Otthontérkép Magazin

Családi házak kupolás hangulatban!

családi házak

A kupola egy különleges építészeti elemnek számít, ami nemcsak látványos, hanem szerkezetileg is stabilnak mondható. Kedvelt elem a nevezetességek körében, ha jobban körülnézünk, már a közelben is találunk kupolás kialakítást, ilyen az Országházból, vagy a Bazilikából “kinővő” szerkezet is. Családi házak építésekor is nagyszerűen mutathat, és még több természetes fénnyel is gazdagodnak a terek.

Itt is van gyűjteményünk első kiválasztottja, egy mosonmagyaróvári 4 szobás családi ház. A mediterrán jellegű ingatlan nagy belmagasságú nappalival ajándékoz meg, amit egy nyolcszögletű kupola is fed. Az egyedi szerkezetnek köszönhetően napfényes, élhető tereknek örülhetünk!

Budapesten, Királyerdőn egy 400 nm-es, medencés kéglit is kiválasztottunk, ami három külön bejárattal is rendelkezik! Az összesen 4 lakásos ház legfelsőbb otthonának a nappaliját fedi egy 3×3 méteres, 3 rétegű kupola.

Szeged kedvelt részén, egy 704 nm-es telken levő házban egy pompás belső üvegkupolás kilátót láthatunk! Ha mindez még nem elég extra, akkor egy belső medence  is a rendelkezésünkre áll, akár kikapcsolódási vagy sportolási célból is. A 7 szobás otthon felújítását egy Ybl díjas építész álmodva meg. 

Csobánkán egy kivételes régi kúriát idéző, hangulatos 12 szobás ingatlanban is felfedezhetünk egy üvegkupolát, ami egészen más érzést ad a természetes fény miatt. Olyan extrákat tartalmaz, mint a fűthető medence, konditerem, szauna és parkosított kert is. A teraszokról, pedig a pilisi helyekben gyönyörködhetünk!