Otthontérkép Magazin

Azonnal tegyen mindenki hintaágyat a lakásba!

hintaágy dizájn

A hintaágy feldobhatja az ingatlant!  Bevallom kevés lakásban láttam itthon hintaágyat, de szerintem nagyon jól mutathatnak a lakásban, teraszon.

Sok formában találkozhatunk ezekkel, sőt színben és minőségben is különbséget észlelhetünk. Érdemes megtekinteni a választékot és beszerezni egyet a pihentető percekhez. De ne szaladjunk ennyire előre, lássuk külföldön milyen ötletekkel találkoztunk. Mutatunk egy néhányat!

A kertben is jól néznek ki!

Belső terekben és teraszon is jól mutatnak!

Az otthontérkép.hu oldalt nézegetve rátaláltunk egy néhány igazán stílusos lakásra, amikben egy kicsit egyszerűbb ötleteket találtunk. Ez a VI. kerületi lakás a színes lakberendezési kellékeivel nagyon kitűnő és hangulatos. A felújított otthon mindkét szobája állógalériázott, ami növeli a tér kihasználásának lehetőségét is.

A színes lakásról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

Pilisborosjenőn, egy családi házban egy sárga hintaágy tekinthető meg. A nagy tér miatt a hintaágy jól mutat és még útban sincs. A fából készült ház lakói igazán kedvelhetik a hintaágyakat, hiszen egy másik szobában még egyet felfedeztünk.

A 4 szobás családi házról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

Kisebb méretű, de formás kis hintaágyat találtunk ebben a II. kerületi lakásban is. A 3 és fél szobás lakást csodás színekben és stílusban rendezték be. A hangulatos ingatlan a minőségi berendezés mellett jó infrastruktúrával is rendelkezik, még a Margit-sziget is közel van.

További képekért kattints a fotóra!

A következő XI. kerületi 3 szobás lakásban a hintaágy kinti megoldását valósították meg. Az igényes, napos terasz megtartotta az ingatlanra jellemző luxust és a hintaágy alá még egy kis zöld övezetet is létrehoztak. Tökéletes pihentető percekkel ajándékozhat meg a hintaágy! Csodás ötlet!

További képekért kattints a fotóra!

A külföldi képek forrása: https://hu.pinterest.com/.