyes lakásokban már szintén megvannak. Az üvegkorlátokat folyamatosan helyezik fel, valamint a külső körlet is szintén alakulóban van. Mind ez arra utal, hogy már abszolút nem kell sokat várni annak, aki egy igazi modern Balaton-parti otthonra vágyik.

Az új építésű lakások hatalmas előnye, hogy a leendő tulajdonosok maguk választhatják ki a beépítésre kerülő anyagokat, ezáltal meghatározhatják lakásuk stílusát. Ha ez még nem lenne elég, a lakások mindegyike „zöldotthon”. Az egész lakópark a „zöld szemléleten” alapszik, így amellett, hogy folyamatosan élvezheted a balatoni életérzést, még a drámai rezsi árak miatt sem kell, hogy fájjon a fejed.

Itt tényleg szabadjára engedheted a fantáziád, és ha egy aktívabb napra vágysz, bármikor válaszhatod a városi pezsgést, de ha egy kis pihenésre vágysz, válaszd a saját panorámás teraszod, ahol nyugodt körülmények között élvezheted a balatoni levegőt.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A sokk után: így néz ki a magyar fordulat

A sokk után: így néz ki a magyar fordulat

Kérdés, hogy mire költik majd a háztartások a többletet. 

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

A miniszter úgy beszélt a Völner-Schadl-ügyről, hogy két oldalán Varga Judit és Gulyás Gergely, azaz Magyar Péter akkori felesége és egyik közeli barátja ült.

Újabb országban vetette meg a lábát Szijjártó Péter

Újabb országban vetette meg a lábát Szijjártó Péter

1990 óta feléjük se néztünk, most rögtön külképviselet is nyílik az afrikai országban.

Majdnem mindenhol nyerésre állunk a Covid ellen, de néhány magyar város kivétel

Majdnem mindenhol nyerésre állunk a Covid ellen, de néhány magyar város kivétel

Vannak viszont helyek, ahol már ki sem tudták mutatni a vírust a szennyvízből.

© 2024 (v2.202102)