Otthontérkép Magazin

Medencés gyöngyszemek

medencés házak

Ilyen meleg napokon mire vágynánk a legszívesebben? Otthon lenni és a medencénkben csobbanjunk, vagy csak mellette engedjük ki a gőzt a napozóágyakon egy hideg limonádé mellett. Akár sportolási lehetőségként is felfoghatjuk, vagy akár egy szép, hangulatos party megszervezésére is tökéletes hely lehet.

Sőt ha gyerek is van a háznál számukra kiváló időtöltés a forró napokon, levezethetik a sok energiát és kikapcsolódhatnak. Az Otthontérkép oldalán böngészgettem, amikor rátaláltam ezekre a szépségekre. Mutatjuk a medencés házak válogatást!

Nem kellett messze menni, már itt Budapest agglomerációjában is találtam egy mesés családi házat. A 10 éve épült otthont, 2017-ben újították fel kívülről, igazán különleges anyagokat használva. Az 5 szobás ingatlan csodálatos örök panorámával, nagy teraszokkal, 3 állású garázzsal és kültéri medencével büszkélkedhet. A parkosított teleken még kültéri sütögetésre alkalmas helyiséget is találunk. Az ingatlan külseje igazán különleges, de a belseje is!

Itt van egy gödöllői luxusvilla is, aminek belső terei egyszerűen káprázatosak, de nem is csodálom, hiszen az egész belsőépítész által volt megálmodva, nekem például nagyon tetszenek a formás bárpultszékek. Praktikus megoldások és elegancia jellemzi a családi házat. A hangulatot és a harmóniát nem csak a belső terek adják, hanem a kert és a medence is.

Leányfaluban is találtunk egy csodát! Nyaralás és kikapcsolódás egyben. A 600 nm-es otthon egy csodálatos körpanorámával, medencével és wellness részleggel ellátott. A családi ház egy szép környezetben, enyhén lejtős telken, a falu központjában található, a termálfürdőtől nem messze. Érdemes a belső tereit is megnézni, igazán szép ötleteket meríthetünk.

Balatoni panorámás, új építésű családi házra is rátaláltunk. A Balatongyörökön található luxus otthon szinte minden részéből csodálható a Balaton, a teraszról, pedig kiléphetünk a rendezett kertbe. Ami a berendezést illeti, nincsenek rá szavak, igazi modern stílusú, letisztult hangulatos színekkel ellátott terekről beszélhetünk. Érdemes megtekinteni!

Patak átszelős telekkel rendelkező családi ház is eladó. A tabajdi gyönyörűség vendégházzal, medencével, parkosított kerttel, grillezővel, kemencével, borospincével és gyümölcsössel is rendelkezik. Az otthonban egy méretes terasz is található, ahová a ház szinte minden helyiségéből kijuthatunk.