Otthontérkép Magazin

Fantasztikus budapesti házak szaunával és kandallóval

Szétnéztünk a prémium kategóriás budapesti házak kínálatában, és hoztunk néhány fantasztikus ajánlatot szaunával és/vagy kandallóval. A II. kerület máriaremetei és pesthidegkúti része például bővelkedik csodás ingatlanokban. 

Lassan érkezik az ősz a hűvösebb nappalokkal és a kifejezetten hideg éjszakákkal, a nyári klímamániát pedig az ingatlanpiacon is felváltja a vágy a meleget adó alkalmatosságok iránt. 

A hagyományos fűtési rendszereken kívül igazán komfortos kiegészítő lehet egy-egy családi ház esetében a kandalló és a szauna. Mindkét extra kiváló szórakozási lehetőséget is biztosít a család vagy a vendégek számára, nem csupán meleget ad. 

Szétnéztünk a prémium kategóriás budapesti házak kínálatában, és hoztunk néhány fantasztikus ingatlanajánlatot szaunával és/vagy kandallóval.

89 millió forinért hirdetik ezt a csodálatos 6 szobás, 2007-ben teljes körűen felújított családi házat a II. kerületben, Máriaremetén. 

Kattints a képre még több fotóért!

Alapterülete 270 négyzetméter, kitűnő közlekedési feltételekkel rendelkezik. Valamint két nappalival, négy hálószobával, három fürdőszobával, tetőtérrel, gardróbbal. 

Az extrák listáján a többi között szerepel automata garázs- és kapunyitó, kaputelefon, riasztó, kandalló és szauna is.

Szintén a II. kerületben, ám a pesthidegkúti részen kínálják 169 millió forintért ezt a 12 szobás, gardróbokkal, teraszokkal is rendelkező 1990-ben épült, 378 négyzetméteres családi házat.

Kattints a képre még több fotóért!

Az épület akár két külön család kényelmes együttlakására is alkalmas, hiszen összesen 2 nappali, 10 szoba, 5 fürdőszoba és 4 WC található benne. No meg egy 52 négyzetméteres garázs. 

2004-ben műszakilag és esztétikailag teljesen felújították a házat, a környék közlekedése és infrastruktuális ellátottsága szintén kiváló. 

Csendes mellékutcában, természetvédelmi terület közelében, déli lejtésű domboldalon, szintén Pesthidegkúton eladó ez a 2011-ben épült 195 négyzetméteres, teljesen szeparált ikerházfél. 

Kattints a képre még több fotóért!

4 háló, hobbyszoba, 3 fürdőszoba, nagy teraszok. Az extrák között parkosított telek, panoráma, elektromos kapuk, riasztó, kaputelefon, az opcionális extrák között pedig kandalló, szauna, légkondicionáló, kerti grill, kerti világítás, automata öntözőrendszer sorakozik.