Otthontérkép Magazin

Itthon is menő az amerikai konyha!

amerikai konyhás lakások

Az amerikai konyha nagy népszerűségnek örvend hazánkban is. Pár fallal kevesebb tér több ötletnek adhat helyet. Találtunk néhány igazán kivételes darabot, 60-120 M Ft között. Mutatjuk a különlegességeket!

De mit is rejt az elegáns amerikai konyha elnevezés? A lakókonyha név már előrevetíti a jellemzőjét, vagyis hogy egy lakótérrel egybenyíló lakásrészről beszélünk. Rendszerint hozzá tartozik egy pult, egy elszívórendszer és minőségi háztartási gépek is. Az amerikai konyha egyfajta társasági tér, amely összehozza a családtagokat vagy a vendégeket. Kulináris tevékenységek űzését teszi lehetővé, tehát a kialakítása segít abban hogy a családtag is részese legyen a nappaliban, étkezőben történő eseményeknek, beszélgetéseknek.

Az alábbi ferencvárosi lakás sugárzik az ötletes megoldásoktól. Felújítása során minőségi anyagokat használtak, a dizájnos, cserélhető mennyezet is dob a hangulaton.  A fiatalos lakásnak egyedülálló a dizájnja. Látszik, hogy sokat adnak az otthon hangulatára ezért is olyan elképzelésekkel gazdagították, amelyek magukról beszélnek. Az amerikai konyha gépesített és helytakarékos, a lakás egyébként is jó helyen van, jó a közlekedése.

További képekért kattints a fotóra!

Belső Ferencvárosban találtunk olyan konyhát, amelytől leesett az állunk. Az amerikai konyha keveri a hagyományos és a modern stílust, olyan érzése lehet a konyhában ücsörgőnek, mintha félig a kertben lenne. A Duna csak néhány méterre van a lakástól és egy kis zöld hangulat fűszerezi a mindennapokat. Érdekességként megemlítik, hogy a szomszédságban gyakran forgatnak hollywood-i filmeket, amivel persze plusz bevételt is lehet szerezni ilyenkor, amit a ház karbantartására és felújítására használnak fel. Mindez árulkodik az ingatlan rendezettségéról és minőségéről is.

A varázslatos IX. kerületi lakásról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

Az alábbi XIII. kerületi luxus ingatlanban tágas és világos terek vannak, sőt a Duna-part kivételes látványával is büszkélkedhet. Ami az amerikai stílusú konyhát illeti, hozzá van csatolva egy nappali étkezővel és egy galéria.  A kifinomult lakás berendezésekor nagyon ügyeltek az összhangra és a modern kellékek beszerzésére is. Mintha minden tárgy kiegészítené egymást és tökéletesen illene az adott helyre.

Az újlipótvárosi lakásról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

Egy másik kerületbe átsétálva is találtunk egy igazán szép luxus ingatlant, ott is okosan rendezték be a konyhát. Az I. kerületi kétszobás lakást 2017-ben újították fel minőségi anyagokat felhasználva, a legkorszerűbb gépekkel berendezve.

Az erkélyes budai luxuslakásról még több képet a fotóra kattintva tekinthetsz meg!

Terézváros felé kanyarodva is találtunk egy 2 szobás felújított öröklakást. Az ingatlan nappalijából az erkélyre lehet kilépni, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a a nagykörútra. A nappaliban kialakított amerikai konyha teljesen gépesített, kerámialap, sütő, mosogatógép és elszívó is megtalálható a helyiségben. Közlekedési szempontból is tökéletes, a 4-6-os villamos és a metró is 1 percre van a lakástól.

További képeket a fotóra kattintva láthatsz!