Akár 1-2 nap alatt is szerződéskötés! Így add el hatékonyan az ingatlanod

Ingatlan eladással küzd már egy ideje és nem tudja hol rontja el? Jó helyen helyezkedik el az ingatlan, kiváló állapotú és még árban is megfizethető? Mi tudjuk, erre mi lehet a megoldás és megmutatjuk, hogyan érhető el, hogy gyorsan, extrém mennyiségű megkeresést érjen el és akár 1-2 nap alatt már a szerződéskötés is megtörténjen.

Egészen biztos, hogy jól árazta be az ingatlanát? 

Számos tulajdonos képes abba a csapdába beleesni, hogy azonnal egészen nagy összeghez szeretne hozzájutni, ezért az ingatlan értékét jóval a valódi értéke fölé helyezi, mondván úgyis lesz, aki ennyiért is megveszi. Ugyanakkor ki kell józanítanunk azokat, akik ebben a hitben élnek, mert a túlárazott ingatlanok bizony nehezen kelnek el. Érdemes utánanézni a piaci áraknak vagy ha egyáltalán nem fogja az agyunk az ingatlanpiaci híreket, akkor bátran felkereshetünk egy ingatlanértékesítéssel foglalkozó szakembert, aki objektíven megállapítja az ingatlanunk értékét. 

Akár pár nap alatt is képes kiköltözni?

Megeshet az is, hogy a vevő azonnal szeretné megvenni a lakást. Ebben az esetben is felkészültnek kell lenni, hiszen lehet egy jó ajánlattól esünk el, ha nem vagyunk képesek azonnal pakolni és átadni az ingatlant. Tehát a leggyorsabb költözés kulcsfontosságúvá válhat. 

Olyan állapotban látható az ingatlana, ami Önnek is impozáns? 

Ennek értelmében hiába helyezkedik el jó környéken az adott ingatlan, lehet akár az ára is észbontóan kedvező, ha nem jól prezentálja, akkor bizony itt van a kutya elásva. Az emberek rendkívül emocionálisak és az érzelmeik sokat befolyásolják abban, hogy valamit megvásároljanak-e vagy sem, egy lakás vagy családi ház tekintetében pedig különös fontossággal bír, hogy milyen a külső illetve belső megjelenés. Az sem elhanyagolható, hogy mi, mint tulajdonosok hogyan mutatjuk körbe az ingatlant a potenciális vevőknek. Mindig tiszteletteljesen, őszintén és kedvesen kommunikáljuk az információkat, lényeges a közvetlen és barátságos stílus és hogy informatívan tájékoztassuk az érdeklődőket. 

enteriőr konyha luxus

Mondunk pár tippet, aminek segítségével hatalmas pénzráfordítás nélkül is jó benyomást tudnak kelteni az ingatlanukkal: 

  • Legyen rend és tisztaság. Legyen szó a nappaliról, a konyháról vagy éppen a fürdőszobáról, ne halmozódjanak a mosogatóban a mosatlan tányérok, ne heverjenek szanaszét könyvek vagy dobozok és lehetőleg minden helyiség tükrözze a higiéniát. 
  • A kellemes illat döntő jelentőségű lehet ahogy valaki belép egy helyiségbe. Ha egy finom virágillat fogadja például a vevőket, akkor egészen biztos, hogy már előnnyel indulhatunk, de sokszor a látogatások előtti alapos szellőztetés is csodákra képes.
  • Mindenhol kényelemben legyen része a vevőnek. Ha le szeretnének ülni vagy a kabátjukat szeretnék letenni, akkor biztosítsunk erre lehetőséget. 

Ha ezeket a tanácsokat megfogadják, akkor már a lehető legjobb úton haladnak a sikerhez, de a legfontosabb még kimaradt. Az is komoly befolyással bír, hogy hol hirdeti az eladó ingatlanát!

Az Ingatlantájoló az egyik legkiválóbb választás lehet, hiszen a több mint 15 éves múltjával az egyik legnépszerűbb ingatlanhirdetési portál, ami napi szinten jelentős látogatottságot ér el, ráadásul jelenleg rendkívül kedvező ajánlatokkal várják az újonnan regisztráló ügyfeleket. Összegyűjtöttük a legfontosabb szempontokat, amik miatt mindenképpen az Ingatlantájoló mellett tegye le a voksát!

Hipergyors feltöltés és egyszerű kezelőfelület 

Jó hírünk van, nem kell egy technikai zseninek lenni ahhoz, hogy az Ingatlantájolóra feltöltse a hirdetését. Ténylegesen csak 2-3 percet vesz igénybe a folyamat, és ha mindennel megvan, akkor azonnal nem is egy, de kettő ingatlanhirdetési portálon is megjelenik a hirdetése. Az ingatlantajolo.hu illetve az otthonterkep.hu felületeiről is felkereshetik Önt a potenciális vásárlók. A feltöltés befejezését követően csaphat le a kedvezményes hirdetői csomagokra, amivel megsokszorozhatja az esélyét a sikeres eladásra. 

