Otthontérkép Magazin

Félmilliárdos luxuslakások Budapestről

Dunai körpanorámás óriásterasz, faltól falig üvegfelületű nyílászárók, infravörös szőnyegpadló, látványkandalló – mindez szinte alapfelszereltségnek számít egy félmilliárd forint értékű lakás esetében. A fővárosi luxuspiac ajánlatait böngésztük.

Szétnéztünk az 500 millió forint körüli, de 400 milliónál mindenképp drágább fővárosi lakások piacán. Ebben a kategóriában szinte kizárólag olyan otthonokat árulnak, amelyektől leesik az ember álla és hosszú időre tátva marad a szája.

Alapkövetelmény a páratlan fekvés, a legmodernebb/legelegánsabb belső kialakítás és felszereltség, valamint a kivételes biztonság. 

Ezt a hihetetlen kilátással rendelkező 7 szobás penthouse lakást 595 millióért vesztegetik. 2006-ban épült a Gellért-hegy oldalában, 180 fokos nyitott panorámával, összesen 87 négyzetméternyi terasszal (77 + 10 négyzetméter).

Kattints a képre még több fotóért!

Üvegkorlátok, teljes dunai és budapesti körpanoráma, nagy belmagasságú rusztikus, mégis modern stílusban berendezett nappali, üvegfelületű faltól-falig nyílászárók, 5 hálószoba, két fürdőszoba (az egyikhez szauna részleg is dukál). 

A lakáshoz tartozik 

  1. egy 30 négyzetméteres, külön helyrajzi számon nyilvántartott, kétszobás szeparált földszinti garzon/iroda, ami a lakással együtt eladó, valamint 
  2. egy 16 négyzetméteres tároló, 
  3. egy 8 négyzetméteres mosókonyha és 
  4. három garázs is.

A Vígszínházra is panorámás ez az V. kerületi, 5. emeleti, Szemere utcai belső kétszintes, óriási terekkel rendelkező luxuslakás. 

Kattints a képre még több fotóért!

Alapterülete 208 négyzetméter, a meleget pedig a hideg napokon infravörös szőnyegpadló szolgáltatja. De van itt 3 háló is, mindegyik saját fürdőszobával. A lakás irányára 490 millió forint. Liftes házban található.

726 millió forint az irányára ennek a szintén V. kerületi, Duna-parti 6 szobás, 280 négyzetméteres, mind műszakilag, mind esztétikailag teljesen felújított polgári lakásnak.

Kattints a képre még több fotóért!

Egy gyönyörűen felújított, liftes ház harmadik emeletén található hatalmas terekkel. A dupla nappali és a fő hálószoba minden ablaka a Dunára, valamint a Gellért-hegyre néz, a nappaliból félkör alakú erkély is nyílik.
A konyha 28 négyzetméteres. Mindhárom hálószoba saját fürdővel rendelkezik, a fő hálószobából egy gardrób is nyílik. Maradt hely egy mosókonyhának/kazánháznak, valamint vendégmosdónak is.

Modern fűtésrendszer, elektromos redőnyök, látványkandalló és egy parkolóhely is (a ház belső udvarán) tartozik az ingatlanhoz.