Otthontérkép Magazin

Amik nem lankadnak: menő lakások 30 millió alatt

Egy, a napokban megjelent cikk szerint Budapesten egyre nehezebb eladni a 30 millió feletti ingatlanokat. A cikk egyébként az új építésű piacot vizsgálja, azonban a használt piacon is jóval gyorsabban cserélnek gazdát az újszerű vagy felújított olcsóbb és kisebb ingatlanok. Így, aki ebben az árkategóriában akar vásárolni nem árt résen lennie, és lecsapni a legjobb ajánlatokra. Jövünk és segítünk: mutatunk néhány friss hirdetést ebből a kategóriából.

Csodásan felújított lakás Angyalföld kertvárosából

A XIII. kerület egyik legjobb részén, a kertváros peremén hirdetik ezt a 38 m2-es, 1,5 szobás lakást. Ebben az utcában ritkán van eladó lakás, hiszen mindössze néhány társasház épült fel itt, a lakásokkal szemben már csak családi házak találhatók. Garantált a csend és a nyugalom.  A lakást 2017-ben teljeskörűen felújították, és a képek alapján nagyszerű munkát végeztek. A leírás szerint az IKEA konyhabútor minden tartozékával (sütő, főzőlap, mosogatógép, hűtő), valamint az összes képen látható bútor a vételár részét képezi, így akár azonnal kiadható befektetés esetén. A 4. emeleti lakás egyetlen hátránya, hogy nincs lift, így elsősorban fiataloknak vagy sportosabbaknak ajánljuk. A 26 milliós vételár alkuképes.

VI. kerületi praktikus, galériás lakás

Terézvárosban, a Székely Bertalan utcában hirdetik ezt a frissen felújított egyszobás garzont. A 27 m2-es lakáshoz tartozik egy 10 m2-es galéria is, ami tovább növeli az életteret. Az ingatlan egy jól karbantartott liftes ház 2. emeletén található. Ablakai az udvarra néznek, ennek ellenére igen világos, hiszen a tágas udvar lehetővé teszi a fény bejutását. A lokációból és az ingatlan állapotából adódóan kiválóan alkalmas lehet befektetési szándékkal vásárlóknak. A lakást 24,9 millióért lehet megvásárolni. 

Luxus garzon a körútról

A XIII. kerületben, a Szent István körúton találjuk ezt a 28 m2-es, csodásan felújított egyszobás lakást. Az ingatlan a Vígszínház környékén található, ebből következik, hogy a tömegközlekedési feltételek kiválóak. A lakás udvari nézetű, így a környék zajától sem kell tartanunk. Nem olcsó, de még éppen belefér a 30 milliós határba, 29,89 millióért hirdetik jelenleg, ami 1,1 millió Ft/m2, igaz ez már tartalmazza az ízléses konyhabútort is.