Otthontérkép Magazin

Fürödjünk Hajdúszoboszló kiváló ingatlankínálatában!

Hajdúszoboszlói házak

Barangoljunk Magyarország legnagyobb termálvizű fürdőhelyén és nézzünk csak körül az ingatlankínálat között. A Debrecentől alig 22 km-re található Hajdúszoboszló csodás hangulatú családi házakat tartogat. Érdemes körülnézni, az otthontérkép.hu oldalon kedves darabokat találni, 30 M forint alatt!

Kezdjük gyűjteményünk legkisebb és legolcsóbb darabjával, aminek belső tereit teljes körűen felújították. Az egy szobás ingatlan 800 nm-es telekkel is rendelkezik, ahol gyümölcsfák és egy melléképület is található. Fiatal pároknak vagy időseknek ajánlják! A ház vételára 15, 9 M Ft.

Jöjjön egy 6 szobás központi családi ház, amely a fürdő komplexumtól 300 méterre helyezkedik el. A vendégház befektetés céljából kiváló lehet, hiszen családok, barátok nyugodt környezetben kikapcsolódhatnak és szórakozhatnak. A kertben kellemesen kiülhetnek, vagy akár más praktikus, parkolási lehetőségként is igénybe vehetik.

A Kossuth utcában is találtam egy részben új építésű családi házat, aminek az első része a régebbi építésű, itt található a garázs, az ezt követő rész pedig az újabb, ami 2010-ben épült. A 3 szobás ház nappalijában egy szauna is van, ami a vételár részét képezi. Érdemes megtekinteni a belső tereket is!

Egy csendes utcában, a fürdő közelében is vevőre vár egy újabb szépség. A téglaépítésű, kétszintes nyaraló egy 200 nm-es telken fekszik, ahol egy fedett autó beálló, filagória és egy szalonnasütő is található. Az otthonban jelenleg két generáció él együtt, de az adottságaiból kifolyólag befektetésre, üdülésre megfelelő lehetne.

Eljutottunk a válogatásunk legdrágább ingatlanjához, ami az alföldi város Zenetelepén helyezkedik el. A kétszintes családi ház modern lakberendezéssel és szimpatikus színekkel virágzik, sőt parkosított kerttel, terasszal van ellátva. Nekem nagyon tetszik a a hálószoba, egyszerű színeket és berendezési ötleteket használtak fel, amelyek nagyon jól mutatnak a fehér fallal kontrasztban.