Otthontérkép Magazin

Milyen jó lenne madárcsicsergésre ébredni!

Zöld és csendes övezetre vágyunk, sőt még kertre is, de mégis megközelíthető legyen a belváros? Mindez nem csak egy álom lehet! Itt van ez a II. kerületi társasház, amiben meghirdettek egy 3 szobás lakást!

A 4 lakásos ház   2006-ban épült, tartozik hozzá egy tároló és egy teremgarázs is és egy közös használatú 400 négyzetméteres kert is, ami kellemes kikapcsolódási lehetőségeket nyújthat a beköltözőknek.

A lakásban fiatalos és stílusos berendezési kellékeket találunk, ezek úgy vannak elhelyezve, hogy tágas terek kialakítását tegyék lehetővé. A lakás két terasza az erdő felé néz, mindkettő tökéletes helyszíne lehet egy reggeli kávézásnak, vagy a nyugodtabb pillanatoknak.

Ami a tágas amerikai konyhát illeti, kinézetében és színében is nagyon passzol a lakáshoz, a padló és a bútorzat is nagyon feldobja a világos falakat. Kis dizájnos elemek figyelhetők meg a különböző lakásrészekben, ilyen például az ebédlőasztal feletti hosszúkás fényforrás is.

A hálószobákban is ez a színvilág dominál, az egyikből még a teraszra is ki lehet lépni és élvezni a madárcsicsergést. A lakás extrákat is rejt magában, például központi riasztórendszerrel van felszerelve, valamint elektromos redőnyök könnyítik meg a lakók mindennapjait.

És akkor még nem is említettük, hogy a ház elhelyezkedése tömegközlekedési szempontból kiváló, hiszen alig több mint 1 percre találhatóak a háztól a megállók. A mindennapi szükségletekhez pedig a közelben van Budagyöngye és egy Stop Shop is. Gyerekes családoknak is kedvező lehet, hiszen nemzetközi óvodák és iskolák is megközelíthető távolságra találhatóakA II. kerületi házról még több képet a linkekre vagy a fotókra kattintva tekinthetsz meg!