Otthontérkép Magazin

Balatoni panoráma az eladó lakásokból!

eladó lakások

A Balaton körül nem csak házakban gondolkodhatunk, hanem lakásokban is, főleg ha ezek közel is vannak a parthoz és még panorámásak is. Ha nem is lakhatási szempontból, de befektetési célból is tökéletesek lehetnek. Virtuálisan körbejártuk a tavat és igazán szép lakáscsokrot találtuk, amelyek nagyszerű állapotban vannak és még szép helyen is fekszenek.

Hoztunk is egy szép, új építésű másfél szobás lakást Balatonlelléről. Központi helyen van és a Balaton is pár perc sétával könnyen megközelíthető. A 2015-ben épült társasház nyaralóként szerepel a nyilvántartásban, de egész évben lakható. A vételár tartalmazza az autóbeállót és a kerékpár tárolót is.

Itt van például ez a vízparti, 1+2 szobás társasházi lakás, amely minden igényt tökéletesen kielégít. Egy nappali, két hálószoba, fürdő és egy üveggel fedett terasz is található benne. Innen, de a kertből is csodás a panoráma. A saját, füvesített kertrész pedig kiváló lehetőséget nyújthat grillezésre, napozásra.

A Balaton déli partján levő, Balatonőszöd is rejt néhány szép panorámás lakást. Itt van ez az újszerű állapotú másfél szobás apartman, amihez tartozik egy kis terasz is, ahonnan gyönyörködhetünk a tájban. A Hullám Üdülőpark sok szolgáltatást nyújt, amelyekkel könnyebbek lehetnek a mindennapok, sőt még saját parkosított strand, bográcsozó, sütögető helyek és játszóterek is igénybe vehetők.

Keszthely belvárosában eladó egy balatoni panorámás, modern lakás. A 115 nm-es, 3 szobás ingatlan nagyon hangulatos a választott színek és kialakítás miatt. Az otthonhoz egy kamerázott teremgarázs is tartozik, így biztonságban tudhatjuk a járművet.

A közkedvelt Balatonfüredre is ellátogattunk, és a mediterrán stílusú lakóparkban találtuk ezt a 2 szobás lakást. Az újszerű állapotban levő kégli 6 nm-es teraszáról kilátni a tóra és az épület saját medencéjére is. A belső terek is hangulatos színvilágban úsznak és modern lakberendezési elemekkel vannak ellátva.