Kihagyhatatlan ajánlatok! Barátságos és olcsó üdülőházakat találtunk a Balaton északi partján

Magyarországnak számos gyönyörű térsége van, ahol nagyszerűen lehet kikapcsolódni a nyári vakáció során, azonban az egyik legszebb és legközkedveltebb térség a Balaton északi partja, ahol mi most kihagyhatatlan ajánlatokat találtunk. Nézzen körül az üdülőházak között és válasszon egyet magának még ma.

Kétszintes üdülőház közvetlenül a parton

Badacsonyörsön, 50 méterre a parttól korszerű, kétszintes, összesen 110 m2-es, 2,5 fürdőszobás, 3 háló + nappalis, fedett teraszos, igényes nyaraló keresi új tulajdonosát, gondozott, parkosított kerttel. A település az egyik legmeghittebb hangulatú, csodás fekvésű és klímájú, a Balaton északi partján, Ábrahámhegy szomszédságában. Az eladásra kínált nyaraló lakóövezeti, 2014-ben nyerte el mai formáját. Igényesen és korszerűen kialakított kényelmes ingatlan akár családi nyaralóként, akár vendégházként. Part közeli elhelyezkedésének köszönhetően remek a közlekedése. Az ingatlan 395 m2-es, parkosított telken fekszik, ami déli tájolású. A nyaralóhoz 2 földszinti terasz és egy erkély csatlakozik, ahonnan élvezhetjük a gondozott kert szépségét, vagy a Balatoni kilátást.

Alsóörsön üdülőház örökzöld környezetben

Közvetlenül a tulajdonostól eladó üdülő Alsóörsön. Egy 457 m2-es telken épült fel a 2 szintes, 59 m2-es hasznos alapterületű nyaraló, amiben 2 szoba + 2 félszoba került kialakításra. Az ingatlan jó állapotú és villanyfűtéssel valamint panorámás kilátással rendelkezik. Az átlagos gáz- és áramfogyasztás az államilag meghatározott lakossági átlagfogyasztás alatt van. Az ingatlanhoz tartozik erkély valamint terasz is, így nyugodtan lehet baráti vagy családi összejöveteleket szervezni. Az alsó szinten nappali, hálószoba, konyha és fürdőszoba, a tetőtérben 2 hálószoba + WC épült ki. A ház mögött egy szilárd falazatú kb. 12 m2-es tároló is található, valamint a telken gyümölcsfákat és örökzöldeket ültettek.

Panorámás nyaraló Szigligeten

A Balaton mellett, Szigligeten, egy 568 m2-es telken bruttó 120 m2-es, felújítandó nyaraló került eladó állapotba. A ház három szintjén két konyha is található, egy közel 20 m2-es nappali illetve egy 13 m2-es terasz, melyről panorámás kilátás nyílik a Balatonra. Fürdésre és sportolásra van lehetőség a vizek szerelmeseinek, hiszen a Balaton élővilága rendkívül gazdag, a táj változatos vulkanikus kúpjaival sok tekintetben egyedi. Szigliget a Balaton északi partján, a Badacsony és Keszthely között fekvő félszigeten terül el, megközelítése autóval és busszal a 71-es főútról lehetséges, a Tapolcáról érkező járatokkal elérhető a település központja, a strand és a kikötő.

Kétszintes, összkomfortos nyaraló Balatonkenesén

Balatonkenesén egy kétszintes, összkomfortos nyaraló eladó! A télen és nyáron egyaránt használható ingatlan jelenlegi funkciójában 2 különálló, de az épületen belül lépcsővel összekapcsolt apartmanként üzemel. A felső szintre külső lépcsőn is fel lehet jutni. 2-2 hálószobával, konyhával, fürdőszobával, mellékhelyiséggel, nappali-étkezővel rendelkezik. A földszinten nagyméretű fedett terasz, az emeleten hasonló méretű erkély került kialakításra. A két szint együttes alapterülete 100 m2. Az épületet 2005-ben teljesen felújították, 2015-ben kondenzációs kazánt szereltek be, amely wifin keresztül távirányítással szabályozható. A telek 349 m2-es, igényesen kialakított kerttel, dísznövényekkel, térkövezett felületekkel, ami akár 4 db gépkocsi parkolására is alkalmas. Az udvaron található szaletli alá került elhelyezésre egy 8 személyes szauna, valamint egy fürdő dézsa. A kültéri pingpongasztal, főzőhely, gyerekcsúszda az aktív pihenéshez járulhat hozzá. Az ingatlan teljesen megfelel az állandó lakhatás kritériumainak is, akár kétgenerációs lakóházként is használható! Elhelyezkedése mindenképpen növeli a ház használati értékét, mivel mindössze 50 méterre fekszik a szabadstrand bejáratától! A teljes berendezés, bútorok a vételár részét képezik!

Hétvégi ház Balatonalmádin

Balatonalmádin hétvégi ház és udvar is eladó, amibe azonnal könnyű beleszeretni, hiszen a környék a Balaton gyöngyszeme. Az ingatlan üdülő övezeti telken helyezkedik el, egészen 666 m2, amin egy 44 m2-es, szigetelt, hétvégi faház épült. Két hálószoba, nappali, konyha, zuhanyzó, terasz található a nyaralóban. Víz-, villany- és csatorna az épületben bevezetve található, míg a gáz csonk a telken. Az ingatlanhoz tartozik még egy téglából épült gazdasági épület (22 m2) is, külön wc-vel. Az udvar parkosított, szőlővel, gyümölcsfával, sütögetővel, kerti tusolóval. Az ingatlan azonnal költözhető, de a meglévővel azonos méretben felújítható vagy új építhető, 1,2 km-re a strandtól. Befektetőnek, vagy családoknak, akik szeretnének elvonulni kiváló választás, hiszen egy önmagában is elbűvölő környezetben található ingatlanról van szó, az  Öreghegyen, az Óvári messzelátó mellett.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy feladat vár Varga Mihályékra

Nagy feladat vár Varga Mihályékra

Magyarország készíti az unió jövő évi költségvetését.

Sok magyar hitelből nyaral idén, nem lesz árstop a balatoni szolgáltatóknál

Sok magyar hitelből nyaral idén, nem lesz árstop a balatoni szolgáltatóknál

Új programot indít a kormány a turisztikai szolgáltatók megsegítése érdekében.

Új pénzügyi főnök érkezik a magyar Audihoz

Új pénzügyi főnök érkezik a magyar Audihoz

Achim Grewe júliustól irányítja a győri üzem pénzügyeit. 

 Magyar Péterről ír a Spiegel: 2010 óta példátlan helyzet alakult ki

Magyar Péterről ír a Spiegel: 2010 óta példátlan helyzet alakult ki

Mit látott a Spiegel újságírója Magyarországon?

© 2024 (v2.202102)