Fantasztikus ár-érték arány!

Természetesen az ingyenes feltöltés már hatalmas előny, de egy hirdetői csomaggal olyan plusz lehetőségekkel is élhet, hogy partneroldalainkon, illetve a Facebook oldalunkon is hirdetjük az ingatlanát, de még akár cikk is megjelenhet az eladó lakásáról vagy családi házáról. Nem is feltétlenül kell elköteleznie magát hosszú hónapokra, ha magabiztos abban, hogy ingatlanán úgyis gyorsan tovább ad, akkor biztosítsa ezt be akár egy 14 vagy 30 napos csomaggal, ugyanakkor a 60 és 120 napos csomag is rendelkezésre áll, amik ár-érték arányban kedvezőbbek az előbb tárgyalt kettőnél. 

Írasson cikket az ingatlanáról!

Ez azért is hasznos, mert ezáltal már nem 1, nem 2, de számos egyéb platformon is megjelenik az ingatlana. Profi és szakképzett újságíró kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot és az Ön igényeinek megfelelően egy cikket írnak a hirdetett ingatlanáról, ami az Otthontérkép Magazinon jelenik meg. Ezt a cikket a későbbiekben pedig a további 6 partneroldalunkon (privatbankar.hu, mfor.hu, infostart.hu) is hirdetjük. Ez garantálja, hogy akár a 20-25 ezres olvasottságot is eléri az ingatlanáról írt cikk, amivel további potenciális vevőket tud bevonzani.

Szeretné, hogy hirdetése a találati listák első helyén jelenjen meg? Akkor az Ingatlantájoló egyedülállóan korszerű és remek ár-érték arányú licit szolgáltatását ajánljuk! Ezzel a szolgáltatással minden hirdető egyenlő esélyekkel indul a legjobb pozíciókért!

A 3 szintű licitrendszernek köszönhetően a listaoldalak élén jelenhet meg! 

Az Ingatlantájolón az a szerencsés versenyhelyzet áll fenn, hogy itt mindenkinek ugyanakkora lehetősége van a listaoldalak élén megjelennie, legyen akár magánszemély az illető vagy egy ingatlanhirdető cég, itt csak a jó taktikai lépések számítanak. Kreditek vásárlásával lehetősége van licitálnia a hirdetését, aminek köszönhetően akár alapértelmezett, sorbarendezett vagy területi rendezés esetén is, azon hirdetések jelennek meg az élen, amiket a legtöbb kredittel licitáltak.

Hirdesse euróban az ingatlanát!

Az euróban hirdetés számos előnnyel jár, de amiért igazán érdemes ezzel élni, hogy elkerülheti az árfolyamveszteséget. A rendszer az MNB napi árfolyami adatait felhasználva váltja át forintba az ingatlanok árát és az ár szerinti listázás esetében is a találatokat a pénznemektől függetlenül sorrendbe teszi, így attól sem kell tartania, hogy a különböző keresési feltételeknél nem találnának rá a hirdetésére. Továbbá azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy az oldalt számos külföldi érdeklődő is látogatja, különösen nagy szokott lenni az érdeklődés a határ menti illetve a Balaton környéki ingatlanokra, így ezt a vevőkört is könnyebben megcélozhatja az euróban hirdetéssel. 

A maximálisra növelné az esélyét a sikeres eladásra? Akkor éljen az euróban hirdetés lehetőségével is! Az Ingatlantájoló számos egyéb szolgáltatása mellett ez is abban segíti, hogy minél hamarabb eladja az ingatlanát! 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Hibázott a TV2, csattant a bírság

Hibázott a TV2, csattant a bírság

A csatorna túltolta a promóciót egy decemberi adásban.

Sulyok Tamás váratlan helyszínen tűnt fel, nem akárkivel futott össze

Sulyok Tamás váratlan helyszínen tűnt fel, nem akárkivel futott össze

Komoly hivatali látogatáson járt a köztársasági elnök.

Szijjártó Péter megint Brüsszelnek üzengetett

Szijjártó Péter megint Brüsszelnek üzengetett

Magyarország újabb forrásokat kíván bevonni az energiaellátásba, márpedig ez leginkább délkeleti irányból lehetséges.

Az orosz és ukrán készpénzes vevők után magához tér a prémium ingatlanok piaca

Az orosz és ukrán készpénzes vevők után magához tér a prémium ingatlanok piaca

A prémium lakások piaca is túllendülni látszik a mélyponton.

© 2024 (v2.202102)