Otthontérkép Magazin

Fantasztikus lakást leltünk Lellén! Igazi luxus a Balatonparton

Üvegfalú szaunaház,  de koktélbár is lesz abban a balatonlellei lakóparkban, amelyben most egy igazán különleges, 44 négyzetméteres  terasszal bíró panorámás lakást hirdetnek. Szétnéztünk a Lellemarine Resort által kínált megújuló és okos megoldások káprázatos világában.

Egyszerre élvezheti majd a saját vízpart, de a belváros szórakozóhelyeinek, éttermeinek, üzleteinek közelségét is az, aki új tulajdonosa lesz ennek az 51 négyzetméter lakóterületű igazán exkluzív lakásnak Balatonlellén.

A 49,99 millió forintért meghirdetett ingatlan a Lellemarine Resortban épül, Balatonlelle szívében, ugyanakkor közvetlenül a tó mellett. A Balaton déli partjának egyik leggyorsabban fejlődő városa ráadásul mindössze kényelmes 90 perces autóútra található Budapesttől, így ha nyári kiadással számolunk, a lakás befektetésként is kiváló döntés lehet.

Kattints a látványtervre még több információért!

Nézzük a főbb paramétereket! 

Az 51 négyzetméteres alapterülethez egy 44 négyzetméteres örök panorámás terasz társul, ami akár egy jakuzzit is elbír. A falak a legjobb minőségű hanggátlóból, Silka téglából épülnek 20 centiméteres hőszigeteléssel, mennyezet és oldalfal hűtéssel-fűtéssel, ami távolról vezérelhető. Az épület tetején napelemek gondoskodnak az alacsony rezsiről.

Kattints a látványtervre még több információért!

A LellemaLellemarine Resortban egyebek mellett gyerekmedence, koktélbár, üvegfalú szaunaház, napozóstég, elektromos autótöltési lehetőség is lesz. A legmodernebb technológiák alkalmazása ugyanakkor tökéletesen illeszkedik majd a környezetbe például a hatalmas ablakok és üvegkorlátos erkélyek révén. 

Kattints a látványtervre még több információért!

Biztos, hogy a Lellemarine Resort a kisgyermekes családok kedvence is lesz, hiszen kerti grill, gyermekmedence és hatalmas zöldterületek is szolgálják majd a kényelmüket. Ha valakinek mindez kevésnek bizonyulna, ujjlenyomattal vagy telefonnal nyitható okos zárat, szélérzékelős zsalúziát és komplett intelligens otthon vezérlést is kérhet a lakáshoz. A lakások átadását 2018. októberében elkezdi a beruházó. Ha gyorsan dönt, még az egyedi igényeket is teljesíti az eladó, sőt, Ön választhatja meg vízparti lakásának burkolatait.

A cikk megjelenését az Otthontérképen megjelent hirdetés feladója támogatta.